Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(92)
Raspunsuri - Pagina 5
BraveGirl spune:
Mav, mi-a placut faza cu filmul ...in schimb la spital, si mai ales groaza mea cea mai mare: afurisitii de H ...dar apreciez ultima fraza, de incurajare pt nasterea naturala
==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Si-a mai adus aminte ceva neuronul gravid...multumesc Mirtha pt info legat de Filantropia. Deci pana nasc eu se deschide. V-am zis ca mai nou nasc la termen? Am stat eu la palavre cu fiimea si i-am explicat ce si cum, si cum nu cred ca e grea de cap, sper ca a inteles Sa vedem ce zice si nenea doctorul, dar daca je a decis, eu zic ca va fi ca je.
==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu
mamiseli_11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Si-a mai adus aminte ceva neuronul gravid...multumesc Mirtha pt info legat de Filantropia. Deci pana nasc eu se deschide. V-am zis ca mai nou nasc la termen? Am stat eu la palavre cu fiimea si i-am explicat ce si cum, si cum nu cred ca e grea de cap, sper ca a inteles Sa vedem ce zice si nenea doctorul, dar daca je a decis, eu zic ca va fi ca je. ========== Corina 31+ Arianna Maria My baby Albumul meu |
Asa am vorbit si eu cu fi'mea.
Mihaela 33+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
Miky-ea spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Si-a mai adus aminte ceva neuronul gravid...multumesc Mirtha pt info legat de Filantropia. Deci pana nasc eu se deschide. V-am zis ca mai nou nasc la termen? Am stat eu la palavre cu fiimea si i-am explicat ce si cum, si cum nu cred ca e grea de cap, sper ca a inteles Sa vedem ce zice si nenea doctorul, dar daca je a decis, eu zic ca va fi ca je. |
E f bine cum gandesti!S-a hotarat atunci: LA TERMEN!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
mav spune:
Corina, dupa cum vezi, povestea am scris-o cand avea Sebi 11 luni... si n-am editat mesajul. Daca atunci, cand eram mai aproape de eveniment, asa gandeam... Acum, ca au mai trecut inca 4 ani... normal ca "am uitat" si de dureri si de toate.... Si sincer, nici nu caut sa-mi amintesc... Merg pe ideea "cu Dzeu inainte!"....
Iti inteleg prea bine ingrijorarea in legatura cu hemoroizii, dar nu poate nimeni sa ne garanteze ca daca facem cezariana, n-o sa avem probleme cu constipatia& hemoroizii dupa nastere....
...Cel putin eu... ma astept la ce-i mai rau in privinta H, oricum (pe oricare cale) voi naste... Si cum eu am facut si tromboze... la mine mai este si asta un pericol... Dne fereste... sa fac vreun cheag de sange -din cauza taieturii de la burta- si sa ajunga la plamani...
...Si pana la urma... daca pt bb e mai bine sa vina pe lume natural... si tot ma doare dosu', de ce sa ma mai doara si burta... si sa-mi taie si uterul?! Epiziotomia... e o taietura superficiala in comparatie cu operatia pe uter...
Eu sunt hotarata sa fiu senina pana s-o declansa travaliul (nu ma ajuta cu nimic daca ma vait de acum "vaaaaiiii, ce-o sa ma mai dooooaraaa"; daca vreau, n-am decat sa tzip in timpul travaliului, ca macar tzipatu' ala ar fi cu folos).... si daca va fi nevoie de cezariana... va decide dr atunci... si macar nu va fi "la rece".
Da' fiecare mamica e libera sa procedeze cum considera de cuviinta.
V-am pus povestea nasterii lui Sebi... doar ca raspuns la.... "travaliul galopant" al Dianei... Ca in cazul meu.... "galopant" a insemnat de doua ori mai repede decat la Diana.
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alra spune:
mai, pe mine a inceput de vreo 2 zile sa ma doara osul acela care inchide bazinul. au, da am niste junghiuri! eu sincer nu cred ca bb asta isi mai face veacul inca 2 luni aici. musai sa rezolv tot ce e de rezolvat cat mai repede.
imi fac de lucru prin casa. am facut ordine in sertarele unei comode de la laura din camera, am aruncat multe, vreau sa spal niste tetine (sau sa le arunc?) chestiile alea de sani de silicon or mai fi bune daca le spal sau sa iau altele?
oricum biberoane noi sunt pe lista, am gasit unele de silicon total, iau vreo 4. de cand cu povestea cu bisphenol in cele avent am zis ca mai bine asa. nu ca laurei nu i-as fi dat 2 ani si ceva lapte din bib bisphenolizate, dar acuma daca tot iau noi pot alege.
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
mav si corina eu am alta problema - NU vreau cezariana. mi-e frica ca de dracu de operatii, de fapt de orice fel de buba si cezariana o vad ca pe o "biiigggg buba". mi-e ca daca doamne fereste e musai sa ma opereze o sa ma panichez nasol de tot si o sa ma deprim si mai abitir.
si eu am avut epiziotomie cu laura - in 10 zile nu mai aveam nimic, se resorbisera firele si se legase super. oricum dau dreptate lui mav, nu se compara cu taietura de cezariana. si mai e si unde nu bate soarele
BraveGirl spune:
Sa nu radeti de mine, poate sunt eu mai inconstienta....dar, pe mine nu ma nelinistesc gandurile la durere, ci altele: sa nu fac pe mine , poate sunt de garda colegii sotului si vin toti sa se uite ca la circ (nu ca nu mi-a facut control in spital un coleg de-al sotului ), ma spala/toaleteaza apoi la dansa asistentele, si alte ganduri din astea...Sunt dusa, nu?
==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Miky-ea spune:
Si mie mi-e groaza de toaleta...sa "umble " prin zona asistentele...
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
alra spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Sa nu radeti de mine, poate sunt eu mai inconstienta....dar, pe mine nu ma nelinistesc gandurile la durere, ci altele: sa nu fac pe mine , poate sunt de garda colegii sotului si vin toti sa se uite ca la circ (nu ca nu mi-a facut control in spital un coleg de-al sotului ), ma spala/toaleteaza apoi la dansa asistentele, si alte ganduri din astea...Sunt dusa, nu? ========== Corina 31+ Arianna Maria My baby Albumul meu |
mie inainte de nastere mi-au golit vezica cu o sonda. si zic - da cu intestinul ce facem? cica - daca ai iesit la baie azi e ok (iesisem) si adauga - daca iese ceva nu e nici o problema, curata doctora.
apoi m-am gandit - sunt doctori, nu cosmeticiene, miscarea de nastere e la fel cu cea de mers la baie deci daca e sa se intample e normal, e fiziologic si nu e nici o jena. corect?
editez: relativ la spalat si toaleta dupa nastere sunt super binevenite. la noi veneau in camera. oricum "acolo" va umbla toata lumea si destul de des deci complexele trec repede. si mie imi e tarsa de control intern la ginec, insa in spital la nastere ma controlau odata pe ora - imi trecuse orice fel de greata si sclifoseala. si repet, asta e meseria lor. au vazut si mai bine si mai rau decat noi.