Sezatoarea canadiana (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Mihaela, ce autor? Nu de alta dar sa nu cumpar alta carte

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Try, eu am sunat la un consilier la First Line unde am ipoteca, si a durat citeva minute pina mi-a trimis pe mail in attach contractul; intre timp l-am primit si pe posta.

Ana

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Mihaela, ce autor? Nu de alta dar sa nu cumpar alta carte

Noi

Positive discipline de Dr. Jane Nelsen. are si site cu acelasi nume.
Ica, te-ai mutat?
O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui cfelinar

Buna,

Eu sunt Cristina si am nevoie de ajutorul vostru.
Am locuit in Longueuil (rive-sud) din 2003 pana in 2005, apoi la Toronto pana in 2008, de 3 luni suntem in Romania, dar nu-i de stat si vrem sa revenim la Montreal ( am luat bilete de avion pt sfarsitul lui octombrie).
Avem nevoie de informatii referitoare la zone/blocuri in care locuiesc mai multi romani. Mi-ar placea ca scoala sa fie destul de aproape ca sa mearga fetita noastra pe jos (ea are 11 ani). Langa metro Namur ar fi o astfel de zona? Va multumesc!!!
Astept raspunsurile voastre cu nerabdare!

Salutari de la Brasov!!
Cristina

Cristina eu stau pe blvd. Bois de Boulogne, langa colegiul cu acelasi nume. Pe strada asta predomina romanii in proportie de 60-70% (restul arabi, rusi, bulgari). Zona este superba, strada in sine cu blocuri inalte, de beton, verdeata multa, parc aproape, magazine la fel (Adonis, Loblaws, Marche Central) toate la 10-15 min de mers pe jos. Sunt exact la mijlocul statiilor de mertou Sauve si Cote Vertu, cu autobuzul ajung la oricare din ele in 10-15 min. Scoala este relativ aproape, 10 min pe jos, vreo 20 min cu autobuzul, bus-ul scolar vine in fata blocului. Daca vrei pot intreba conciege-ul daca are ceva disponibil pt voi. Noi avem un 4 1/2 si platim 750 + 50 garajul. Probabil ca acum este mai scump, noi stam in acelasi bloc de 3 ani. De zona Namur poate Ica iti poate spune mai multe, parca ea tocmai s-a mutat in zona.

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Mihaela, merci Da am reusit

Noi stam aproape de M Namur, am auzit c'ar fi un bloc sau o straduta cu romani, insa eu nu cunosc zona, pana acum am stat pe Bois de Boulogne sau adiacent De'as sti mai multe as' spune, dar si noi inca exploram si ca magaz eu zic ca este mai aproape de mers pe jos de unde zice Monica decat de unde stau acum. Aici ar fi un Provigo, bine, sunt mai multe magazine insa nu chiar aproape sau de ajuns pe jos prea repede

Noi

Mergi la inceput

Ref la discutiile depre invatat cu copii, zilele' trecute ma intreaba soricelul

-Ce faci?
-Invat ...
-Eu nu invat ca sunt mare

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Multumesc foarte mult tuturor!

Ktrinel, multumesc lui Dumnezeu, noi am avut numai experiente pozitive in ceea ce-i priveste pe romanii pe care i-am intalnit prin Canada, de aceea ii cautam acum si pe la Montreal. In rest, mai bine sa fii surprinsa , decat sa fii in pielea noastra.

try, ma bucur ca ne intelegi!! chiar nu mai putem schimba nimic din ceea ce a fost, n-are nici macar rost sa ne para rau, poate ca asa a fost sa fie; sanatosi sa fim, ca restul vine de la sine (desi vor mai trece cativa ani bunicei pana sa ne revenim)

Magdone, multumesc pentru intentie!!!

Ana, Monica - multumim mult! v-am trimis cate un PM.

Ica, multumesc si tie!

Numai bine!!

, Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ana, uite inca o metoda de gonit cateii, folosita de niste prieteni din Toronto : presari pe gazon boabe de piper. Se pare ca mirosul de piper ii deranjeaza f.tare si te vor ocoli. Tot ei au avut si diverse rozatoare in gradina din spate, au plantat usturoi si asa au scapat sa le mai manince florile.

Dana, mare ghinion pentru baiat, chiar de aniversarea lui... Insanatosire grabnica

Nelia, daca simti ca ceva nu este in regula cu Tudora, mai cere si alte opinii. Stiu ca este usor de spus si greu de facut...Are cumva dureri de ceafa si de cap? O deranjeaza lumina? Astea ar fii semne de meningita, pe linga febra, delir, stari de incoerenta.

cfelinar, noi locuim in zona spitalului St-Justine si HEC (la limita lui Cotes-des-Neige cu Outremont). Sint multi romani in zona, sint si scoli bune, blocuri de beton si de lemn, statii de metro. Ideal ar fii sa cautati ceva cind ajungeti aici, sa vedeti cu ochii vostri, pentru ca fiecare familie este diferita.

Antonia a plecat azi in tabara in Estrie (unde sta 4 zile) si casa este pustie si goala fara ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mqqm, da-mi un semn de viata, sa vedem cum sa facem sa ajunga carnatii aia saptamana viitoare la tine. Eu ma duc la piata sambata, ca mi-am facut comanda de curcan la o ferma, si nu ma doare portbagajul sa iti iau si carnati. Tot vin zi de zi la toronto, vii si ii iei de la mine...(contrabanda cu carnati :)

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

vai ce patanie Dana . multa sanatate lui Edi!

cfelinar/cristina, imi pare rau ca nu v-a mers..bine ca aveti puterea sa o luati , iar , de la capat. multa rabdare si incredere! poate intr-o zi ne povestesti mai multe!

oanagabriela , ce-am mai ras.....auzi, cu piper......si eu o sa o trimit pe Julia in ..excursie ..iti dai seama?
chiar, fetele, vroiam sa va intreb ce parere aveti: sa o trimit la iesirea de toamna, la cules de mere si dovleci ?? ati mai trimis copii asa mici, sau iar suntem ..mai cu motz..e vorba de o ferma, cu livada, animale si alte cele, vor merge de dimineata pana dupa-amiaza.

Ica, cum e in casa noua? vii pe 17 la Marathon?

Mergi la inceput