Colectia de toamna-iarna 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

roxi- da,are o lumina aprinsa,dar e obisnuinta de acum.

am dus-o pe Claire la scoala si o urmaream cu privirea cum mergea grabita ,cu ghiozdanul in spate....ce a mai trecut vremea ,e clasa 1.
maine poimine merge si cea mica la scoala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello,
Va mai amintiti de noi?
Nu am mai intrat in ultimul timp pentru ca la servici ne restrictionasera accesul....si incepusera sa controleze cam la fiecare pe unde intra.....In fine..eu am mai intrat,v-am tot citit cand prindeam cate putin timp...Acum sunt bucuroasa pentru ca ..in sfarsit ne-am gasit si noi timp sa umblam pentru conexiune de internet de acasa si de acum o sa intru mai des.
De Andreea ce sa va zic..merge de la 1 septembrie la gradi,la limba germana...prima saptamana a fost grea in sensul ca nu prea vroia..apoi totul a devenit Ok..Acum chiar ii place si ne zice in fiecare zi ce cuvinte noi a mai invatat.
Am avut si un episod urat de enterocolita acum 3 saptamani,am ajuns cu ea la urgente la perfuzii si si-a revenit dupa 4 zile,dar ne-am speriat foarte tare.Oricum ea mananaca destul de putin si doar cateva feluri de mancare...apoi cu enterocolita asta a devenit un mic scheletel..in 4 zile nu-mi venea sa cred cum a slabit..bine ca a trecut repede si si-a revenit.
Cu mancatul nu stam extraordinar de bine,dar parca ne-am mai obisnuit cu ea si cu "stilul" ei de mancat...desi uneori ne enervam la greu cand o vad ce mofturi face..
De pampers am scapat din iulie..si destul de brusc..in sensul ca intr-o saptamana nu am mai folosit nici pampers de zi nici de noapte...si de atunci a fost un singur accident de pipi in pat noaptea.
O atractie speciala o are pentru poezii..ii citim seara la culcare si ne trezim dupa cateva zile ca le reproduce...si nu sunt scurte...balada unui greier mic,somnoroase pasarele..si altele le stie de la cap la coada..
Deja m-am intins ca o placinta...de acum o sa mai intru mai des..va pupam .

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

helou
iar pe fuga - astept sa incep serviciul sa ma mai relaxez si eu - raportez doar ingradinitarea cu succes a lui andrei (ma rog, urla sora-sa dimineata ca vrea si ea la gradinita, da' numa juma' de ceas).
de maine il las sa si manance/doarma, asa ca am ceva emotii.
va las acum si sper sa revin degraba in randurile colectiei.
a... pe anais acum n-o mai cheama "andrei". acum o cheama... "lugojana"

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Addya , ma dor ochii de cand ma uit dupa pozele voastre si nu mai apar...
Cum e la Arbanassi faci rezervare sau te duci direct acolo si vezi la fata lucului ce si cum.E mare statiunea ca noi nu stim ca am parcat la intrare si am mers pe jos pana la rascrucea aia unde am facut stanga spre restaurant in rest nu am vazut prea mult din orasel. Vrem si noi sa mergem dar in primavara sau inceputul verii sa beneficiem si de piscina. Am vazut ca sunt multi romani pe acolo.

Anda , a functionat metoda cu jucaria?

Corap , tare Anais a ta cu "lugojana"

Coralia , te asteptam mai des in

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara....

Am intrat si eu fugutza ca nu mai am timp deloc. Dar am vazut ca se face strigarea de toamna...si sincer nu voiam sa fiu data disparuta...so...here i am!

Noi suntem muciosi...Stefan are muci si atat iar Tudor muceste si azi a inceput sa ii curga un ochisor. sa vedem maine cum va fi si pb vom merge la dr. In rest...Stefan are crize din plin...mai ales de pe 1 oct cand eu am inceput serviciul...dar...mergem inainte. Tudor e un cuminte, doarme si mananca superbine....am ajuns la supa pasata cu carnitza si la piureul de fructe...si totul decurge perfect.

