Informatii utile Constanta 16

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ioana: Decizia am luat-o impreuna. I-am spus ca la laparo din 2005 am avut sactosalpinx; la echo nu e nimic care sa fie in neregula acum, dar la HSG putem sa vedem daca exista ceva lichid in trompe. Daca exista, acesta va creste in cantitate in timpul stimularii si astfel scad sansele de reusita! Nici eu nu as vrea sa fac, dar daca trebuie.....poate ma voi programa la Bucuresti pana la urma.

Mergi la inceput

Kerstin: Poate ma ajuti cu cateva detalii....am trimis pm.....as vrea sa stiu daca la Euroclinic HSG e facuta de un ginecolog sau doar de radiolog??
Pe unde sunteti fetelor??!!

Mergi la inceput

Dragele mele, dar voi cred ca sunteti in vacanta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Maria08 eu nu sunt in vacanta.Si cred ca nici fetele.Eu astept intalnirea de la Buc cu prof.Ron-el si va dau de stire imediat ce am cu ce sa ma "laud".Pupici si ne rugam la Dumnezeu sa ne dea un strop de fericire si noroc in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Maria_08, ti-am trimis PM! sper sa nu fie prea tarziu! Scuze, am fost tare ocupata la serv... ajung tarziu acasa si nu mai intru pe net...

Multumesc tuturor pt mesaje si pt urari! Trat a inceput sa-si faca efectul! In ian voi face echo si o sa va zic daca totul e OK!

Mergi la inceput

Ellanik: Voi cand aveti intalnirea cu dr. Ron El?? Si eu cred ca voi ajunge luni la el, dar nu stiu inca ora....vreau sa vad daca in opinia lui ar mai fi necesara vreo investigatie inainte de a incepe FIV-ul.
Kerstin: Multumesc pentru detalii; noi am decis sa nu mai fac HSG , vrem sa mai auzim o parere si daca va fi absolut , daR absolut necesara o voi face in ianuarie. Ma bucur ca deja simti efectele benefice ale tratamentului!!
Madaluta, Cris20-81, Criss81, Ioana, Bubu, Mari-Lolutza:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna, dragele mele!!!
Maria, nu sunt in vacanta, dar am fost ocupata cu analizele.
Am primit rezultatul de la spermograma ... deci, nr a crescut de la 0.5 la 1 mil , in schimb forme aberante si imobili- 100%
Iar azi dimineata a fost sa ridice rezultatele de la secretie uretala si cele infectioase, ale mele. M-a sunat sa-mi spuna ca lui i-a iesit nu stiu ce stafilococ si nici ale mele nu sunt ok!
Acum ma gandesc ca poate din cauza stafilococului, ii ies asa rau spermogramele. Poate dupa tratament se va imbunatatii!
Daca avem infectie, banuiesc ca nu vom putea incepe fiv-ul, pana nu tratam infectia, nu?
Revin maine cu detalii!

Va pup si va imbratisez cu mare drag!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Draga, Bambie: Voi unde ati facut analizele, aici in Constanta? Cine iti va da tratamentul? Doamne Ajuta sa incepi atunci cand v-ati propus procedura FIV!! Si la sotul meu spermograma a iesit oarecum bine, dar spre surprinderea noastra a aparut leucocitospermie....acum asteptam rezultatul spermoculturii si vom vedea despre ce este vorba.....ma rog Bunului Dumnezeu sa nu fie ceva grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Maria, analizele le-am facut la Biotest, in Constanta. Eu voi merge cu analizele la ginecolog si pe sot, nici nu stiu la cine sa-l trimit, la urolog sau endocrinolog.
Spermocultura a iesit bine, analiza ptr cultura secretie uretala nu este buna. Daca lui i-a iesit un stafilococ, sigur si eu am. Inclin sa cred ca nu au gresit analiza, asa cel putin aflam si noi cauza azoospermiei... varicocel nu, prostata nu, infectie urinara nu, geneticele ok.
Si eu as vrea sa incepem fiv-ul cat mai repede!
Doamne ajuta, sa va iasa bine spermocultura si sa incepeti procedura cat mai curand!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetelor stiti ceva de doctorul Costea?Are cineva experiente pe care sa le impartaseasca?Va poooop.

Mergi la inceput