Informatii utile Constanta 16
Raspunsuri - Pagina 2
maria08 spune:
Mari Lolutza: Asteptam vesti...la ce stadiu esti acum? Ti-am prezis ca in acest capitol te trecem la gravidutze!!
Madaluta: Si eu am intrebat in ce capitol as putea vedea vestea cum ca, Cornelia e insarcinata, dar nu mi-a raspuns nimeni...poate ne lamurim pana la urma....
Pup toate fetele!
ioana_p76 spune:
Fetelor, ar fi fost frumos sa fie adevarat zvonul despre Cornelia, una din fete a facut o confuzie si i-a scris felicitari Corneliei si de aici a iesit zvonul
Eu sper ca totusi confuzia sa fi fost de bun augur si in curand sa se si adevereasca.
toate fetele!
Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
maria08 spune:
.....Ce liniste!!!!!
Ioana: Am inteles acum , s-a facut o confuzie....poate totusi a fost un semn...
Mari Lolutza: Tin pumnii azi!! Iti doresc o punctie usoara si cu o productie mai mult decat satisfacatoare!!
Mai fetelor, dar voi toate aveti treaba!? Offf...
Cris2081: Sper ca esti mai bine si ca s-a rezolvat problema cu serviciul!!
criss_2081 spune:
fetelor, s-ar putea ca eu sa fi facut confuzia cu Cornelia, una din fete a postat o popozitie: "Cornelia e graviduta" dar eu zapacita cum sunt nu am vazut si semnul "?" asa ca am luat-o drept veste si nu intrebare, dar sper sa fie de bun augur si sa fi anticipat minunatul eveniment din viata Corneliei.
Maria, cu serviciul meu e super aiurea, de abia astept sa scap, asta e...te imbratisez si de abia astept sa ne vedem.
va pup pe toate si va doresc numai vesti bune!!!
Doamne ajuta-ne!
mari_lolutza spune:
Fetelor, deocamdata am vesti bune. Ieri mi s-au recoltat 6 ovocite din 6 foliculi si s-au fertilizat toate. Dr. mi-a spus sa sun miine din nou sa-mi spuna cum evolueaza si luni imi face ET-ul, deci ajung la blastocisti. Sper sa fie cu noroc si sa aveti si voi toate parte numai de bucurii.
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_lolutza Fetelor, deocamdata am vesti bune. Ieri mi s-au recoltat 6 ovocite din 6 foliculi si s-au fertilizat toate. Dr. mi-a spus sa sun miine din nou sa-mi spuna cum evolueaza si luni imi face ET-ul, deci ajung la blastocisti. Sper sa fie cu noroc si sa aveti si voi toate parte numai de bucurii. mari_lolutza |
mari_lolutza FELICITARI PENTRU EMBRIONASI! Sa fie lipiciosi si sa stea cu mami 9 luni!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
dear_bambie spune:
Buna!
Mari_lolutza, felicitari ptr cei 6 embrionasi!
Maria, ce mai faci?
Crisis
Ioana
Noi, din pacate, trebuie sa mergem la fiv si asta cat mai repede. Nodulii fibromatosi, s-au format din nou, si nu mai avem timp de pierdut. Acum trebuie sa ne hotaram unde-l vom face, dar asta o voi face de luni...
Va pup si va imbratisez cu mare drag pe toate!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
mari_lolutza spune:
CRISIS81
CRIS2081
DEAR BAMBIE
MARIA08
IOANA P76
MADALUTA
MAV
Am uitat pe cineva? Sa aveti parte de mult noroc si de mari bucurii.
criss_2081 spune:
mari_lolutza iti facem galerie
suntem alaturi de tine si iti dorim o burtica mare mare
Dear bambie va dorim sa luati cea mai buna decizie iar bebelinul sa vina cat mai curand in viata vostra.
Doamne ajuta-ne!
roxy79 spune:
fetelor eu vam mai scris dar nu meati raspuns ..imi cer scuze asi avea si eu o intrebare la voi daca ma puteti ajuta cu urmatoarele informati asi dori daca se poate sa aflu de la voi daca stiti cit costa aceasta injectie PUREGON900UI SI DACA STITI UNDE ESTE FACUTA SI aceasta ORGALUTRANA SI UNDE ESTE FACUTA SI ACEASTA VA MULTUMESC DIN SUFLET DACA MA PUTETI AJUTA CU ACESTE INFORMATI..sunt foarte importante pentru mine..