In rest...cam atat....am inceput serviciul...iar timpul meu e....zero barat. Va poop si promit sa revin mai des cu povesti haioase ale lui Stefan.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Toamna se numara bobocii ...
Salutari si de la noi!

Am fost ocupati cu botezul, petreceri, mir-ul, acum ne-am linistit putinel iar la sf. saptamanii o luam de la capat ca este long we si avem liber pina luni, mergem la cabanuta sa sarbatorim Halloween-ul - mai devreme - , ca atunci se serbeaza acolo.
Nu am poze pina nu mi le aduce pozaru' si i-am spus sa nu se grabeasca fiindca nu plec nicaieri.
In rest, imi enjoy copilasii,ma bucur de ei in fiecare zi, nu ma satur de bobita, este cumintenia intruchipata, sa tot fac copii ca el,gangureste si canta pe limba lui, o soarbe pe sora-sa din oki, ea il pupa toata ziulica, sint niste pupaciosi si iubareti amandoi ( macar aici sa ma mosteneasca ).

Va las, datoria ma cheama, am dat un semn de viata ca sa nu ma stergeti de pe listuta.

pupicei tuturor!

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Inutza, ce bine-mi pare ca ai postat!! Asteptam poze cu micutul crestin.

Eu nu mai apuc sa raspund, dar... mai aveti de la noi o tura de poze in contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Coralia, Ina, Corap, Dordia ce bine ca ati revenit!

Roxi ma bucur ca Matei e mai bine. Sta la aerosoli?
Chiar voiam sa te intreb dar m-am luat cu altele si am uitat ca-s super ocupata zilele astea, am 1001 de chestii de rezolvat.

Sanatate multa copilasilor si mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!!
Coralia, Dordia, Corap, Ina bine ati revenit!!!!

Sanatate maxima copilasilor bolnaviori!

Am bagat si noi in contul comun cateva poze mai recente ... nu pe cele de la munte ca pe alea nu le-am facut cu aparatul nostru !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,

multumim de mesajele de insanatosire,...suntem bine si mergem la gradi cu succes.

Delia,eu sunt pro gradi, am ales varianta cu 4 ore si acum imi pare sincer rau,am sa o mut de la anul.invata zilnic ceva nou ,mananca singura,se imbraca singura -nu accepta ajutor ,spune mereu -pot singura!
parca tineam minte ca vrei sa o duci la gradi pe Pavlov??

joy,mersi ai avut dreptate,era doar o pasa proasta cu mancarea ,acum mancanca si alceva dar in top raman 'BOBITELE".

Melku,leaganele aste puse in forma de "mamaliga rotitoare",ma dispera,copilasii mai mari se rotesc cu lantul si porma isi dau drumul,asa a fost lovita Sorana in obraz de unde i sa tras la ochisor.

Miri,ce inseamna "pajita cu iche"???

catutza,pai castigul pe septembrie este de 600 lei,in conditiile in care euro este aproape 3,9277(cursul de azi)si cum avem rata in euro e bune ,cu efort mai mare as putea castiga mai mult.nu am uitat ca tb sa pun poze cu margele,argint!

pumba,Sorana si eu suntem fan desene...avem vreo 4-5 canale,si o gramada de DVD(cartea junglei,pisicile aristocrate,alba ca zapada,ton si jery...).
a mea se trezeste noaptea de doua ori maxim ,iar de cand are pat nou de 1 persoana( 90/2metri) nu mai vrea in patul nostru,iar de cand merge la gradi adoarme singura dupa ce ne pupa si ne spune de 10 ori noapte buna.

a mea e geloasa din cale afara,nu-l lasa pe Sory sa na pupe

saptamana trecuta avea 14 kg ...eu nu mai stiu cam cat ar tb sa fie grutatea medie la 2ani si 9 luni ???

gata pauza,back to work!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput