Colectia de toamna-iarna 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

monet, frumooooase. dada, iti trebuie:)

ripley, sanatate multa!

miri, deci a avut o noapte ocupata...sa se culce la loc, cred ca e obosit dupa atata munca..

bic, poezii de pus copiii la treaba:

Ascultati un sfat copii:
Dupa fiecare masa,
Dimineata la sculare
Dar si seara la culcare,
Luati pasta si periuta,
La chiuveta dati fuguta,
Dintii sa ii periati
Microbii sa-i alungati.
Aveti si-un zambet frumos,
Dar este si sanatos!

APA RECE

Cu sapun ma spal
Si cu apa rece...
Ne-ndurat clabucul
Printre gene trece.
Dar, de acolo somnul
Iute o sa plece!
Caci daca ma spal
Sunt vioi cat zece...

FETITA SI PAPUSA

Fiecare pui,
Are mama lui.
Si eu tot asa
Am mamica mea.

Am o papusica
Uite-asa de mica.
O-ngrijesc mereu
Ca-i sunt mama eu.

BATISTA MEA

Batista mea e mica
Si nasu-i mititel!
Promit sa fiu cuminte,
Sa am grija de el.
Nu vreau sa zica lumea
"Uite-l pe Murdarel!"

“Tare-i mititica fata!”
Imi tot spune-n gluma tata,
Iara eu ma necajesc;
Hei, hei! Am sa-ii dovedesc
Ca eu singura ma-nbrac
Si patucul eu mi-l fac.
Scutur mai intai cearsaful
Sa alung din el tot praful;
Dupa ce l-am scuturat
Il intind frumos pe pat
Si, ca sa ramana-asa,
Il petrec pe sub saltea.
Plapuma frumos o-ndoi
La perete si apoi
Ce-mi ramane de facut?
Peste pat, pe asternut,
Pun si cuvertura care
O strang seara la culcare.

Ei, ce spui, taticule,
Fata ta, tot mica e?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Vezi acea mica pisicuta
Cum tot misca din limbuta?
De ce face ea asa?
Ea se spala, draga mea.

Vezi micutul porumbel?
Vai, cat e de frumusel!
Trupul lui de ce luceste?
Puiul meu, el se-ngrijeste!

De la aste mici fapturi
Tu sa iei invataturi.
Trupul sa il ingrijesti
Hainele sa-ti primenesti.

Ploua afara, vai ce ploua!
Si ghetutele amandoua
Cand afara am iesit
De noroi s-au murdarit.

Nu mi-e teama ca se strica
Insa lumea o sa zica
"Vai ce copil mare
Cu ghetutele murdare!"

Iute peria am luat,
De noroi le-am curatat,
Cu crema am dat pe ele,
Ca ghetutele-s de piele.

Si apoi le lustruiesc:
"Hei! Va place cum lucesc?"
_
Este ora pentru masa,
Mancarica e gustoasa!
Mofturi sa nu faci de fel,
Fiindca ramai mititel.
Lapte, branza, unt, smantana -
Ai la masa hrana buna.
Calciu, multe proteine,
Minerale, vitamine.
Si pisoiul vrea laptic
Ca sa nu ramana mic.
_
Doua maini am mititele
Stiu sa coasa si sa spele
Ele matura prin casa
Ele-aduc painea la masa
Ele deseneaza aici
Iepuri, gaze, flori, arici
Si cuprind ca doua flori
Ai mamicii obrajori.
_
Ursuletul meu nu stie,
Nici macar o poezie.
Dar eu stiu cate poftesti
Ti le spun, daca doresti.
Ursu-I tare mititel.
Invat eu si pentru el.

asta e -parca-prima poezie invatata de nic , pt asociatia numerelor cu cantitatile

Am un nas pe obraz,
UNU
Ochi am doi, ca si voi
UNU, DOI
Am trei nasturi la hainuta
UNU, DOI, TREI
Am si patru buzunare
Mi-a cusut mama o floare
UNU, DOI, TREI, PATRU
Si mai am cinci degetele
Parca sunt lumanarele
UNU, DOI, TREI, PATRU, CINCI

(ce e bolduit se arata pe degete, nu se rosteste)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Acum 2 seri am inceput sa scriu un mesaj, vroiam eu sa ajung la zi cu citit/raspuns. Mai bine-l trimiteam ca n-am mai apucat sa recuperez.
De aici n-am citit nimic inca...

corap, io nu-s Tania, insa am caz asemanator, Mihai e ori bebe, ori Maria, ori fetita (inca foloseste atribute feminine pentru persoana intai) si cere expres pentru asta sa fie luat in brate.
Si mai are alter ego pe Ionica (si Mihai in acelasi timp). Asta cand intra in sifonierul meu de unde a zburat toate hainele si-si duce tot felul de bagaje, ca Ionica-i soferul si merg te-miri-unde impreuna.

Mai Noki, mi-ai facut pozele publice, erau semi-publice pana atunci. Nu-i cu suparare. Multumesc mult de apreciere, intotdeauna draguta.
Multumesc pentru aprecierile pentru poze si copii tuturor, copii mei sunt blonzi temporar ca io stiu cu cine i-am facut si nu-i sansa sa ramana asa, vor fi sateni.

Muzici si povesti se gasesc si aci: http://chisinau.ch/forum/39

Mihaelutat... si multa sanatate!

Desene, rar Minimax, dar preferam la tv Animal Planet. Pe TVR1 sunt parca duminica dimineata ceva cu Winnie the Pooh, mi s-au parut dragute. (Am cautat in dictinar sa vad ce-nseamna - dezastru)

Eu in vasta mea actiune de sondare a pietii gradinitelor din oras il intreb pe un vecinut: "ce-ati facut azi la gradi?", ne-am uitat la televizor si ne-am jucat pe calculator joc din ala in care trebuie sa impusti nu-mai-tin-minte-ce. Era sa tai gradinita de pe lista, dar am aflat ca asta se intampla doar la o grupa.
Ioana eu as zice ca tv pana vin educatoarele e la limita suportabilitatii, dar sper ca aveti cota parte de platit per gradinita, nu per grupa.

Maria stiu ca am uitat sa-ti raspund, in Calimani am fost noi, invariabil acolo ne facem vacantele, care in familia noastra se numara in zile, nu in saptamani din pacate.
Am pus comentarii la poze.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salutare!
Ura, am fost la Mc de la Podul Ciurel si am facut rezervare ptr zi de nastere Ili. Ne-am trezit cam tarziu, ca am prins numai la 4 dupa amiaza liber, cam aiurea ca inseamna ca Ilinca nu va dormi de pranz - in mod normal doarme de la 3 la 5. De fapt, se mai putea la 10 dimineata si la 8 seara, bleah!

Mitza la multi ani!
Tot mai sunt copii muciosi, imi pare rau, sanatate multa!

Prietena Ilincai care a fost la cresa e acum la o gradi din zona restaurantul Budapesta, unde sunt numai 16 copii in grupa (gradi de stat retineti!). Hmm, parca ma bate gandul s-o duc si pe Ili tot acolo. Mai vedem, ca e departe rau de casa. Ar putea s-o duca Doru, dar asta ar insemna s-o lase la 7 dimineata acolo, greu de tot, cu cine sa stea, mititica?
Insa ceea ce voiam sa spun e ca prietena Ilincai nu s-a mai imbolnavit deloc, se vede ca s-a imunizat de la cresa. Si nici n-a mai plans.

Catutza sper ca ai vreme frumoasa la bulgari! Iti sunt datoare cu un raspuns: la cele 2 calculatoare pe care le aveam am pus un modem (cred... il mai intreb pe Doru... sau un spliter? Sunt praf in domeniu informatic) Zic aveam ca Gogu laptopu a plecat ieri la nenea doctoru si nu stiu cand il mai vad. Cica dureaza minim 2 saptamani

Edit: M-a informat husbandul ca e "router" (nu spliter)

Nu am mai citit nimic in urma, iar acum pun de-o mancarica, sper sa mai apuc sa intru.
Va pup!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

anda, super poeziile! mersi
na, ca le copiez si ma pun sa le-nvat pe de rost. uau, ce-o sa se distreze ale mele...... da' si io!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Septembrie 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

cica invat acu.pe 19 am primul examen.David e cu tati So'in afara.
mai nou dc nu ii raspunzi din prima te striga pe nume.ne-a inebunit cu tavaleala&co. azi s-a batut ptr prima data cu un copil, pe jucaria copilului evident. avea si el una asemanatoare acasa. era cu maica-mea afara ca altfel o incalta. si asa i-a tras o palmuta tac-su ca l-a luat cu forta la masa si a aruncat cu ce avea in mana si a zis"du-te dacu" .fara balbe. s-au mai rarit, dar tot e ingrijorator.

si uite asa a disparut copilul pe care il impingeau toti si nu riposta.

ptr botine, nu eram fana , dar acu ma bate gandul. offf, ce influentabila sunt.

