Durerea unei pierderi de sarcina (76)
Raspunsuri - Pagina 15
impatience spune:
Cami, e cumplit, e foarte greu.
Am primit CV ul tau deja ssi l am trimis mai departe la toti cunoscutii din Brasov. De acum asteptam reactii. Te rog sa incerci sa echilibrezi, e cumplit ceea ce ai patit, dar nu vrei sa iti pierzi si sotul si tot. Te rog. E speriat si el. Iarta l si discutati. Haide, o sa gasim noi o rezolvare, da? Te pup tare.
ingeras70 spune:
camy,raspunde-ne,cind poti,te roooooog!sa stim de tine ca te-ai linistit!!!Noi sintem alaturi de tine.Toate fetele te sustin!!!Acum ma duc la Maslu,dupa-amiaza si ma rog pentru voi doi.DoamneAjuta
Brigit spune:
Camy,
eu stiu povestea ta si a ingerasului Darius. Te rog sa ma crezi ca mi se rupe o particica din suflet cand vad atata durere care tasneste din sufletul tau, as vrea sa condensez timpul sau sa fac in asa fel incat sa te pot ajuta sa treci mai repede peste perioada asta, care este NORMALA dupa o pierdere atat de mare. Din pacate nu se poate, insa sa stii ca daca nu sta in puterea noastra sa facem asta putem sa te ajutam macar cu o vorba buna.
Te rog din suflet, asa cum au facut-o si celelalte fete sufletiste : vorbeste cu noi si descarca-te de poverile care iti apasa sufletul. Stim si intelegem ca e mult prea mult pentru o singura persoana si vom face in asa fel incat sa gasesti macar putina alinare la noi.
Eu am auzit - si sunt convinsa ca si tu ai auzit vorbele acestea pana acum - ca Dumnezeu ii incearca pe cei pe care ii iubeste. Eu sunt convinsa ca dupa aceasta incercare tot EL iti va arata cat e de Mare.
Te rog sa ai incredere, sa nu iti pierzi credinta in Dumnezeu!
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
vias spune:
..am venit la calc pt ca m-a sunat mama...plangea foarte tare..asa mila imi e de ea...maine vine la Brasov...a sunat-o Cristi...mama mi-a zis ca a sunat-o, ca el plngea si ca spune ca nu mai stie cum sa faca cu mine...ca parca mi-am pierdut mintile...a rugat-o pe mami sa vina la mine
...tot ce stiu e ca din ce in ce e mai greu...e mai greu sa si respir
...va multumesc pentru sustinere...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
ingeras70 spune:
camy,tine-te tare!!!te rooooooog,te imploooor.iti trimit iubire muuuuulta,ai grija de tine si de sot.noi,toate fetele,te iubim!!scrie-ne tot timpul sa stim de tine si sa te sustinem,ca o facem!!!
bretonica spune:
Camy,itzi scriu cu lacrimi in ochi...crede-ma...daca nu vedeam la noi pe topic,de la prietenuzele noastre,habar nu aveam prin ce treci...si mi s-a parut corect sa-ti scriu mai intai aici...vezi,suntem multe fete care suntem alaturi de tine..DECI,NU ESTI SINGURA...stiu foarte bine prin ce ai trecut,si stiu ceea ce inseamna,crede-ma...si eu am trecut prin foarte multe,dar nu trebuie sa disperi....trebuie sa gasesti forza sa mergi inainte...DUMNEZEU este mereu cu noi....cum zice si aprilus...incearca mereu persoanele bune...despre sotzul tau nu stiu ce sa zic...primul gind care imi vine in minte e "NU TE MERITA"...noi suntem sensibile,avem nevoie de dragoste si intelegere...nu este usor sa treci peste asa ceva,deaceea eu zic sa incerci sa vorbesti cu el,sa incercatzi impreuna sa trecetzi prin aceasta durere...ei sunt mai puternici ca noi,nu trebuie sa-si ia fortza de la noi...deci incearca sa fii puternica tu...dumnezeu este mereu linga noi...ai incredere in el...esti tinara,si ai toata viatza inainte,chiar daca Darius NU MAI ESTE...intotdeauna exista un "DE CE"..la tot ceea ce ni se intimpla...ai sa vezi...raspunsurile v-or veni pe rind...la tine suferintza este dubla si din pricina sotzului tau,dar cum ti-am zis...incearca sa vorbesti cu el...incearca sa fii puternica...scumpete mica,daca-as fi linga tine as fi incercat sa-ti alin sufletul....nu mai plinge...noi suntem toate linga tine....si varsa-tzi off-ul la noi....mi-a trebuit timp sa gasesc acest topic sa pot sa-ti scriu...si aici,si la noi descarca-ti sufletzelul,macar ne ai pe noi...te pup din suflet
Lupta cu kg
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus ..am venit la calc pt ca m-a sunat mama...plangea foarte tare..asa mila imi e de ea...maine vine la Brasov...a sunat-o Cristi...mama mi-a zis ca a sunat-o, ca el plngea si ca spune ca nu mai stie cum sa faca cu mine...ca parca mi-am pierdut mintile...a rugat-o pe mami sa vina la mine ...tot ce stiu e ca din ce in ce e mai greu...e mai greu sa si respir ...va multumesc pentru sustinere... Lupta cu kg Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
...deci fii tare...ai grija si de tine,si nu o fa nici pe mama ta sa sufere....stii ce inseamna durerea de mama...hai ca de sarbatori vin in romania,si trec si eu prin brasov(noi am stat in victoria in ultima perioada de a pleca)...si poate cind merg in moldovica....te invit la o cafelutza,si vreau sa fii zimbitoare....te pupa bretonica de nu te vezi
Lupta cu kg
L5845 spune:
camy capul sus si putere multa iti doresc, incearca sa te linistesti, cu siguranta ingerasul tau te vegheaza si iti va da putere sa mergi mai departe. Imi pare rau ca te-a supus si pe tine viata la asa grele incercari, noi toate suntem alaturi de tine si te sustinem, hai, da manuta si ridica-te.
