Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

sarmalute cu mamaliggutza si smantana

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

lysbeth si eu tot sarmalute am

fetelor eu ma gandesc la mancare toata ziua,chiar si dupa ce am papat
cred ca o sa ma fac o mica balenuta

Alina 12+
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

lysbeth, iti trimit pe PM adresa mea sa-mi trimiti o farfurie plina., si banuiesc ca o sa mai fie fete pe aici care sa .

ada 15+ si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna si de la noi! fetele care ati apucat de ati gatit trimiteti si la mine ,eu inca sunt la servici si am o foame de lup

monica 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna fetelor! De azi de dimineata, printre treburi, citesc tot ce ati scris... si ati scris nu gluma! Eu am fost la dna doctor vineri si a fost asa cum mi-ati zis. Nu e placenta praevia si nici nu am motive de a face o tragedie din asta. Trebuie doar sa ma menajez. Nu carat, ridicat, urcat scari multe, nu facut efort mare. Cat mai multa odihna. In rest, colul e inchis si chiar daca e scurt nu e nicio problema. Totul pare in regula.
Mai mult, mi-a dat voie sa plec la drum cu masina pana la Munchen . Insa trebuie sa cumpar de la farmacie Gynipral, Scobutil, No Spa si inca un medicament. Mi-a zis ca in caz ca simt contractii mai persistente sa incep sa iau aceste medicamente timp de 3 saptamani.
Momentan, m-am calmat. Maine dimineata ma duc sa iau si rezultatul la triplu test. Am gasit si nume baietelului: Calin. In rest, toate bune. Sper ca si la voi. Va pup,

Gina 17+ mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna!

Ne primiti si pe noi? V-am mai citit din cand in cand dar pana acum nu am avut curaj sa ma inscriu...
Sunt si eu graviduta de aprilie 2009 - si am si o fetita-gogonica - Manuela - micuta capsunica de iunie 2007.

Datele mele sunt - UM 11.07.2008, DPN - 17.04.2009, DN 08.11.1978

Inca nu stiu daca o sa am fetita sau baietel, poate aflu pe 22 cand am urmatorul control.

In rest, sunt mult mai relaxata in sarcina asta decat la prima, mananc tot ce vreau, nu am mai pus restrictii :D La prima sarcina am pus 23 de kg si reusisem sa dau jos 20 pana am inceput cu acidul folic, acum sa vad cate pun

Mi-a fost f rau acum mi-e mult mai bine, doar ocazionale stari mici de greata si dureri de cap.

Va urez tuturor sarcina usoara si bebei sanatosi, veseli si fericiti

Anca 12+ & Manu 02.06.2007

Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Gina, harnicute mai sunt burticile

Felicitari tuturor fetelor care au aflat culoarea caruciorului, sa cresteti toti mari, frumosi si sanatosi

Millie mai tii minte acum 1-2 saptamani cand spuneai si tu ca ai visat o fetita ? Ma intreb, oare chiar asa sa fie, ne visam bebelusii cand sunt in burtica, eu saptamana viitoare sper sa aflu daca este o motzata sau un nazdravan, daca imi va spune ca este fetita cred ca ma voi gandi daca este asa cum am visat-o eu, intr-unul din vise i-am vazut bine figura, semana mult cu mine cand eram mici, mica...... am inebunit de-a binelea

Petra ma bucur sa aud ca esti bine, si eu ma mai linistesc cand vad ca mai scriu si alte fete ca au diverse dureri si cred ca sunt normale, iar legat de hainute pentru noi sa stii ca avem aceleasi gusturi in sensul ca toamna- iarna imi place sa ma imbrac aproape mereu in rochie cu cizme, bine iarna asta va fi un pic mai complicat ca va trebui sa renunt la cele cu tocuri dar ne descurcam, chiar am pus ochii pe unele cu un toc patratos de maxim 3 cm

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

multi la toata lumea.

am aterizat si eu de la servici, si acum m-am pus closca in pat, sa nu racesc oul de aur.

al meu sot cum a vazut ca s-a racit afara, cum m-a consemnat la pat.

de mancare......eu am ciorbita de pui de tara acru, si ardei umpluti.
si mai am prajitura de aseara.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica15+

Mergi la inceput

fetelor....referitor la timisoara....
eu is topita dupa tot vestul tarii.
al meu tatic e dintr-o localitate din timis, a crescut in salaj, oricum rude avem in tot vestul.
pe mine una, tare ma atrage zona aia....nu mai spun ca tare-mi plac oamenii din zona aia.
nu mai vorbesc despre ce prajituri se fac in zona.

mitzica15+

Mergi la inceput

millie,hai ca punem mana de la mana si-ti facem si tie un pranz copios, sa nu-l tii pe bb flamand.
vrei?

mitzica15+

Mergi la inceput