Puiuti de Randunici 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
ariel deocamdata merge bine cu cerealele astea si nu as vrea sa le schimb..
mimo, cu explozia, aveai mari sanse sa te salveze iub, de tura viitoare nu mai e la Urgenta, e chiar la Salvatori, inapoi de unde a plecat!![]()
ancka mersi ptr site! chiar mnu inteleg de ce aia de la Real le-au scumpit asa de-o data!...arata altfel cutia pe chic, desi scrie acelasi l;ucru..
adriuta noi le-am acoperit ptr ca-s din piele eco si le zgarie pisicile
plus ca vara te cam lipesti de ele..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Ce frumos a adormit Muffy in scaunul lui! Si pe Rebe o ia somnul cel mai bine cand ne aude vorbind in jurul ei, daca stam seara in pat la tv si discutam o ia somnul intre noi in 10 minute.
Ali, bine-ai revenit. Si noi te iubim.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
varuna spune:
Mimo dai sarmale dau peste...
Cum mai Ariel nu pup...ce nu vrei sa amestecam carcaiasii??? Si eu si iedul suntem cu nasul in batista.
Ca vorbeati de adormit, de vreo 2 saptamani iedu' vrea sa doarma doar cu ma-sa alaturi...in concluzie pana adoarme tun se trezeste si de 8-9 ori pe noapte din ora in ora, din juma de ora in juma de ora, o iau in brate tace, o pun in pat urla...eu tot sper ca e de la dinti...aaa si dupa-amiaza cand vrea sa adoarma sta cu manutele intinse sa o iau in brate...si poate sa stea muuuuuuuuuuuult asa...ca am incercat sa vad daca oboseste si le lasa jos...ntz (Mihutza
).
Clau, Adriutza 

Vio tu pe unde esti cu micutzul tau frumos???
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
ancka spune:
Adriuta, eu stiu ca media de varsta pt aparitia primului dinte e 4-7 luni. Asa ca dupa ce implineste vreo 8-9 luni poate imi voi pune mai multe intrebari. Pana atunci stau linistita. Stai si tu![]()
bitza037 spune:
Luny l-am vazut si eu pe mufy dormind in scaun, si Antonia a adormit in scaun in timp ce mancam eu....tipa ca era obosita iar mie imi era foarte foame si s-a conformat copilul....poate pun si eu o poza dupa ce ii fac baita si o culc.
De fapt, doctorita fetei a zis ca le place mult copiilor sa adoarma in timp ce noi vorbim taca-taca-taca...ca babele, si dupa consult a luat-o in poale si a adormit in timp ce noi vorbeam.
Intrebare>maine ce-i fac de mancare Antoniei????pana acum i-am dat morcov, albitura si dovlecel.Maine in combinatia asta pun si arde gras???sau pastrez una dintre ele in care adaug ardei???
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
poti sa pastrezi combinati daca ii place, Bitza, si sa adaugi daca au trecut 3 zile macar...eu asa fac, ii fac piureul dintr-un amestec variat de legume si le papa pew toate la fel, nu si-a arat o preferinta spre ceva anume..aaaa, ba ptr rosie, asta pun ceva mai multa, in rest, ce am, in general dovlecel, morcov, fasole verde, ardei/gogosar, pastarnac mai rar..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Bitza pune-i ardei gras. Dar nu foarte mult, sa nu fie prea amar. Sau da-i si rosie, sau telina.
Adriuta
mai, o manca ea asa mult, dar in 24 de ore, nu e chiar mult. Ea noaptea papa ultima masa pe la 10-10:30, si mai mananca abia a doua zi dimineata la 10, ca intre timp doarme. Are 7.700 kg.
Luny tare de tot Mufy.
La capitolul cereale, eu am fost in Metro si i-am cumparat lapte si cereale pentru o luna. Muuult mai ieftine decat in oras. I-am luat lapte Humana, cereale Bebelac si Nestle, ceai Hipp, servetele si scutece, etc. De acum asa fac, ma duc la Metro (sau Selgros) si cumpar pentru mai mult timp, decat sa iau cate putin la preturi mari.
Randunoiul e foarte incantat de stilul asta de cumparaturi la bax. Adica de ce sa se duca la magazinul din colt, si sa ia diverse chestii cu tzaraita, cand poate sa ia de acolo mai mult, si sa-i ajunga mai mult. Are logica, nu zic ba.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:

TREZIREEEEEEAAAAAA!!!!!!!!!!
unde ati fugit? se dau bunatati gratis in oras si mie nu mi-ati zis? ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
varuna spune:
Ce liniste pe aici...am culcat fetita si acum astept sa se trezeasca peste o ora, o jumate de ora
...se trezeste tipand...pana la ora 2 o tine asa apoi doarme pana la 5 cand se trezeste sa pape. Nici nu ma mai chinui sa ma bag in pat ca imi fac mai mult rau...
Ma duc sa mananc si poate mai intru...daca nu ...noapte buna, sa aveti un sfarsit de saptamana asa cum il doriti...
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...