Pepenasi de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
mcoca spune:
Mada, Kamelya merci
.
Si MAya are/ a avut coji. Am cumparat un sampon special de la Aderma, dar e vax albina daca nu freci bine. Farmacista m-a sfatuit sa frec usor cu o periuta de dinti uzata si merge foarte bine.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
kamelya spune:
s-a trezit printzesa ma duc sai dau sa pape si iesim afara ca a iesit soarele
va 
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
ankalaura spune:
Kamelya -
Pai si la tine de ce nu incerci sa dai cu periuta? 
Eu obisnuiam sa ma spal cu wash and go, orice, dar ORICE alt sampon imi facea rau. Si m-a mancat in posterior sa ma spal cu Neutrogena (care e super sampon), dar nu am luat pentru par normal ca n-avea si am luat pentru par gras, ceea ce eu nu am, si greseala asta fatidica m-a dus la milioarde de coji in cap, necesitate de spalat la doua zile si niste mancarimi de ziceai ca am paduchi!
Degeaba am revenit la wash and go-ul meu, degeaba m-am spalat mai rar sau mai des dupa cum ma gandeam eu sa fortez putin scafarlia sa isi revina...
Si in ciuda faptului ca eu sunt "contra" inclusiv reclamelor de la TV, mi-am zis sa incerc Clear-ul asta de care zic ei la TV, cu ICE effect si alte dracii. Era pentru par normal, cu balsam incorporat, pe gustul meu deci, si iote minune ca am scapat si de cojite. Parca mi-a ingrasat PU-TIN parul, dar nu semnificativ. Momentan stau calare pe sticla asta si nu am nevoie sa ma spal mai des de 3-4 zile pe par, ceea ce la mizeria, praful, poluarea din Bucuresti, as zice ca e rezonabil...
Anca mami de Eliza si Erika
M&M spune:
..am aparut si noi in zona...nu dati cu rosii....am avut musafiri care au sosit neanuntati ...
NU am citit nimic din urma....pupici mamicilor si pepenasilor...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
Na, ca uitasem sa va zis noutatile...de joi mi-au sosit " rusii" , si ma simt cam rau, plus ca am o stare tare ciudata...

; ieri am fost cu bebe sa facem vaccinul de la 2 luni si toata ziua a fost agitat...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
AnnaBaby spune:
Hello fetele! Eu azi am avut program de infrumusetare, am fost de m-am vopsit, tuns, indreptat, epilat, "manichiurat" - ce mai, m-am transformat...Mergem la o nunta diseara iar fata o sa stea cu nasicii ei
Si m-am hotarat ca peste o luna sa-mi schimb culoarea la par, o sa ma fac ciocolatie cu suvite blonde, abia astept![]()
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
oanasm spune:
seara buna....offf..puseu asta...Raul nu a drmit azi aproape deloc..cum il pun jos plange..urla..vrea tzata nonstop..ioooi..tare greu e...io sper ca e puseu si nu va fi asa mereu!!! ca a zus tasu ca de nu e puseu il lasa sa urle in bucatarie pana se satura

...deci..dupa cum il; descriu..e puseul nu, fetelor?
Oana
de
Raul
filmuletz bb
bufi spune:
Nici Ioana nu a dormit azi, decat pe bucatele, ba 30 min, ba o ora si in rest numai cu prietena ei suzeta, care ii tot cadea si eu a trebuit sa stau toata ziua langa ea...pac suzi, pune suzi si tot asa
am pus-o in balansoar,sper sa adoarma
fetelor credeti ca este o problema daca ii schimb marca biberonului...trb sa-i dau cu acelasi bibe de-acum incolo?
bufi
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Noi azi ne-am preumblat toata ziua, ca daca vin ploile cine stie cum mai iesim...Am reusit sa iesim in marsupiu..e super, ne place la amandoua!!
FELICITARI PENTRU TOTI MICII CRESTINI CE S-AU BOTEZAT IN WEEKENDUL ASTA!! DISTRACTIE PLACUTA LA BOTEZ!!
Ileana sper ca ai ales rochia peste genunchi!! Doamne, daca aratai asa cu 10 kg +, acu cum arati? Imi vine sa te bat!!!![]()
Didi faina faza cu bona! Cine decide cum o imbraca pe Aida? Ii spui tu cu ce, sau o lasi pe bona?
Ana-a felicitari pt. bebe in grafic si pt. parchet! Asa face si Miruna cu molfaitul degetelor! Si eu as manca tone de ciocolata!!
Flo felicitari pentru flacaul grasunel si necolicos!!
Serenity eu m-am vopsit si a prins fff bine, nu are nici o treaba...Tu ce faci cu scoala pana la urma? Te-ai inscris? Scuze daca sunt indiscreta...
Vicky imi pare rau ca a racit Maya! Sper sa se fac bine repede! 

Oana eu votez cu puseul...ala tre sa fie...
Anna sa-ti fie de bine ziua de infrumusetare. Distractie placuta!!
Chiar asa, unde-s restul fetelor: ruxi, carmenela, michella, ariadna, rontzy, dana81, pica, bujo, DianaM, laremi si celelalte de care nu mai stim de mult?? Heeellloooo!!!
Ajutati va rog o mamica mai tantalaie...Cum se ia galactogilul?? Ca eu am citit eticheta si nu am inteles...
Pot sa manc pur si simplu 2 linguri de granule, sau tre dizolvat in apa? Lingurile de care zice pe cutie is alea normale, de supa?

Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika