Informatii utile Constanta 16
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
dear_bambie spune:
Neatza fete frumoase!!!!!!!!
Fetelor, am primit rezultatele de analizele infectioase si arata cam asa:
anti toxo Ig G=<4
anti toxo IgM= negativ
listeria= negativ
anticorpi CMV Ig G= pozitiv
anticorpi Rubeola Ig G= 237
Virus Herpetic Ig G= pozitivComform, analizelor,CMV, Rubeola si Virusul Herpetic nu au iesit bine, adica, trebuiau sa fie negative, iar la mine sunt pozitive. Voi ce spuneti?
Iar sotului, la cultura secretie uretrala i-a iesit stafilococ auriu hemolitic, levuri absente
Oare din cauza acestui stafilococ, ii ies spermogramele asa rau, cu 100% forme aberante si imobili?
Ellanik, eu merg la dr Stanca, coleg cu dr Costea si din ce am vazut, pacientele sunt multumite de de el, dar mai multe nu stiu sa-ti spun. Poate te ajuta fetele cu mai multe detalii! toate feteleeeee!!!!!!!!!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Kerstin spune:
Dear bambie, nu te speria din cate stiu IGG pozitiv inseamna ca ai avut boala in trecut si ai imunitate la ea, IGG inseamna anticorpii pt acea boala....
Sanatate multa!
Pupici tuturor!
dear_bambie spune:
Kerstin, multumesc mult, acum stau mai linistita!!! Succes in continuare cu tratamentul!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ralina spune:
Intru scurt sa va multumesc de urari si felicitari.
Maria,Dear bambi, Ioana va doresc sa va tineti in brate bblusii cat mai repede
ellanik spune:
Marioa08 eu am fost azi la prof Ron-el si incep in ianuarie pt februarie.Am emotii.Ne-a aratat pe monitor si "gigeii" si sunt cat se poate de zglobii chiar daca sunt putini.Sunt insa suficienti asa ne-a zis profu.Pupici pt toate fetele!
maria08 spune:
Intru si eu pe fuga....
Dear Bambie: Cel mai bine ar fi sa-ti faci si Ig M si dupa ce vei avea rezultatele vei putea sta linistita. Ig trebuie sa fie negativa si atunci totu-i in regula!! Ce tratamnet i-au recomandat sotului?! Va doresc sa rezolvati cat mai repede si in 2009 sa trecem impreuna la odisee!!
EllaniK: Ma bucur ca toate sunt bine!!! Sa dea Bunul Dumnezeu ca luna februarie sa va aduca cel mai frumos cadou!!!
Eu ajung azi la 15 la Ron- el sa vad ce opinie are! Va tin la curent!!
Kerstin: Nu ne spui care-i rezultatul tratamnetului?! Spune-mi, te rog, cat a durat pana ai primit tratamnetul?
O zi buna tuturor!!!
bubu73 spune:
Maria08succes in discutia cu dl. RON-el la clinica MNL.
Sper sa-ti dea o veste buna si sa incepeti cat mai repede tratamentul.
La fel si tu Ellanik, cred ca ai plecat lamurita de la clinica(MNL), sunt foarte draguti toti, se poarta foarte frumos cu pacientele.
Kerstinma rog pt. tine ca tratamentul care-l faci sa dea roade si sa-ti implinesti visul mult asteptat.
Dear beambie tu ai experienta draga mea, asa ca dupa cum se vede vrei ca toate sa-ti iasa ca la carte. DD sa te ajute sa-ti indeplinesti visul.
La toate va doresc sa va tineti cat mai curand minunea in brate. si va imbratisez cu drag.
Eu nu prea am ce sa va mai, eu am inceput procedura pt. adoptie, am depus dosarul, acum astept.
ellanik spune:
Bubu73 intr-adevar am plecat de la clinica foarte lamurita.Sa iti dea DD un bebe sanatos si sa-l aduca mai repede.Succes in ceea ce ai inceput.Poate primesti vesti bune.
Maria08 ce ai facut azi?Cand incepi?Poate incepem amandoua .Sunt curioasa ce ti-a dat tie (posibil aceleasi fiole ).Eu am luat tzeapa si nu am fost la Buc sa cumpar tot ce imi trebuie si in farmaciile din Cta ajunge tratamentul mult mai scump.Se gasesc dar sunt mult mai scumpe.Ce sa fac?
Va pup pe toate !
Kerstin spune:
Multumesc tuturor pt mesajele frumoase! Sa ne dea DD copilasi sanatosi! Suntem din ce in ce mai putine pe listuta de aspirante, e un semn bun! Vom reusi si noi!
In urma tratamentului ma simt bine, nu mai am dureri, chiar am inceput din nou sa merg la aerobic, la masaj. Inca nu am fost sa fac echo. Abia peste 5 zile voi termina prima luna de tratament, o sa-mi vina CM iar dupa sarbatori voi face echo.... O sa va tin la curent! Sotul meu va veni acasa peste 1 luna asa ca pana la sosirea lui voi face si a 2a luna de tratament... Sper sa fie OK! Iar dak la mine va da roade poate va fi bun si pt voi, dar toate la timpul lor, important e k suntem impreuna si ca ne impartasim experientele !
In paralel cu tratamentul eu mai folosesc si ovule Monofemina 1 de la Hofigal, supozitoare Carpicon S si Conimed P, mai fac irigatii cu ceai de galbenele, pelin si bicarbonat de sodiu.
Maria 08 Tratamentul l-am primit dupa 5 zile de la comanda! aspirantelor!
maria08 spune:
Buna fetelor,
Vin si eu cu vesti proaspete....
Prof. Ron el mi-a spus azi ca nu-i nici o urma de hidrosalpinx, cel putin nu care sa fie vizibila la echo!!! In opinia lui nu ar trebui sa fac nici HSG si nici histeroscopie, mi-a spus ca echografic totul pare ok!!
Acum tind sa cred ca tratamentul facut la Techirghiol mi-a fost de ajutor, atata vreme cat in februarie dr. Cocei imi pusese diagnosticul de hidrosalpinx , dar cu un mare"?"
Sunt bucuroasa ca am ales sa nu mai fac HSG, pentru mine era prea chinuitor....
Acum stau in dubii.....sa fac FIV la Gynera sau la MNL?? Offff, voi ce ziceti???
Elanik: Celor de la MNL le-am spus ca nu stiu daca vom reusi sa incepem in ianuarie, tocmai pentru a lua decizia cea mai buna ....vom vedea in ce directie o vom lua....Cat a ajuns medicatia la tine??
Kerstin: Ca si in cazul Cristinei 20_81, cred ca vei ramane gravidutza imediat dupa ce ajunge sotul in tara!!! Si eu ma gandesc sa fac spalaturi cu galbenele si pelin pana voi incepe FIV-ul...in ce zile folosesti carpicornul, ziua 5-9 de Cm ??
Bubu: Doamne Ajuta sa va gasiti copilul pe cae vi-l doriti!!! Poate pana la urma va veni si un alt bb!!