Pepenasi de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
ana_a spune:
mada, caruciorul tau este landou?Sau sta un pic de tot inclinat in sus?
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
MissJJ spune:
Bineinteles ca nu am reusit sa aspir.
Ami a dormit tare putin, de vreo doua zile e tare smiorcaita si nu prea apuc sa fac tot ce imi propun, acuma doarme Ari deci nu pot aspira ramane pe mai diseara.
Vad ca si pe aici e liniste si cam putina lume. Unde ati disparut fetelor ca multe nu ati mai scris de ceva timp.
Vb lui Ileanna mai scrieti cate un prezent ceva.

Ana a meu este din ala tip umbrela care se da pana jos dar la pozitia cea mai de jos nu e perfect drept e f putin inclinat.
de
Ari si
Ami
mcoca spune:
Dr-Anca, e posibil sa ai un cheloid, si asta apare cand ai o calitate proasta a pieleii...
Vicky si
Maya (27.06.2008)
mcoca spune:
Maya ieri noapte a facut febra, 38.7. Am fost la doctor si a racit :(((. Nimic grav, dar neplacut pentru ea : ii curge nasul, stranuta, eu o chinui sa-l curat, tuseste putin si luam sirop. Azi e mai bine. Azi i-am dar primul suc de portocale indoit cu putina apa. Cu toti virusii care misuna, un plus de vit C nu-i face rau (de aciditate mie nu-mi efrica, e ok pentru un stomac sanatos, chiar si mic).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
kamelya spune:
am terminat smotru astept sa se trezeasca printzesa sa iesim pe afara
fetelor am facut cojite,ma ajutati si pe mine cu un sfat cu ce sa dau sa treaca
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
MissJJ spune:
Vicky insanatosire grabnica la printesa.
Kamelya daca a facut cojite din alea pe capsor trebuie frecat mai bine cand o speli si o clatesti, aici asa mi-a zis moasa sa masez bine scalpul si sa o clteasc bine pe par dupa baitza.
Si Ari si Ami au avut si le-au trecut asa rapid.
de
Ari si
Ami
mcoca spune:
Noi am folosit fara probleme scoica de la nastere, dar a noastra are un reductor si prin urmare copilul sta ca intr-un hamac. Am scos reductorul la 3 luni.
LAndoul nostra se poate inclina (are un sistem anti-regurgitare), ceea ce am si facut la 6 saptamani ca nu mai dorea sub nici o forma sa stea la orizontal.
Vicky si
Maya (27.06.2008)