Informatii utile Constanta 16

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna, fete frumoase si ....la multi ani de ziua noastra!!!!!!!

Kerstin , mult succes cu tratamentul!!!!
Bubu73, sanatate multa si succes cu tratamentul!
Bryny, bine ai venit si iti doresc sa te muti cat mai repede la odisee!
Maria, multa bafta joi la doctor! Asteptam vesti bunee!
Sa ne spui cand incepem galeria!

Restul fetelor, ce faceti?

O zi frumoasa si pup cu drag toate fetele!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Dear_Bambie: Multumesc! Doamne Ajuta!! Si eu abia astept sa fac planul cu dr. Dracea!! Poate reusesc sa fac histero pana in sarbatori....vin cu detalii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Kerstin, multumesc pt sfat, am intrat un pic in panica cand ai zis ca e posibil sa dureze mai mult tratamentul, insa la ce dureri am ma tem ca asa va fi.
Offfff...sunt asa de demoralizata.
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetele mele dragi, vreau sa va anunt ca azi a aparut in Evz articol ref la campania noastra:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/830616/Drama-cuplurilor-infertile/
Am scris si aici pt ca nu stiu daca mai urmariti subiectul cu campania, eu sper ca da si chiar e nevoie de mai multe voluntare pentru trimis mesaje, idei, etc.

Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Kerstin multumesc pt raspuns!eu am facut la sinevo toate analizele ~si mia iesit chlamidia trahomatis Ig G 2.078 valoare de referinta mai mare de 1 pozitiv,apoi dr dermato ma trimis la pro diagnostic si am repetat analiza cu antigen.nu stiu ce inseamna asta.chair as vrea sa stiu decand o am.la adoua anliza mia iesit Ag chlamidia trahomatis-slab si atunci am facut si ureoplasma si micoplasma care miau iesit si alea pozitive.medicul dermato mia sp ca unde este chlamydia este si ureoplasma si mycoplasma pozitive.daca poti si ai timp dami mai detaliat ce treb sa fac v ad ca tu esti mai documentata.si spui ca in prob de infertilitate dr peteanu mihalela e buna???mersi frumos si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

astazi la 10 a nascut Ralinao fetita sanatoasa,frumusica si grasunica !!!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Ralina:Felicitari!!! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa si sa va aduca numai bucurii!!
Bryny: Eu nu inteleg de ce discuti cu dermatologul? Nici nu am inteles prea bine mesajul tau....din ce stiu eu: daca Ig G este pozitiva si Ig M negativa poti sta linistita pentru ca ai deja imunitate. Eu am acelasi lucru pentri Toxoplasma, Citomegalovirus si Rubeola si dr. mi-a spus ca pot sta linistita in eventualitatea unei sarcini.
Kerstin: Sper ca tratamentul pe care l-ai inceput sa rezolve cat mai repede problema!! Vezi ca ti-am trimis pm!
Crisis 20_81: Nu mai treci si pe aici, gravidutza noastra draga?!
Madaluta, Ioana, Dear_Bambie,Bubu, Mari_Lolutza si toate celelalte fete:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Neatza, fete frumoase!!!!

Felicitari Ralina!!! Sa va traiasca mica printesa si sa va aduca numai bucurii!!!
Maria, cum a fost la doctor? Nu vrei sa ne povestesti? Cand incepeti?
Madaluta, multumim pentru vestea minunata!

toate fetele cu drag.... si sa nu uitati sa va pregatiti ghetutele!!!!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Dear_ Bambie: ieri a fost prima intalnire cu dr. Dracea, la Gynera si dupa o discutie de o 1h s-a decis: fac HSG si daca totul e ok incepem in ianuarie. Ovarele si uterul arata bine, ramane sa verificam trompele. Eu sunt ingrozita ca trebuie sa fac HSG, am mai facut una in 2005 si a fost mai mult decat traumatizanta. Acum, fac apel la voi: eu as prefera s-o fac la privat, imi puteti recomanda o clinica? Are cineva detalii despre cum e la Euroclinic? Parca nu as mai pleca pana la Bucuresti....Trebuie sa fac repede programarea , azi fiind ziua 4 de CM.
Acum cateva minute am primit si rezultatele analizelor facute ieri la Bios: FSH =7.84 LH = 3.97 ESTRADIOL = 62.27 PROLACTINA = 598.2 ( maricica, dar dupa ce am fost chinuita bine la Gynera pentru recoltare am plecat la Bios unde au reusit din prima si fara sa simt mare lucru ). Ce spuneti de analize, cred ca sunt ok, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Ralina felicitari! Sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va faca mereu fericiti!

Maria nu inteleg de ce te-a pus sa faci HSG? Tu nu vei face fiv sau vrea sa faci inseminare? La fiv nu mai conteaza starea trompelor, poti sa nici nu le mai ai. Se face de obicei histeroscopie si/ sau laparoscopie inainte de fiv. Ref la analizele tale, stiam ca raportul FSH/LH e bine sa fie cat mai aproape de 1. FSH mi se pare ok, nu stiu ce sa zic despre raportul asta. Dar mai bine o sa-ti spuna medicul.
Stiu ca de curand Kerstin a povestit experienta ei neplacuta de la Euromedic, cauta cateva pagini in urma.

toate fetele!

Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput