Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Uite-i si pe bebelusii mei cum se zbenguiesc virtual.
Maria, sper ca nu e cu suparare ca am furat adresa site-ului. Thanx!

Monica si iepurasii

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Monica cat timp are baietelul tau?

Bogdana
16+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Novus, acum stau in Arad, dar sunt plecata de ceva timp din Deva. Am facut facultatea in Timisoara, timp in care am stat acolo. La inceputul casniciei, cand aveam si eu momentele mele de furie, ma mai urcam pe masina si fugeam in Deva. Sotul meu e pasionat de orasul asta dar ca oricarui devean, mie nu-mi inspira decat locul natal. Chiar si sora mea abia a asteptat sa intre la facultate sa plece de acolo.

Monica si iepurasii

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Bogdana, natural nu e al meu, e doar al lui. Are 3 ani si 8 luni.

Monica si iepurasii

Mergi la inceput

Sa va traiasca Monica. Ma gandeam ca esti si tu la a doua sarcina..si gemelara

Bogdana

POZE

Mergi la inceput

Multumesc, asemenea! Sa cresti mari si sanatosi! Cum am pove, ai grija cu el cu virozele de sezon acum.
Va pupic, ma pun la somn cu cel mic. Ne conversam mai tarziu!

Monica si iepurasii

Mergi la inceput

Mai Multumesc lui Dumnezeu nu prea ama vut probleme cu el..are o imunitate f buna, pe care a mostenit-o de la mine, ca tats-o una doua e racit...si poate a fost f important si faptul ca l-am alaptat..fffffffffffffffffffff mult

Bogdana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Ce burtici frumoase....ma bucur pentru voi.
La mine nu se vede prea mult...pentru ca sunt grasuta...si cum depun mai mult abdominal....nu cred ca voi avea o burtica tuguiata.
Seara la culcare imi gasesc foarte greu pozitia pe stanga nu pot dormi, ca ma doare burtica...pe dreapta stiu ca nu prea e bine....asa ca ma dot rasucesc pana adorm.
Cred ca bebe incepe sa miste, simt ceva ...nu pre pot sa descriu..dar simt sigur.
16

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

dyana27 astept poze cu pisicii Si eu tot la mama o tin pe Pisi. Intre timp ne-am mai ales cu o familie de pisici. A aparut in curte o pisica pe care tot am alungat-o, pt ca aveam deja una in curte si tot venea pe furis si mancarea mancarea motanelului si am descoperit ca are 4 pisici micuti chiar la noi in curte si i-am adoptat pe toti ca ne-o fost mila de ei. Asa ca acuma avem crescatorie de pisici

Aseara cred ca l-am simtit pe bebe; am simtit ca niste furnici in burta si din cate am vazut cam asa ati descris senzatia. Astept sa miste mai tare sa fiu sigur ca el ii, si nu matele mele care bolborosesc de foame

16+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ayla, si eu am facut facultatea in Timisoara si la vremea aceea visam sa raman acolo (chiar am dat la master si am intrat doar ca sa mai am treaba pe acolo)...ma bucur ca am revenit cu picioarele pe pamant si m-am intors in ''micul nostru orasel'' unde am un job la o companie multinationala, am casa mea + prietenii vechi ; la Timisoara sau in alte orase ''mari'' ma duc cand vreau, si sincer nu pot sa spun ce nu gasesc in Deva si gasesc in TM de ex... daca ai bani gasesti oriunde ,orice !
Una peste alta eu nu as da oraselul meu pe nici un alt oras din Romania !

Fetelor, ce mai gatiti ?nu mai am idei ! stiu ca am zis ca nu discutam de mancare poate dupa orele de program...

18+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput