Colectia de toamna-iarna 2005 (211)
Raspunsuri - Pagina 2
Mihaelutat spune:
Ok deci site-ul este asa www.net-a-porter.com. a se retine ca exista sectiune de sale-uri, ultimul buton din dreapta sus a ecranului. se schimba produsele in fiecare miercuri si ce ramane intra la sale-uri.
Enjoy.
Lavi eu am cardul de credit standard dar nu am facut decat plati la hoteluri sau l-am pus garantie, so imi e cam frica.
in ceea ce priveste produsele m-am axat pe pamtofi si genti la vizionare, mai putin haine, ca ma probleme cu masurile si modelele.
doresc feed-back la site.
Mita
Noki_Lara spune:
Mitzo, da' un site unde cifrele sa nu fie de minim 3 in compozitia unui numar..nu ai gasit???? Si in euro....
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Vecina Noki vezi ca la sale-uri pe ultimele paginisunt unele si cu 2 cifre, e adevarat ca mai aproape de 100 sar sunt. Si apoi o pereche de pantofi misto pot fi o investitie pe viata.
Oricum e mai mai mult de clatiti ochii site-ul asta.
Mita
bb_alinus spune:
Hai mey Mitzo, siteul asta e de fitze rau de tot....pai de cand vanez eu o pereche de pantofi Jimmy Choo de pe el....Dar ati remarcat ca pretul e in lire, da! Si de 2 cifre nu vaz nimika zau.......help ca daca e de 2, hai 2 jumate iau
Ia sa va clatiti ochii si aici: www.asos.co.uk , nu e asa fitzos dar sunt cateva stiluri de staruri pe acolo... Si sigur sunt 2 cifre:))
bb_alinus spune:
Fain e si magazinul asta: www.promod.fr ( nu stiu daca a ajuns si in Buc)
Iar pt tinute office mie imi place asta: www.cyrillus.com
Ma duc sa mai si muncesc un pic....ca in curand ma duc sa mananc
bb_alinus spune:
Stai ca mi-am amintit: daca vreti vanzari de marca cu discount inregistrati-va aici: www.brandalley.co.uk
Noki_Lara spune:
Alinus, avem Promod, in fiecare Mall. Io-s fana. Plus ca-s tare happy, ca dupa o lipsa de 2-3 ani, a revenit magazinul meu de suflet: Naf Naf.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Si eu sunt fana Promod, dar ca de obicei la noi sunt mult mai scumpi decat in Barcelona de exemplu :(
Din pacate cand am fost la Barcelona n-am avut timp si nici chef de probat si era si coada la cabine asa ca tot la Mall-urile autohtone ajung
In alta ordine de idei, daca as mai face un bb acum ar insemna ca 8 ani de acum incolo sa am copil la gradinita? Si 12 ani de acum incolo sa am copil in ciclul primar?
Mai e vreuna care se gandeste la bb3 sau "capriciile" (vba Amaliei) vlajganilor de colectie v-au lecuit de tot?
Mie tare mi-ar fi drag de inca un mic dar cand ma gandesc la cele de mai sus...
Ca sa nu mai vorbim de inca tz ani de bone...
anda77 spune:
asa, maine am ceva bani, deci azi ma uit pe site-uri de toale. inainte sa ma lansez pe ele, raspund lui mdt: da, eu vreau bb2 si bb3. dar am ceva usoare dificultati logistice momentan. imi lipseste un anume cromozom
edit: site-urile astea dor. rau. in sensul ca imi plange inima ca n-am visa gold. dar lasa ca ma fac eu mare...pana atunci o sa incerc ceva modest de pe ele, cu umilul meu card. greu e cu hotaratul...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"