Feli
nu merita gradinita sa bati juma de Bucuresti.mai ales pe traficul asta. ar trebui sa trezesti copilul la 6 cel tarziu.
Anda imi prind bine poeziile, nu le stiam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi! Taaare crizata e fii-mea. Noroc cu cursurile de la facultate ca altfel o luam razna pe aratura.

Cu boala ei..hmm...ii tot curg nasul si ochisorii si tuseste cateodata...Deci de aici e ciufuta raaaau.

Miri- deci v-ati smecherit si voi!

Feli- ce fel de loc de joaca e la Ciurel? Adica in vaporasul ala au si ceva chestii de joaca sau e doar locul unde se taie tortul etc? Ca io am facut o rezervare la Mac Kogalniceanu si cand am mers la fata locului, mi s-a parut atat de mic si de inghesuit, ca o sa zic pas la Mac.
Cu laptopul..nasol ca s-a stricat. Al meu abia acum a renascut, ca in sfarsit i-am schimbat Vista-ul pe XP si acum are un elan de zici ca decoleaza.

Bic- ha ha ha..ti-a zis-o Sma!

Tot nu m-am decis unde sa fac ziua bufnitei. Am vizitat azi CAstelul Fermecat, de pe la Calea Calarasi. Dragutel...dar parca nu am incredre in patroana care e de alta nationalitate conlocuitoare si are 2 fete cat 2 balene care se tot fleandura pe acolo in sus si- jos...Bleah...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

acum doua seri ne intorceam de-afara (eu si plozii). Maria vede o buburuza la tonete si spune ca o vrea, avand deja una acasa. Replica a fost ca are una, nu-i mai iau alta. SI de-aici tine-te, frate, urlete pana acasa, aproape se tara de carut, urland ca vrea buburuza. Toata lumea se uita ca la circ la noi, am infascat-o de-o mana, am luat o moaca senina si m-am carabanit acasa.

Astazi.
Episod 1: tati ii pune o secventa de desene animate, dupa care gata, inchidem calculatorul ca ne pregatim de masa. Nu, ca domnisoara vrea Dalmatienii. Si da-i urlet, situatie nerezolvabila in niciun fel. La un moment dat subiectul deviaza. Se inchide in dormitor si striga : sunt singuuuuuuuraaaaaaaa. Si da-i iar plans.
Episod 2: iesim afara, domnisoara, nu, ca ea nu vrea sa se plimbe, vrea sa ramana in masina. O extrag in ciuda dorintei ei, dupa care iar concert ca vrea in masina. Timp de vreo 20 min.
Pe mine, sincer, m-ar durea capul de-atata plans si urlat, pe voi nu?

nu reusim sa o calmam in niciun fel, nici distragerea atentiei, nici dragaleala (ne respinge), nimik, nimik.

Din seara asta am trecut-o pe augmentin, trist, dar adevarat. Asta noapte a facut o criza urata de tuse cu senzatie de sufocare, gajaia urat de tot, ca o cam bagasem pe maneca.

In alta ordine de idei eu is super happy ca mi-am gasit tzoale de nasit. Da, cununam peste doua saptamani si cam intrasem in criza, ca nu gaseam nimic. Azi am dat peste rochia visurilor mele. Io, care nu port deloc rochie si nici atat fusta, mai ales de cand stau acasa.

dau send si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Sunt ingrijorata rau de seara-noaptea in care vom lipsi de-acasa, fiindca efectiv nu stiu ce sa fac cu Stef. Pe care nu l-a culcat nimeni altcineva pana acum, care in noptile bune ma trezeste de 2 ori pt tzitzileala, in alea naspa de 7 ori. SI pe care nu reuseste sa-l calmeze nimeni daca i se pune pata si se enerveaza. Cateodata si mie imi ia ceva timp sa-l linistesc. Ce sa fac?
Singura ideea care imi vine acum e sa iau niste lapte praf sa incep sa-i dau seara, poate se da un pic pe brazda si nu se mai trezeste atat de des.
Soacra-mea nu poate veni mai din timp sa incerc sa-l obisnuiesc cu ea, adik sa-l preia noaptea. Va fi foarte interesant. In ultima instanta il iau la restaurant, sa petreaca si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioana, sa-mi pice maselele cand am vazut data nasterii lui Stef. Pai fii-tu mai ale nitel si face un an!!!Daca ma intrebai rapid cate luni are ziceam si io...senina...vreo 4-5.
Nu mai pricep nimik din viatza asta, zau. Trece timpul ceva incredibil.

Deci nu suntem singurele crizate Declar deschiderea oficiala a sezonului de "criza de la 3 ani".

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput