Colectia de toamna-iarna 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Iris!!!!
Sa cresti mare, sa fii mereu la fel de frumoasa si de buna si sa ai o viata fericita!
Delia, parca acu eram in parc cu fetele si vorbeam cu tine la telefon despre cezariana, alaptari, infectii si alte grozavii!

Bafta cu reparatiile dintzoase si tie, si Mitzei!

Si eu la fel zic, e super frumos cu 2 copii, chit ca uneori sunt franta cand ajung cu ele acasa, sau imi pun nervii pe moate cand se cearta. Dar de cele mai multe ori e tare frumos

Nati nu da semne de accentuare a racelii, Doamne ajuta! Multumim pt urari

Mandy bafta in gasirea noului job. Orice sfarsit duce la un nou inceput si nu se stie de unde sare iepurele. Iaca-ta doua proverbe care se vor adeveri in cazul tau.
Sper ca nu ai si alte pb (de sanatate) ca astea-s cele mai serioase.

melku am Omron, nu stiu modelul. E bun in special pt tuse cu secretii, chiar si tuse latratoare (bronsiolite, traheite, bronsite). Ce se intampla e ca acei vapori de ser fiziologic curata (spala) caile respiratorii pana in plamani.
La o bronsita cu tuse latratoare cand avea Nati sub 1 an ne-a dat dr Stanciu 2 alternative: tratament medicametos si aerosoli cu ser fara nimic altceva. Am ales aerosolii si s-a rezolvat.

Copii rasfatati, crizati solutia nu e sa asteptati sa le treaca, solutia e sa va schimbati voi comportamentul. Da, e foarte grea cresterea copiilor pt ca trebuie sa lucrezi la tine, ca parinte.
Exemplu, la masa: ce mananci, A sau B ? (mancaruri pe care stii ca le mananca copilul de obicei) Daca zice A, OK, daca zice B, ok, daca nu jos de la masa. Circ, scandal, nu conteaza. Tot ce trebuie e sa nu te enervezi. Cand se va calma va manca.

Cu cat parintele incearca mai mult sa faca pe plac copilului si sa raspunda la toate mofturile lui, cu atat mofturile copilului cresc fiindca vede ca "tine".

Inca ceva: parintele trebuie sa fie ferm. Daca ai zis asa si apoi cedezi ai pierdut meciul, si data viitoare copilul va incerca. daca cedezi la scandal, cu atat mai mult invata ca scandalul e metoda prin care obtine ce vrea.

Cu toatele stim chestiile astea dar ne e mai greu cu aplicatul. Pt ca daca cedezi, pe moment ai rezolvat problema, se face liniste si pace. Dar data viitoare...

Si noi la Silvia am gresit mult, ca ii ofeream alternative la absolut orice, pana am ajuns sa dam in balbaiala. Descuiam usa, Silvia zicea ca nuuu, vrea sa o descuie ea. Incuiam la loc sa o descuie ea. Mare prostie. La un moment dat am pus punct, a urmat ceva circ si scandal dar apoi gata! Ideea e ca niciodata nu trebuie sa cedezi in fata copilului facand lucruri contra bunului simt, contra normalului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Yuuupiii, a crescut Floricica mare!!!! Iris draga, sa fii FERICITA si sanatoasa. Restul vin de la sine. Delia, sa-ti traiasca mezina, alaturi de Ana cea matura si familionul vostru drag!

Mai fetelor, io nu-s adepta proverbului "sa moara si capra vecinului", da' recunosc ca parca-parca-mi mai vine corasonul la loc cand vad ca si la voi e jale.Inseamna ca sunt sperante sa treaca etapa asta si sa vina vremuri mai bune. Doamne ajuta!Amin.

Mandy- nasoala faza cu job-ul. Dar daca ai facut o lista cu plusuri si minusuri si minusurile acestui job au invins, adio sui n-am cuvinte. Gasesti tu altul! Partea buna e ca vei avea timp sa ne mai pui poze cu frumosul tau!

Bic- Sma cea cuminte???? Nu cred!!!!

Coralia- ehehe,...la noi macar de-ar fi numai crize legate de mancare, la noi din pacate sunt legate de orice.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ripley sa iti traiasca pitica, sa fie sanatoasa si norocoasa, sa va bucurati de de rasul si chiar de nervii ei multi ani de acum incolo. Irisuca sa ne traiesti si sa infloresti ca un fir de trandafir....
Eu am o zi de kko, la propriu si la figurat. La propriu ca de dimineata fi-miu a facut diarie, la figurat ca la 13 ma duc iar la dentist, ca na asa e in tenis, abia mi-a trecut anestezia si ma asteapta azi alta.
In fine sa gandim optimist, adica ca pana diseara fi-miu se constipa iar eu adorm la dentist si ma trezesc cu toti dintii in gura sanatosi si voinici.
Roxi eu nu am facut niciodata vaccinul antigripal, nu cred ca acopera toti virusii si te intepi de pomana. La copil nici atat ca al meu oricum este ingrozit de doctori si injectii asa ca nu vad sensul sa il chinui cu ceva ce s-ar putea sa nu aiba efect.
Crize de nervi avem toata familia, asa ca nu ii mai cer lui Titi sa se controleze, daca eu un adult reponsabilce ma gasesc, nu ma pot abtine si imi vine cateodata sa urlul la luna, cum ar fi in dimineata asta cand am constatat ca din 20 de subordonati doar 1 era la 9.30 la birou, in conditiile in care programul incepe la 9. So azi inainte de dentis am sedinta asta asa ca sa intru in starea necesara pentru operatiunea maseluta.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uitasem - vaccin antigripal - nu l-am facut niciodata nici noi , nici copiii. Motivul: se face pt virusii care se presupune ca vor fi. Dar virusii astia fac mutatii asa repede incat in prcatica vor fi cam altii.

