Pepenasi de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 3
MissJJ spune:
Neatza fetelor!
In primul rand inca o rugaminte, am mai zis da mai zic odata va rog frumos nu mai scrieti user-ele si parolele si alte asemenea pe site. Nici user-ul macar, avem pm-uri cand cineva cere vreo informatie trimiteti pm. Va multumesc!
Anka si a mea chiuie asa.
Estrella vazut pozele f frumoase ce fain ii sta in paturitza aia si chestia de pe tort e f faina.
Si eu azi am program de smotru dar in ritm lent ca sunt tare obosita.
Asa ca momentan am scos toate asternuturile si am deschis sus geamurile sa se aeriseasca, la noi e f rece is numai 5 grade afara.![]()
Mai acusi cand adoarme Amira merg sa aspir sus si sa pun asternuturile noi si ramane sa mai fca jos in sufragerie bucatarie si hol.
Dupa amiaza dupa ce vine Flo de la munca o sa iesim pe la niste magazine sa imi fac stoc de fructe si legume ca ma apuc de luni de dieta gata nu se mai poate de ieri m-am apucat de folosit si centura 40 min dim si 40 seara. Pana la sf lui noiembrie ar trebui sa vad rezultatele minune. Merg si la sala de cate ori pot pe sapt si hoepfully pana la Craciun am sa arat si eu mai omeneste macar sa ajung la 60 sa schimb prefixul de la 7 la 6.
Fug sa mai citesc din urma.
de
Ari si
Ami
MissJJ spune:

Ana-Raluca, Mena, Nancy si Nicholas
Victor,Alexandru Nicolas, Ioana Rebeca
Pt zilele trecute:
Erika Stefania, Ana Irina, Andreas
Irina Paula, Mircea Victor, Alexandra Valentina
Luca, Aida Maria, Julia Sara, Bogdan Victor

Gabriela stiu ziceam ca daca facem din retete sa mai punem si poze sa vedem cum le-au iesit la altii.
Cuscra distractie placuta azi si fingers crossed sa fie bune pupici multi la micul crestin si la mamica frumoasa.

Ana si pe mine ma mai pocneste asa sa mananc ca purcelul.
da daca scazi din restul se iarta si ciocolata.
Oana ms.
Sigur e de la vreme si asa ca si vecina mea se plange de stari din astea si Flo deci e clar.
Gata a adormit Ami merg la aspirat ca la 12 tre sa o pun pe Ari la somn si sa termin cu etajul.
de
Ari si
Ami
Serenity90 spune:
Mada scuze...nam stiut...mam gandit k nu are nimic daca scriu userul..atata timp cat nu scriu si parola..k sa intre vreun stranger sa faca prostioare pe acolo..scz scz 

Intrebare: daca ma vopsesc acum la par, imi prinde culoarea?

si scz scz..sunt chiar tampy cateodata ![]()
![]()
Denisa mamy de
Radu Mihai
sursula spune:
of ,mai fetelor,ma uita la Tudor si ma gandesc ca tare greu e sa fii un om mic si sa stai toata ziua pe spate in patut...dar nu stiu cat as putea sa-l tin in bouncer...ca ma gandesc ca nu e f bine pt coloana-e cam aceeasi pozitie din scoica...si sta saracu' pe spate si se plictiseste-voi cum ii mai tineti pe bebei?la cate luni ii pot ridica nivelul la carut sa vada si el lumea?si cat il pot tine asa?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
MissJJ spune:
Serenity nu-i nimic.
Eu am mai zis ca na sa incercam sa fim cat mai carefull ca nu stiice nebuni mai citesc pe aici.
Si nu e vb de noi ci de bebelusii nostri scumpi si frumosi.
Sursula poti sa il mai proptesti ptuin mai sus cu ceva pernitza mai molcutza da nu f mult in bouncer poti sa il pui vezi cat sta a mea maxim juma de ora si gata se infurie. Eu la carucior pana pe la 5 luni nu o ridic cu un nivel mai sus decat daca suntem undeva in vizita si sta putin sa mai vada si ea in jur, nu vreau sa ma joc cu focul alta e in casa in bouncer cand stau langa ea si nu sta f mult si alta e cand suntem pe drum in carucior.
Al meu are cinci nivele caruciorul si de la 6 luni cand poate sta in funduletz o sa o ridic mai sus dar tot nu o ridic complet, Ari a stat ridicata complet de la 8-9 luni in sus
dar nu mult. Dar asa fac eu.
de
Ari si
Ami
Serenity90 spune:
Eu deja iam ridicat un nivel carutu...k altfel nu sta in el...cred k nu are nimic atata timp cat coloana e dreapta
si pe spate nui place sa stea deloc..nici cand doarme ![]()
![]()
Mada am sters postarea aia ![]()
oricum nu era nimic interesant ![]()
MissJJ spune:
Serenity te superi daca te rog sa editezi mesajul ala si sa stergi userul?
Ms mult si sper ca nu te superi.
Da de ce nu ar prinde culoarea? Eu stiu ca numai daca ai ciclu se poate sa nu prinda. Ce culoare vrei sa te faci?
de
Ari si
Ami
Serenity90 spune:
![]()
![]()
e sters deja ![]()
![]()
Ma faceam negru-albastrui pana acum...dar am vazut la loreal un saten cicolatiu frumos de tot...k mam plictisit de negru ![]()
kamelya spune:
sursula eu i-am ridicat nivelul la carut si o tin cam 10 min asta cand iesim pe afara, iar in casa o pun in scoica asa mai pot face si eu din treaba cand e treaza
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008