Durerea unei pierderi de sarcina (76)
Raspunsuri - Pagina 8
Delphinas spune:
catalina mi-e foarte greu sa gandesc pozitiv acum. oricat as incerca nu imi mai iese ca alta data. oricum la AC nu mai apelez, ma apuc de regim de luni, nu partile si alte prostii. regim alimentar si sport cat imi permite timpul.
mai incerc si varianta slabitului, desi dupa pierderea mazaricii nu am mai mancat mai nimic si am pus 9 kg. si vazand ca iau proportii bune am incercat sa reunt la ce credeam eu ca ma ingrasa. nimic...parca mai tare ma ingrasam.
acum am stagnat. sper sa-mi iasa faza cu slabitul normal.
poate din cauza asta. nu stiu...
analiza bune, nici tu toxo, nici chlamydia, nici rubeola, nimic.
la capitolul ovulatie stam mai prost ca nu ovulez si eu ca tot omu la 14 zile, ci cand ii tuna. o sa ma apuc de monitorizari. nu am facut lucrul asta pana acum. totul sa intamplat de la sine. luna trecuta am facut tratament si nimic. imi pusesem mari sperante.
mi-e frica ca si in urma monotorizarilor va fi la fel.
cel mai bine ma las in voia sortii. cum imi este scris de la Dumnezeu.
poze
Just Me
catalina2307 spune:
Delpfinas.....tu trebuie sa slabesti....eu sa ma ingras .
Gandeste pozitiv. Lasa depresiile. Esti una dintre fericitele care mai greu dar pot ramane insarcinate natural. Este un lucru bun. Sunteti tineri asa ca timpul este de partea voastra. O sa fie bine .
jasmine30 spune:
Bubulina draga ce multa speranta ne dai tu !
Si eu am pierdut doua sarcini iar acum nu mai reusesc sa mai raman insarcinata... dar sper si eu ca fiecare dintre noi cele care stiu ce inseamna sa porti in suflet durerea pierderii sufletelului tau drag...
Eu am inceput un tratament cu ceai de cretisoara si dupa cm o sa iau si branca ursului. Ce sa fac, am trecut si pe naturiste ca nu stiu ce sa mai incerc...
Poate or avea si ierburile astea un efect pt mine... ca tare ma sufar ca nu a=si eu samburica/samburelul meu...
ingeras70 spune:
eu dupa pierderea sarcinii m-am ingrasat groaznic.am mincat bine ptr.ca am luat medicamente multe,la ore diferite medicamentele,24 din 24 si la fiecare mincam inainte,bine si m-am facut un butoi.daca inainte aveam o alimentatie de om normal si 55 kg,m-am facut dupa toata mincarea de 70,in timp e drept,si micaind carne,si asa ca s stomacul si ficatul saracele cu atitea antiinflamatorii si antibiotice au suferit teribil.asta ne mai lipsea...
Delphinas spune:
jasmine ceai de cretisoara am baut fara sa stiu ca sunt insarcinata cu mazarica. ajuta tare mult. ca mi-ai reamintit de el, uitasem. branca ursului am acasa si nu pot sa beau...are un gust dur, de lemn si imi vine sa de la ea. am incercat eu sa manac ceva dulce dupa, miere de albine nimic. am pus chiar miere de albine nu merge si nu vrea...am o stare de toata ziua indiferent de ce as manca...ti-o fac cadou daca vrei.
ingeras si eu am luat o sacosa de pastile...si pt toxo si pt chlamydia si pt herpes...toate antibiotice. dar nu ma omoram cu mancatu...doar inainte de a lua pastilele.
poze
Just Me
bubulina1 spune:
Va rog frumos sa ma treceti la gravidute, vad ca am ramas tot aspiranta.
Nushulica a nascut, e mamica.
Ingerasul meu
Bubulina + Doamne ajuta!
iubita_tiana spune:
buna fetele, imi pare rau pt toate cele care inca suferiti....sa va spun eu ce am patit...dupa cum stiti sunt si eu o mamica ded 2 ingerasi, ultimul plecat acum 8 luni la ceruri, la\nici 24 sapt....
v am scris nu de mult ca sunt din nou gravidutza, azi am 7 sapt.....si sper sa fie totul bine acolo inauntru....
intr-o noapte, saptamana trecuta, gand eram plina de framantari, am avut un vis ciudat...se facea ca verisoara mea a baut o cafea, si eu am sarit sa ma uit repede ce forme ia cafeaua dupa ce o bei....sa i ghicesc..si ce credeti ca am citit in cafea? scria cu litere....MA ROG PT TINE.....si asa am priceput eu ca ingerasul meu se roaga pt mine, si nu trebuie sa l mai plang, si nici sa fiu trista, ci fericita ca mi-a trimis un alt ingeras, aici pe pamant pt mine....de atunci fetelor, sunt sigura ca va fi bine...pt noi toate....ca ingerasii nostrii ne vegheaza...sa nu cumva sa nu credeti acest lucru...si cand vine momentul, va vor trimite si voua ingerasul...de pe pamant
7+
Delphinas spune:
tiana frumos vis. sa dea Bunul Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si de data aceasta puiul tau sa ramana la tine pana la termen.
si multe
poze
Just Me
laurraa spune:
Buna fetelor!
Calde imbratisari pentru fetele noi de pe aici si poate nu o sa mai avem ocazia sa mai scriem aici decat lucruri fericite!!!
Felicitari bubulina si Doamne ajuta!!!!
Deja suntem 3: bubulina, tiana si subsemnata.
Sa ne ajute Dumnezeu.
Nu pot sa va descriu cate emotii am , cate ganduri, cat de stresata sunt.
Deja mi-am luat concediu.Nu mai merg la servici.Nu mai conteaza nimic pentru mine decat BB meu sa fie bine.
In fiecare ceas ma rog la Maicuta Domnului.
Am inceput analizele.Mi-a iesit VSH mare dar sper sa nu fie motiv de panica.
Pupici dulci la toate fetele
http://bd.lilypie.com/pruSp3.png