Durerea unei pierderi de sarcina (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

da , scumpa ea , am avut a doua linie dar mai pala si in luna aprilie ..., si in luna august , cu simptome cu tot ..., si luna septembrie , monitorizata de doctora , pe vitamine luate si atat , aveam folicul de 22 mm si endometru de 12 mm, aveam a doua linie la test de urina , mai pal, dar se vedea , insa testul de sange mi-a aratat valoarea 2 ...
ne-am stresat mintile amandoi , eu si sotul, eu iar am cazut in depresie ... si am facut hormonalele de ziua 14 si ziua 21 , dupa parerea noastra , ce am vazut acolo, estradiolul e mic si LH e mic , deci sa repar aceste lipsuri, voi afla azi interpretarea rezultatelor la doctora .

dar sunt sigura de un lucru : RUGACIUNEA si acuma simt ca am prins iar putere sa ma rog si sa ma duc la o Biserica anume , Biserica Mihai Voda din Bucuresti cu Icoana facatoare de minuni , aduce linistea sufletului dar asa cum am facut in iarna , cand numai ne rugam mereu , si a venit barza ... , aici e cheia ... Rugaciunea ; v-am spus si voua

va pup si Doamne ajuta tuturor , diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

si eu o sa-mi iau sotu de brat frumusel si sa mergem al biserica sa ne rugam amandoi. mi-am luat de la manastire duminica Acatistul Sf. Stelian si ne apucam de citit.

poze
Just Me

Mergi la inceput

m-am rugat la Dumnezeu , la Sf. Maria , recunosc am fost la Sf. Stelian si m-am rugat de cateva ori cu Acatistul , mi-a placut si Acatistul Sfintilor Parinti , dar trebuie zilnic , eu in ultima vreme , vazand testele de urina si apoi testele de sange care spuneau ca nu am ramas gravida , atat am intrat in depresie ca am facut un haos in capul meu , somnul nu mai e somn ...., rugaciunea nu mai e rugaciune ... eu am simtit atunci in martie ca fac cum trebuie ceea ce fac ...

si m-am rugat in ultima vreme sa ma scape de depresie , de lehamite ..., de tristete ... vad ca am inceput sa simt iar putere , si ieri a venit o fata la mine la servici care o cunoscusem cu cateva zile inainte , ma rog , facem parte din asociatia tinerilor ortodocsi din Romania ..., si ma trezesc ca imi aduce cu lacrimi in ochi , in dar icoana Maicii Doamnului cumparata de la Biserica Mihai Voda , cu Paraclisul Icoanei Maicii Domnului , Rugaciunea si Icoana este pentru a ramane insarcinata , pentru cei cu boli grele , chiar incurabile, si pentru gasirea dragostei adevarate , am citit aseara , e un Canon si e bine de citit 40 de zile ... am simtit ca Dumnezeu mi-a raspuns la Rugaciunea mea de a ma scoate din haos ... de a regasi bucuria de a trai si simt ca deja totul se schimba

va pup si ma intorc acu la lucru, Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

unductable,te rog mult,unde e acea icoana pentru nastere de prunci de care vorbesti la Man.Radu-voda??unde o gasesc in minastire?multumesc de ajutor

Mergi la inceput

spune-ne si noua in ce consta canonul acela despre care ai citit,de 40 zile,please..

Mergi la inceput

spune-ne si noua in ce consta canonul acela despre care ai citit,de 40 zile,please..

Mergi la inceput

dragele mele, mai exact , intrati aici

http://www.e-mariage.ro/album_biserici-a20_p4.html

e aproape de statia de metrou de la Izvor , scrie acolo adresa
e Biserica Mihai Voda si da, are Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului , in carticica primita ieri de la caesta fata minunata scria cum au fost fete acolo si dupa canonul facut , au ramas gravide, pentru ca si analizele se pot schimba in bine, practic tot corpul se insanatoseste , e vindecarea ...