Sotul tau probabil ca a avut un moment de "cadere" si nu a vb din suflet, cu siguranta regreta comportamentul fata de tine, dar acum, important e sa te linistesti si sa te regasesti.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
danangie spune:
CAMY imi pare rau sa aud ca esti asa de nasol. Nici nu-mi gasesc cuvintele.....uneori D-zeu ne pune la incercare. Ne pune la incercare pentru a vedea daca ii luam numele in desert....Sa vada cat conteaza el ptr noi. Noi ca fiinte umane ne este extrem de greu sa intelegem de ce ni se intampla tocmai noua aceste nenorociri. Dar D-zeu , si ti-o spun din experienta proprie..., ne pune la incercare. El face ca unele lucruri sa se intampla, cu un anumit scop. Nu stiu sincer ce urmareste D-zeu cu tine.....dar Camy, nu trebuie sa-i cerem socoteala. Acum din pacate, nimeni dar absolut nimeni nu va putea sa te ajute. Unicul ajutor....pe care il poti primi.....este "vointa" ta de a merge mai departe. Numai tu te poti ajuta. Nu poti sa iti doresti sa mori, sa faci vreo nenorocire, ca cea cu balconul....ptr ca asa nu vei ajuge la Darius. Sa-ti mai spun....ca lacrimile tale nu-l lasa in pace pa Darius. El va fi mereu pe un hol. Intr-o parte e o usa unde se afla pamanatul....si pe de alta parte o alta usa unde se afla Raiul. Nu va putea pleca in Rai ptr ca il tine aici pe pamant durerea ta, lacrimile tale.
Tatal meu vinde ziare. A fost o perioada o femeie care ii aducea in fiecare zi un mar. Zicea din sufletul fiului ei. Intr-o zi tatal, si-a luat inima in dinti si a intrebat-o cine i-a murit. Fiul. Cand? Acu' 5 ani de zile. Si i-a zis ca-l viseaza in fiecare seara. Si cums e zice ca atunci cand visezi pe cineva de pe lumea cealalta...tre' sa dai de pomana....asa ii aducea tatalui meu cate un mar. Era mereu imbracata in negru. Deci, dupa 5 ani de zile....biata femeie inca isi mai plangea fiul. Atunci tatal meu i-a zis sa-l lase "sa plece". Sa nu mai poarte doliu....ca-l tine aici si nu poate pleca. Sufletul lui. A doua zi, femeia si-a schimbat hainele. Colorate. A fost prima noapte din 5 ani ca nu isi visa fiul. Atunci...fiul ei a plecat in Rai. Atunci in sfarsit s-a putut odihni. Ti-am povestit aceasta intamplare ptr ca sa stii ca e tare adevarat, ca sufletele celor morti, inca zabovesc aici.
Stiu ca aberez.....dar vreau tare mult sa-ti stringi toate foartele posibile, toata vointa posibila, sa crezi ca D-zeu nu te-a abandonat. Roaga-te cu pasiune. Si fii mereu alaturi de D-zeu. Pune-ti sufletul in pace si gandeste.te ca Darius acum unde e, ii este bine, ca te vegheaza si ca il doare tare sa vada atat de suferinda. De cele mai multe ori, oricate cuvinte de incurajare ai primi....nu te ajuta cu nimic. Dar vreau sa-ti spun ca-ti sunt alaturi si vreau sa te imbarbatez si te ridici. Sa lupti pentru tine. Curaj, draga Camy. Sa speram ca te vor chema la un loc de munca. Am sa aprind o lumanare pentru tine. Off...te imbratisez tare de tot.....
ALESSIO comoara mea, 07.06.2008
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!