Durerea unei pierderi de sarcina (76)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

ieri am fost la biserica mihai-voda bucuresti,a fost suuuuuuuuuuuuuuuuper.M-am rugat la Maica Domnului,o doamna foarte ingaduitoare era la pangar,totul a mers...o.k.
camy si sotul am dat acatist pentru voi.Bunul Dumnezeu sa va intareasca si sa ba ajute.Domnul ne iubeste pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ingeras , ma bucur mult , a fost asa cum a fost si la mine.

Am simtit Icoana ca pe ceva viu , care ma asteapta oricand sa ma plang acolo si sa ma rog ... e ceva ce ramane de nespus ... pentru ca e ceva personal ... dar e bine ca suntem binecuvantati de asemenea minuni , iar noi sa ne bucuram de binecuvantarea data .

MONICA , la inceput , NU am cuvinte, nu exista ceva sa iti aline sufletul, vindecarea vine din interior ... e multa durere pe lumea asta , imi pare nespus de rau !

Doamne ajuta !

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/canonul.asp

Mergi la inceput

asa de bine a fost ca as veni tot timpul acolo.Ani de zile am batut Bucurestiul dar nu mi-a trecut niciodata prin cap sa o iau pe str.sapientei,la dreapta imediat in spatele blocurilor.Doamne,am trecut pe linga ea precum oarba..am luat si icoana mare ptr.inramat,de 50 lei si Acatistul Maicii Domnului vindecatoarea,de care nu stiam si am stat si sub masa aceea unde ar fi bucatele de la briulk Maicii Domnului.
simbata dimineata am zis ca revin.Cit o fi naveta,bani,dar vreau sa vin in intervalul de 40 zile macar de 4 ori.am avut unul din momentele cele mai frumoase din viata!!multumesc ca ne-ai deschis ochii si daca mai afli de alte locuri minunate,scrie-ne!!

Mergi la inceput

Ingeras , ai dreptate !

Offf , Doamne, vedeti cum poate schimba in bine acest lucru ?

nu imi place sa promit , eu voi incerca sa ma duc Vineri acolo si apoi Duminica

cat nu plecam in concedii , ma voi duce acolo , sa stiu ca toata viata o sa ma duc si nu imi pare rau , dimpotriva

Mergi la inceput

am mai simtit asa,nevoia de a merge continuu la Man.Pissiota,este la jumatatea drumului intre Ploiesti si Bucuresti,in com.Poienarii Burchii,cu trenul statia Crivina.Am fost odata la un Maslu ,vinerea,dupa am iesit afara si am auzit lumea m-am intors in man. si am vazut curgind mir din 3 locuri de la Maica Domnului,din icoana Facatoare de de Minuni.Stiam ca exista asa ceva,dar am vazut cu ochii mei,mirosea a mir ca la Sf.Dimitrie Izvoritorul de Mir la moaste,in Grecia,la Salonic.Maicutele au zis sa nu punem mina,atunci.
Am revenit acolo de multe ori de-a lungul ultimilor ani si este MINUNAT.E liniste,nu e inghesuiala,mi-am luat un scaun si m-am asezat in fata icoanei si m-am rugat linistita mai mult timp,maicutele intelegatoare,nu e aglomeratie,maica stareta Irina ne-a primit la dinsa..
La fel,la Man.Caraiman,la parintele Gherontie,unde tot Maica Domnului are multe icoane facatoare de minuni.Plus rugaciunea data de dinsul,o stiti,nu?

Mergi la inceput

Nu o stiu .

Si cum ajung la Manastirea Caraiman ?

multumesc

Mergi la inceput

Man.Caraiman e la Busteni,la poalele Muntelui Caraiman,se vede crucea de acolo si povestea parintelui Gherontie puiu,staretul man.o gasiti pe net.rugaciunea pe care o da tuturor este :Doamne,intoarece-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei",spusa dinsul zice 40 zile,de 30 ori si rezolva orice problema a celui care o zice.eu am facut-o de 2 ori,prima,impreuna cu alte rugaciuni,multe,multe,pentru ceva,mi-a rezolvat in 3 ani,alta data,combanata cu alte rugaciuni,in 2 luni.Deci,parerea mea,se face pina se implineste.Toata lumea insa si-a rezovat problema.cititi mai multe la rugaciune colectiva ptr. a avea copil,noi am vorbit mult despre ea,toata toamna.
la fel,spune clar ce problema ai,de unde vine si cum sa rezolvi,parintele Ioasaf Boiciuc de la Man.Cotmeana,jud>Vilcea,se fac excursii acolo,este un preot cu mare har.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Stiu ca este mai dificil dar daca se intampla sa ajungeti acolo este bine de stiut. In insula Rhodos este o manastire . Manastirea Tsambika.Legenda spune ca toate familiile care isi doresc copii si nu pot avea trebuie sa mearga acolo si sa se roage Sfintei Fecioare, iar copilul nu va intarzia sa apara. Manastirea este in varful unui munte, trebuie sa urci 300 trepte si sa te rogi la icoana Fecioarei.
Am fost impresionata cand am vazut acolo zeci de femei din intreaga lume....eu am ajuns anul acesta in vara. Asa ca daca intamplarea (sau nu :) ) va duce acolo treceti si pe la aceasta manastire.

http://www.rhodesguide.com/travelguide/rhodes_excursions.php?ssp=7

Mergi la inceput

Dumnezeu sa va binecuvanteze ... si nu am cuvinte ... !!!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Va rog sa ma treceti si pe mine de la gravidute la aspirante.
Monica imi pare rau pentru pierderea suferita si iti inteleg durerea
Luni voi merge cu concediul la serviciu, imi e o groaza de vesnicele intrebari la care ma astept de pe acum dar voi fi evaziva.
Cautam o oferta buna de Revelion, nici nu ma gandeam ce intorsatura vor lua lucrurile si ca nu vom sta acasa sau vom fi la spitalVor fi cele mai triste sarbatori...

Cris

Mergi la inceput