Durerea unei pierderi de sarcina (76)
Raspunsuri - Pagina 9
Delphinas spune:
laura sa te auda Maica Domnului. sa fie totul bine si sa ai o sarcina la termen.
poze
Just Me
vias spune:
Laura, sper sa-ti ajute Maica Domnului, sa ai un copilas sanatos si frumos...
Tiana si eu l-am visat pe Darius ca ma mangaia...stiu ca ma vegheaza!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
laurraa spune:
Multumesc mult fetelor!
In clipele acelea in care mi se parea ca nimeni nu ma intelege si in care priveam spre burtica mea mare si GOALA nu mai vroiam sa cred ca au am sa zambesc sau am sa sper dupa acele momente.
Insa Dumnezeu mi-a dat putere si uite ca zambesc, desi poate un pic fortat, dar o fac.
Deci fetelor nu trebuie sa ne pierdem speranta!
Sub nici o forma!!!!
Acum patru -cinci luni daca auzeam si eu aceste cuvinte spuneam :"ei, speranta.....ce speranta....eu il vreau pe ingerasul meu inapoi...."stiu fetelor, dar haideti sa vedem alta lumina, sa credem, sa primim speranta.
Pupici
http://bd.lilypie.com/pruSp3.png
Ninia81 spune:
Laura, sarcina usoara in continuare!
Acelasi lucru si pentru Tiana si Bubulina! Sa aveti o sarcina minunata si la termen!
http://tt.lilypie.com/OEc0p3.png
impatience spune:
Fetelor, am murit si am inviat cu fiecare povetse a voastra! Si eu am pierdut sarcina cu gemeni- oprita in evolutie, unul in sapt 8-9 si unul in saptamana 9-10.
Diferenta fata de voie e ca se pare ca EU AM INCERCAT SA UIT. Mi-e teama sa ma gandesc la ei cu drag, ca la niste copii, ca sa nu imi pierd controlul care mi- a mai ramas (desi a trecut mult prea mult timp- aprilie 2007!!)
cami_pus- oare te pot ajuta cu ceva? cunosc oamni in brasov- oare nu gasim noi o slujba? Daca vrei si poti, da-mi un PM sa discutam pe subiectul acesta! Nu meriti sa fi patit ceea ce ai patit. Nimeni nu merita!
dolores spune:
am citit tot ce ati scris, am plans de nu mai pot..stiu ca nimic si nimeni nu va ajuta sa treceti peste suferinta pierderii copilashilor...si cu durere in suflet si sinceritate va spun ca imi pare tare rau. ma uit in pat unde doarme baietelul meu si........nu ma pot opri din plans...imi pare rau ca se intampla niste lucruri inexplicabile si greu de acceptat. ce am scris nu va ajuta cu nimic insa vreau sa va spun ca ma voi ruga pt voi ca intr-o buna zi sa fiti fericite asa cum va doriti.Dumnezeu sa va dea putere si rabdare. va pup
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
ingeras70 spune:
Doamne,Dolores,ce frumos :Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu,cred in sustinere...M-ai mingiiat pe suflet cu mesajul tau si cu ce scrie dedesubt.Chiar meditam aseara ca uite,in viata am avut parte de unii care s-au bagat neinvitati in subiectele mele,in problemele mele,n-am scapat de ei in anumite situatii,dar cind am avut nevoie de ajutor mi-au raspuns:si asa m-am implicat prea mult.Pai v-ati implicat pe degeaba,sau ati avut impresia,imi venea sa le zic,asta am patit-o mai ales dupa sarcina de la unii cu care inainte ma vedeam,le povesteam,i-am ajutat,s-au tinut dupa mine cind n-a fost cazul -si cind am fost ranita si am avut nevoie de ajutor m-au dat afara la propriu si la figurat,prieteni de pe acasa sau la servici, asta e,le-am luat,le-am dat si dupa....
ma scuzati,ma simt cam singura de la o vreme...
dolores spune:
stii cum e..mai era o vorba,cica problemele tale nu sunt si problemele altora...trist dar adevarat..din pacate doar cand treci print-o experientza neplacuta stii ce simte omul respectiv....sfaturi multe si prieteni putini,oameni care safie langa tine pur si simplu,fara prea multe vorbe,m-ar ajuta si pe mine de multe ori decat sa mi se dea o mie de sfaturi si sa-si mai dea si cu parerea pe deasupra.
referitor la acest topic....pot spune ca am scris ce am simtit,pur si simplu mi-am dorit enorm un copil pe care l-am avut dupa 2 ani de tratamente si nu asa oricum ci prin inseminare.nici nu credeam ca voi mai avea norocul si bucuria sa-mi tin la piept copilul...copil la care tin enorm si nu as suporta nici cel mai mic rau facut lui..implicit ma doare si pe mine...sufar pt el si cu el...sincer,va apreciez ca aveti taria si puterea sa mergeti mai departe.sa va dea bunul Dumnezeu multa putere caci este nevoie..mi-am imaginat pt cateva secunde cum ar fi daca...nici nu am curajul sa pronunt, dar stiu sigur ce am simtit si imediat am avut un nod in gat si lacrimile au inceput sa curga...va imbtatisez pe toate
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras70 Doamne,Dolores,ce frumos :Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu,cred in sustinere...M-ai mingiiat pe suflet cu mesajul tau si cu ce scrie dedesubt.Chiar meditam aseara ca uite,in viata am avut parte de unii care s-au bagat neinvitati in subiectele mele,in problemele mele,n-am scapat de ei in anumite situatii,dar cind am avut nevoie de ajutor mi-au raspuns:si asa m-am implicat prea mult.Pai v-ati implicat pe degeaba,sau ati avut impresia,imi venea sa le zic,asta am patit-o mai ales dupa sarcina de la unii cu care inainte ma vedeam,le povesteam,i-am ajutat,s-au tinut dupa mine cind n-a fost cazul -si cind am fost ranita si am avut nevoie de ajutor m-au dat afara la propriu si la figurat,prieteni de pe acasa sau la servici, asta e,le-am luat,le-am dat si dupa.... ma scuzati,ma simt cam singura de la o vreme... |
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
Delphinas spune:
dolores eu una iti multumesc din suflet pt incurajari si pt vorbele frumoase.
ingeras eu inca ma mai simt vinovata pt acele vorbe, ca au fost reversul incurajarilor pe care le asteptai.
poze
Just Me
sufletistele spune:
Buna ziua,
Sunt Danangie. DELPHINAS sa ne spui cand ai pierdut sarcina, la cat si daca stii...motivul. Numai bine
Sanantate multa noilor si sa aveti o sarcina usoara , fara problema pana la termen! Sf. Stelian sa va ocroteasca pruncii si D-zeu sa va binecuvanteze burticile. Daca vreti sa ne spuneti DPN.( data presupusa a nasterii).
Voua fetelor, va doresc sa va ajute D-zeu cat mai repede posibil sa ramaneti . Va si va doresc pace in suflet!