Informatii utile Constanta 16

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Kerstin imi pare tare rau de cele intamplate..si te inteleg si sunt alaturi de tine. Si eu am avut dureri dupa ce am facut tot un fel de HSG la dr. Lutescu, cu putina sangerare, dar nici pe departe de cum ai spus tu. Am luat atunci flamexin pliculete si parca a mai cedat durerea, insa vreo doua zile m-a mai durut, insa suportabil, am mers si la servici fara probleme.
Despre Lutesti, ce sa spun, ma mir ca el nu ti-a vazut foliculul, echograful lor e performant, din cate am auzit (l-am si vazut, dar nu ma pricep) si foliculii ii poate vedea si cineva care nu se pricepe, eu i-am vazut mereu pe ai mei pe ecran la echo. Insa poate el nu a manevrat sonda k lumea si de-asta nu au aparut pe ecran.
Daca sotul tau e acasa doar 3 luni pe an si va permiteti, mai bine faceti fiv direct si nu mai pierdeti timpul cu inseminari, care oricum au sanse f mici. Si ca sa fie si concediu si fiv cu conditii bune, medici buni si tratament mai usor, va recomand Ungaria.
Pt noi a fost ca un concediu si daca nu stateam ca fraiera in pat dupa transfer (oricum nu conta), nici n-as fi simtit ca am facut fiv.
Scuze ca nu mai retin, insa la voi care sunt problemele?
Te si iti doresc sa scapi de dureri cat mai repede!
Trimite-mi pe pm id-ul tau!

Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mari_lolutza draga imi pare asa de rau....chiar m-am uitat zilele astea pe net sa te vad...nici nu stiu ce as putea sa iti spun eu ...tu ai fost asa de dragutza cu mine si m-ai incurajat...CURAJ! Banii tot voi ii veti face asa ca nu va mai ingrijorati...cat despre BB nu ai voie sa abandonezi acest vis.Nu se poate!Te pup dulce si nu te mai invinovati degeaba...ai facut tot ce trebuia...bebicul pe care il vei avea in final(sigur) va fi asa de mandru de tine...Curaj!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Ioana, Dear- Bambie: Multumesc pentru cuvintele frumoase!! Acum nu stiu daca vom putea pleca undeva de sarbatori, astept intalnirea cu dr.! Doamne Ajuta!!
Madaluta: Cum esti tu atenta la toate!! Multumim pentru detalii si le asteptam pe fete sa mai scrie si aici!!
Criss-2081: Pe unde esti??????

Buna! Multumesc pt urarile de bun venit.Noi ne-am hotarat pt fiv in principiu in ianuarie la MedNewLife .Speram sa fie bine si sa se lase cu ochi.Daca nu vrea Dumnezeu va exista o zi in care se va indura si de noi.Mai intai trebuie sa merg cu sotul la dr. Ron-el de la MNL sa vedem ce e cu spermograma lui care ne incurca planurile.deocamdata el ia Masculin si Branca Ursului si eu iau niste Vit E ca sa nu zic ca nu iau si eu nimic.Am facut tote investigatiile si sunt ok.Din punctul lor de vedere sunt "ready" si sanatoasa pt a avea o sarcina.Daca mai concide si punctul de vedere al lui Dumnezeu cu al medicilor...Pupic si multumiri pt faptul ca m-ai bagat si pe mine in seama.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna Elanik si bine ai venit la subiectul nostru.
Va doresc mult noroc la fiv-ul din ianuarie. Faceti la MNL prin dr. Lutescu sau mergeti direct la Buc?
Ziceai ca iei vit E, poate ar fi mai bine sa iei un complex de vitamine - Elevit, Materna sau chiar Eurovita multiminerale(am facut o comparatie intre diverse marci de vitamine de pe piata si Eurovita contine cam tot ce contin si celelalte, unele chiar in cantitati mai mari si este si cea mai ieftina)

Kerstin sper ca esti mai bine!

tuturor si o duminica placuta!

Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_p76

Buna Elanik si bine ai venit la subiectul nostru.
Va doresc mult noroc la fiv-ul din ianuarie. Faceti la MNL prin dr. Lutescu sau mergeti direct la Buc?
Ziceai ca iei vit E, poate ar fi mai bine sa iei un complex de vitamine - Elevit, Materna sau chiar Eurovita multiminerale(am facut o comparatie intre diverse marci de vitamine de pe piata si Eurovita contine cam tot ce contin si celelalte, unele chiar in cantitati mai mari si este si cea mai ieftina)

Kerstin sper ca esti mai bine!

Cred ca mergem prin ea...daca ai alt sfat te rog nu ezita sa mi-l dai..noi am fost la dna Lutescu si din cati doctori am consultat dumneaei a fost cea mai rabdatoare si ..ne-a placut...ne-a spus ca tratamentul si ecografiile mi le face dna doctor si punctia si transferul de embrioni se face la clinica.M-am uitat si pe site-ul clinicii si mi-a lasat o impresie buna.trebuie sa incercam.Noi avem multe sperante insa luam in calcul si un esec.Oricum nu ne lasam pentru ca singurul lucru la care visam este un copil (chiar 2).Astept sugestii si impresii daca aveti.Va pup pe toate!

tuturor si o duminica placuta!

Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

ieri si alataieri am fost mai bine, azi sunt la serv si ma doare burta ingrozitor, m-am programat la ECho... Va tin la curent

P{upici

Mergi la inceput

Ioana_p76 mersi pt sfat.Azi am luat Eurovita.E bine sa iti mai zica cineva mai experimentat ce sa faci.Sper sa ne fie bine la toate!Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kerstin; Cum te simti? Ai facut echo??
Ellanik Sa dea Bunul Dumnezeu sa reusiti din prima!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Kerstin; Cum te simti? Ai facut echo??
Ellanik Sa dea Bunul Dumnezeu sa reusiti din prima!!!

Multumesc din suflet pentru urari...de asemenea transmit tuturor fetelor putere, tarie si credinta in Dumnezeu.El le rezolva pe toate! Sigur!Va pup pe toate sunteti niste scumpe si meritati din plin bebici grasani, frumosi si zambaretzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Salutare aspirantelor!

Am facut echo si am un chist de 5/4 cm... voi face trat naturist, am comandat trat d-nei dr. biolog Liciu, va dau adresa site-ului www.propolicium.ro
... am prietene la care a dat rezultate si chiar au ramas si insarcinate dupa trat... dr. mi-a dat sa iau si Prementrid (produs natural) care e f bun pt reglare hormonala, dismenoree si SPM ... redau mai jos prospectul:

"rementrid este o formula unica destinata tulburarilor din sindromul pre-menstrual (PMS). Extractele de plante care intra in compozitie au eficienta dovedita pri numeroase studii clinice in ameliorarea simptomelor din PMS.

Compozitie: vitex agnus castus, zingiber officinale, trigonella foenum graecum, fier din suc de mer.

Actiuni:
-vitex agnus castus,scade secretia de prolactina prin efect dopaminergic, are efect progesteron-like, antiinflamator si antialgic.

-gingerolul din zingiber officinale, poseda proprietati antiinflamatorii, antispstice si antialgice prin inhibarea enzimei COX.

-disogenina extrasa din semintele de trigonella foenum graecum moduleaza descarcarile de gonadotrofine, are efct antiinflamator si antispastic.

- fierul din sucul de mere duce la refacerea numarului de hematii si la reducerea oboslii in periada PMS.

Indicatii:
-sindromul premenstrual
-mastodinie
-dereglari ale ciclului menstrual
-insuficienta corpului luteal

Administrare:
sindromul premenstrual: 1 capsula de 2 ori pe zi, din ziua a 14-a a ciclului menstrual pana in ziua 1 a urmatoarei menstruatii.

mastodinie, dereglari ale ciclului menstrual, infertilitate: 1 capsula de 2 ori pe zi timp de 3-6 luni."

este un trat potrivit pt mine pt ca am si mastoza fibrochistica....

Va doresc multa sanatate si sa auzim de bine!

Pe curand!

Mergi la inceput