Informatii utile Constanta 16
Raspunsuri - Pagina 7
roxy79 spune:
Buna dragutelor am si eu o intrebare la voi este careva dintre voi care a facut FIV CU DONATOARE va rog daca se poate sami raspundeti va multumesc si va doresc teste cu 2 liniute..si o zi plina de bucuri si fericire...
bubu73 spune:
Mari_lolutza felicitari pt. reusita.
Sa ai grija de tine(voi).
DD sa te aiba in paza si sa ai o sarcina usoara.
mari_lolutza spune:
BUBU 73
Iti doresc si tie si celorlalte fete sa va vedeti visul implinit cit mai curind cu putinta.
pisucmic spune:
Draga Mari_Lolutza,
te rog frumos sa imi spui: inteleg ca ai facut FIV la Giulesti si ca ti-a implantat blastocisti, in ziua a 5a?
Cine au fost ginecologul si embriolgul?
Ce tratament ti-au dat dupa embriotransfer?
Iti doresc sa ai un copil (sau doi) super sanatosi si norocosi, si 9 luni buna pana atunci!
Pisucmic
ioana_p76 spune:
Maine la ora 18 pe PRo Tv la emisiunea Romania te iubesc este reportaj referitor la problema infertilitatii in tara noastra, reportaj creat ca urmare a campaniei noastre:
http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-infertilitatea-un-secret-bine-pastrat.html
pe toate!
Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
crisis81 spune:
Stiu ca nu prea va onorez cu prezenta, dar credeti-ma ca am motive.
Acum am intrat sa trag o ocheada si am citit vestile bune. FELICITARI NOILOR GRAVIDUTZE!
SARCINI USOARE, LA TERMEN SI BEBEI MINUNATI!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
mari_lolutza spune:
PISUMIC, eu am facut fiv-ul la Giulesti cu dr. Bucur si embriolog Dascalescu. Am avut 6 ovocite, din care au rezultat 6 embrioni si apoi un blastocist. Ca sa ajungi la blastocist, trebuie sa stai bine genetic. Noi avusesem facute cariotipurile si microdeletiile cromozomului y.
Dupa transfer, am avut acelasi tratament ca celelalte fete: acid folic de 1 mg, vitamina E forte, 6 utrogestan si trombo ass.
Mult noroc iti doresc.
dear_bambie spune:
Mari_lolutza, deocamdata sunt bine, ne pregatim dosarul pentru fiv! Asteptam prima intalnire cu dr Dracea din ianuarie si intre timp vom incepe sa facem analizele! Am emotii si imi doresc sa reuseasca fiv-ul din prima!
Am vazut emisiunea de la protv, emotionanta, sensibila
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
madaluta spune:
a nascut mav pe bb antonio
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!