Icoana este din 1666 , si sunt inca doua astfel de Icoane in lume , deci foarte veche , o sa scriu ce scrie in carticica , nu o am la mine . Preotul povesteste cum au inceput si ei sa simta minunea Icoanei : la un moment dat era foarte fierbinte ... desi nu avea lumanari langa ea , in timpul slujbei , fata Sf. Marii uneori se imbujoreaza ..., ma rog scrie acolo si ma voi duce negresit la Biserica aceasta ... cuvintele sunt de prisos . Si da , au ramas fete gravide , da , un om a spus cum a avut cancer si a supravietuit si chiar si in zilele astea citeste in continuare Rugaciunea pentru ca face bine lui si intregii familii.

diana

Mergi la inceput

aseara am citit totul si asa de bine ma simt ...

scrie chiar in aceasta carticica , pe care prietena mea a cumparat-o impreuna cu o icoana mai mica , de la aceasta Biserica

Deci e vorba de Paraclisul ICOANEI SFINTEI MARII (asa cum avem si Paraclisul Sf. Marii) si avem acolo si Acatistul Bunei Vestiri care se citeste dupa aceasta. Acest lucru facut 40 de zile .
Ce sa va zic, pentru mine nu e ceva nou .., pentru ca mai demult ... 40 de zile la rand am citit Paraclisul Sfintei Maici si dupa 2 luni de zile , s-a intamplat sa fac cunostinta cu cel care de 10 ani de zile este sotul meu drag . Deci nu ma mai mira nimic .

de ce ieri aceasta fata draguta a venit la mine sa imi dea acest "cadou" ??? ea a zis ca le cumparase ca s-a gandit ca intr-o zi va vrea sa le dea cuiva ... , de ce s-a gandit sa mi le dea mie ?? numai Dumnezeu stie ... ce pot sa spun, ii multumesc lui Dumnezeu si Sf. Marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

draga mea...eu cred ca asta e un semn.
o sa-ti spun o intamplare reala.
in lupta mea cu kg intru in legatura cu o tipa care am aflat ca de fapt e fata fostei diriginte a sotului meu, diriginta care si acum tine la el. ex-diriga lu sotu e maritata cu un preot. bun...si mergand eu la cantariri si alte cele pe la ea....intr-o zi ii spun ca nu mai pot lua tratamentul respectiv ca am ramas insarcinata. si atunci imi spune o intamplare confirmata.
sefa ei de la iasi se chinuia de 8 ani sa ramana insarcinata...tratamente, tot posibilul si imposibilul incercat. rezultat nimic. ajunsese femeia aia la o varsta, la care nu se mai gandea la copil. merge fata ex-dirigii la iasi sa se vada cu sefa ei in ziua de Sanziene. intra intr-un restaurant pe aceeasi strada cu Mitropolia si comanda ceva. restaurantul era cu fata la strada. prin fata restaurantului trece o batranica cu un brat de buchete de sanziene. tipa iese repede afara si cumpara 2 buchete. intra in restaurant si ii da un buchet sefei ei si ii spune vesela "vei face o fata pe care o va chema Sanziana".
sefa ei se uita crucis la ea...si rade...vezi sa nu. eu ma chinuii de ani de zile sa raman insarcinata si vii tu acum, cu un buchet de sanziene si-mi spui ca o sa fac o fata care se va numi Sanziana.
in fine, fata ex-dirigii vine acasa si dupa o luna de zile o suna sefa ei:"tu esti clarvazatoare? sunt insarcinata" si a nascut o fetita care evident se numeste Sanziana.
eu cred in semne. le interpretez cat pot eu...si ma incred in semnele trimise de fratele meu ingeras in ceruri.

poze
Just Me

Mergi la inceput

unducthable,te rog frumos,daca poti,scrie-ne si noua Paraclisul Icoanei Sf.Maria,aici pe forum .Cred ca nimeni nu se va supara.te si te rog mult!.Icoana de care vorbesti este in biserica sau la usile imparatesti?

Mergi la inceput