Durerea unei pierderi de sarcina (76)
Raspunsuri - Pagina 23
Delphinas spune:
o vecina de-a mea plecata in grecia a fost la manastirea de care vb tu...si un preot de acolo i-a zis daca ramane gravida sa-i puna numele la bb dupa un sfant de acolo. surpriza...a ramas insarcinata si au respectat ceea ce le spusese preotul.
eu care am zis ca il voi astepta pe bb in tihna, dr ginec mi-a transmis prin vara mea sa ma apuc iar de teste de ovulatie, iar sotu sa-si faca o spermograma. cand i-am zis el a fost super incantat. dar nu as mai vrea sa-l vad dezamagit luna viitoare.
Cu Dumnezeu inainte
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Stiu ca este mai dificil dar daca se intampla sa ajungeti acolo este bine de stiut. In insula Rhodos este o manastire . Manastirea Tsambika.Legenda spune ca toate familiile care isi doresc copii si nu pot avea trebuie sa mearga acolo si sa se roage Sfintei Fecioare, iar copilul nu va intarzia sa apara. Manastirea este in varful unui munte, trebuie sa urci 300 trepte si sa te rogi la icoana Fecioarei. Am fost impresionata cand am vazut acolo zeci de femei din intreaga lume....eu am ajuns anul acesta in vara. Asa ca daca intamplarea (sau nu :) ) va duce acolo treceti si pe la aceasta manastire. http://www.rhodesguide.com/travelguide/rhodes_excursions.php?ssp=7 Catalina |
poze
Just Me
unducthable spune:
Sicuta , sa fii sigura de atentia celor de aici si cum am mai zis , e multa tristete si durere ... totul este sa rezistam si chiar sa ne ajute Dumnezeu sa schimbam in bine lucrurile.
Vei mai vedea ce aduce ziua de maine , nu stii de pe acuma.
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/canonul.asp
catalina2307 spune:
Da Delphinas....asa se spune ca trebuie sa ii pui numele copilului dupa sf. de acolo. Este ca o promisiune.
catalina2307 spune:
"Drumul catre manastirea Tsambika se desparte de drumul principal, la cativa metri inaintea drumului spre plaja Tsambika. Drumul duce in sus pe deal, pana la jumatatea acestuia. De aici va trebui sa urcati pe jos, urmand cele 350 de trepte.
In varful dealului veti gasi mica biserica bizantina, dedicata Maicii Domnului. Este cocotata la o inaltime de 300 de metri cu vederi asupra coastei in nord spre Kolymbia si sud spre plaja Tsambika pana la Lindos, vederi care fac sa merite urcarea.
Se spune ca oricare femeie are probleme cu conceperea copiilor ar trebui sa urce dealul desculta si apoi sa se roage Fecioarei Maria. Daca rugile sunt ascultate si un copil se naste trebuie sa fie numit Tsambikos daca este baiat si Tsampika daca este fata. Acest nume este unic Rhodos-ului. Daca vreti sa vedeti popularitatea manastirii, strigati aceste nume pe orice strada aglomerata si veti fi uimiti."