Mitza cu dintii si cu debitul fundesc al lui Titi.

Sanatate multa copilasilor care mai sunt bolnaviori!

Mergi la inceput

Mitzo, daca aveau treaba oamenii??? TU esti de vina, ca mergi ptrea devreme la serviciu. Du-te la 10 si o sa fie toti acolo.
Ii dorim fratelui nostru de potlogarii, aka Dl.Tzitzi, caca tare de tot si tie anesteie care sa prinda si spor la umplut gura de dinti!

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Chiar, am uitat si eu, Roxi, de raspunsul categoric Nu la vaccinul antigripal. Ca e inutil.

Apropo de vaccinari si injectii, m-am decis sa-i fac un test de glicemie bufnitei, ca sa exclud orice posibilitate de acest gen din partea ei, avand in vedere ca mama are o forma urata de diabet,iar ea mai nou se calmeaza oarecum subit dupa ce mananca dulce. Care dulce mai demult nu-i placea, dar acum ar manca non-stop. Ca si ma-sa, de altfel.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Si noi la Silvia am gresit mult, ca ii ofeream alternative la absolut orice, pana am ajuns sa dam in balbaiala. Descuiam usa, Silvia zicea ca nuuu, vrea sa o descuie ea. Incuiam la loc sa o descuie ea. Mare prostie. La un moment dat am pus punct, a urmat ceva circ si scandal dar apoi gata! Ideea e ca niciodata nu trebuie sa cedezi in fata copilului facand lucruri contra bunului simt, contra normalului.

cam asa si Vlad, doar ca eu ii anticipam "fitzele" si inabuseam conflictul. (cum povestea si Anda) De fapt, nu se ajungea la tipete pe astfel de teme ci se arunca/trantea jos si urla pana ii iau eu in brate. Si asta pt am tipat la el, sau il cert ca-l agreseaza pe Alex. Nu-l mai bate, dar il tine de picioare si Alex numai poate merge, sau il trage de hainute, sau cum il vede cu o jucarie cum instant o vrea el.....Eu intervin, mai si tip, il cert, dar si daca DOAR il iau pe Alex si paraseim locul bataliei, Vlad se crizeaza, urla de i se invinetesc buzele - m-am speriam cand l-am vazut prima oara, ca se invinetesc pana sa inceapa crizele rau, trage aer in piept sa poata racni si instantaneu buzele sunt vinetii. Si nu merge cu ignore, degeaba ii vb calm si ii spun ca abia cand se va calma il iau in brate si vb cu el....no way.
Asa face si cand se trezeste din somnul de la pranz, striga dupa mine si cand intru in camera, incepe sa planga sa ies, cand ies, deja racneste sa ma intorc ca vrea in brate. De-l iau in brate, vrea jos, cand il las jos, iara nu-i bine. De plec din camera....vai de lume.....nu am puterea necesara sa fac un filmulet cu el si sa-l pun sa vedeti daca-i normal sa faca asa. Trebuie sa-l schimb pana la piele, asa-i de transpirat, se arunca jos din pat, se loveste, are fata desfigurata, pur si simplu mi-e frica sa nu pateasca DF!!! ceva.
Nu stiu cum sa mai procedezz. Si deja il amenint cu bataia, cu trimisul la masa' mare, cu lasatul pe drum la lume...ca-i dau peste gura cand mai urla...ca scot cureaua si-l bat, sau iau batul...
Credeti-ma ca am momente cand chiar ma simt in stare sa-l plesnesc peste gura pana tace. Noaptea Alex face circ de la dinti, plus Vlad care racneste dupa mine, fac slalom din camera in alta, nu ma mai ia somnul apoi....de 4-5 ori pe noapte vin la Vlad, restul il petrec cantandu-i lui Alex sau leganandu-l....Sunt cu nervii prastie, numai am pic de rabdare, cum il aud miaunand pe Vlad imi vine sa-l plesnesc

NOKI nu credeam ca Sarah, dulcetea mica de fata face asa ceva!!! Vai si de tine....

LA MULTI ANI IRIS-MARIA SA FII FERICITA SI SANATOASA!!!

Mergi la inceput

Catutza, parca intrebai de tort...eu am sa-l fac la Piticot, ca au niste suuuper forme, desi e departe de noi rau de tot, dar cum ziua bufnitei va fi duminica, nu e o problema transportul...Si costa 35 ron/kg, ceea ce mi s epare super ok. Credc ca va fi buburuza/castel/trenuletz.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

S-a bagat cineva la schimbat subiect??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

uitati aici subiect nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127828

joy si vlad la aparat....

Mergi la inceput