Informatii utile Constanta 16
Raspunsuri - Pagina 13
maria08 spune:
Kerstin: Eu nu am inteles, inainte de HSG nu stiai de acest chist? Iarta-ma, nu mai stiu detaliile pe care le-ai dat. Chiar sunt interesat de tratamentul pe care l-ai comandat, ai idee care e compozitia exacta a ovulelor? Prementrid ai gasit la plafar? Iti doresc ac tratamnetul sa aiba efect si sa vii cu vesti bune!!
Kerstin spune:
Draga Maria! nu, inainte de HSG nu stiam despre chist.... pregatirea pt HSG a durat cateva luni... toate analizela.. si nu am mai fost la consult... m-am dus direct la HSG ... in ultimii 10 ani n-am avut nici o problema cu ovarele... monitorizari.... consultatii... totul OK.. nu mi-am imaginat... aici e vina mea... Prementrid am luat de la farmacie... Minifarm... se poate comanda si pe Net... dar cred ca se gaseste si la mag de prod naturiste...
referitor la trat d-nei Liciu... ovulele contin ... ceara de albine, propolis si diferite plante ... scrie mai multe pe adresa lor de din raspunsul de mai sus.... prietena mea a scapat de chist de 5 cm cu trat d-nei biolog ... iar dupa 2-3 luni a ramas insarcinata... vezi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5045
Pupici! Numai bine!
dear_bambie spune:
Buna!
Kerstin, multumim pentru informatii si iti doresc mult succes cu tratamentul! Doamne ajuta sa dea rezultate si sa scapi de toate problemele!
M-ar tenta si pe mine un tratament pentru noduli, dar intai ii voi trimite un e-mail si astept s avad ce imi recomanda.
Maria cand este intalnirea cu Dr Dracea?
Multi -ici pentru toate fetele mele dragi!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
maria08 spune:
Buna dimineata!!
Dear Bambie: Intalnirea a ramas pentru 4 decembrie, abia astept sa vedem ce planuri facem!! Voi parca ati ramas pentru ianuarie sau am retinut gresit?
Kerstin: Vreau si eu sa sun sa vad daca pentru mine ar avea vreun efect! Am inteles ca d-na Liciu ar fi plecata acum din tara , dar se poate discuta si cu sotul pentru ca el este cel care face tratamentul.
dear_bambie spune:
Buna dimineata!
Maria ce putin mai este pana la intalnire! Mult...mult succes!
Da, in ianuarie pe 29 avem prima intalnire, abia asteptam!
La anul, cu siguranta, ne vom muta la odisee toate...da toate fetele!
Eu i-am trimis ieri e-mail d-nei Liciu si tot ieri mi-au si raspuns!Acum , urmeaza sa ma hotarasc, daca comand sau nu tratamentul.
toate fetele!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Kerstin spune:
Buna seara!
Acum 2 zile am facut comanda, am vorbit cu dl. Liciu, din pacate d-na biolog Valentina Liciu nu mai e printre noi de 4 ani, e plecata intr-o lume mai buna.... Dumnezeu sa o odihneasa in pace!
Acum 5 ani am vorbit cu domnia sa si mi-a spus ca pt noduli la san este f. buna frunza de varza... se zdrobeste putin si se pune pe sanul afectat de seara pana dimineata ... in cateva sapt nodulii se resorb....
Tratamentul Licium este recomandat pentru chisturi, prietena mea a avut un chist de 5 cm si in timp ce se trata cu Licium a ramas insarcinata... a impuscat 2 iepuri.... v-am dat adresa cu povestea ei... este vorba despre Caty....
Eu sunt mai bine , azi am fost la serviciu si mi-am recapatat tonusul ... Nu mai am dureri, doar o usoara jena cand stau in sezut...
astept cu nerabdare sa incep trat. si sa vad ce rezultate va avea, oricum rau n-are cum sa faca...
Va doresc mult succes in continuare si sa ne vedem cu burtici ....
Pupici la toata lumea!
caty spune:
Cris (Kerstin),
Nici nu stii ce m-am emotionat cand am recitit postarile din acea perioada!Doamne, ce-a mai trecut timpul! Mi-au dat lacrimile. Multumesc pt aduceri aminte.
Va doresc tuturor un final fericit al incercarilor voastre!
Va pup.
Cu drag Caty si Dinu.
Kerstin spune:
Doamne Caty ce surpriza! Nici mie nu-mi vine sa cred cum au trecut anii! Am vazut pozele cu Dinu ... ce a trecut timpul ... Abia astept sa ne vedem! Sa invat drumul pana la tine! Pupici si sa auzim de bine!
maria08 spune:
Kerstin: Eu cand am sunat si am cerut sa vorbesc cu d-na mi s-a spus ca e plecata din tara....pe cuvant! Nu stiu de ce au spus asta.....Doamna de la telefon mi-a spus ca tratamentul e pentru chisturi si ca nu stie daca are efect si in cazul infertilitatii. Pentru lamuriri ar trebui sa sun si sa discut direct cu d-nul Liciu.
Iti doresc ca acest tratament sa=-ti rezolve problema si in curand asteptam vesti bune!!!
Bambie: Doamne Ajuta sa fie cum spui!! La anul sa mergem toate la odisee!!
Fetelor, vreau sa va spun ca o alta aspiranta de la subiectul nostru si-a implinit visul!!! E gravidutza!!! Astept sa posteze ea vestea!!! Te imbratisez si aici!!!
Kerstin spune:
Draga Maria! Eu am vorbit cu dl. Liciu si mi-a spus ca d-na biolog a decedat acum 4 ani, nu stiu de ce ti-au spus ca e plecata... te cred... eu am ramas blocata la telefon, mi-am cerut scuze, am transmis condoleante... mi-a spus ca el ii continua activitatea... intr-adevar nu se hazardeaza in a face afirmatii ca trat e bun si pentru infertilitate dar probabil ca regleaza activitatea ovarelor si ajuta.... eu am cazuri concrete... dupa ce voi primi trat o sa va povestesc ce contine .... imi pun mari sperante in acest tratament...
Azi am aflat vestea despre aspiranta noastra draga, dar o las pe ea sa anunte ca e graviduta!
Nu va pierdeti speranta!
Va pup si va imbratisez cu drag!