America 125
Raspunsuri - Pagina 14
CamiM spune:
Adriana merci. iti spun cum a fost dupa ce dau testul. Tu dupa ce inveti?
Ramona uite ca e o idee buna asta cu prietenii si garage sale-ul.. sa vedem ce zic. merci.
Miere hang in there - eu m-am lasat de fumat acum trei ani si inca simt uneori nevoia sa bag o tigarica.. - deocamdata ma tin tare, sper sa nu cedez. Sotzul meu s-a lasat de vreo 6 ani si nu mai are cravings dar eu daca fumeaza cineva langa mine .. ma topesc.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Ex-fumatoarelor, hang in there ca trec si cravings astea.
Uitasem ca sigur si de asta m-oi fi ingrasat. Asa cum inainte ma trezeam cu tigara aprinsa (devenise gest reflex), tot asa ma trezesc ca maninc si daca nu mi-e foame. Sau beau cafele.
Daca vorbiram zilele trecute despre kg in plus m-am gindit sa beau mai multa apa, ca poate maninc mai putin. Mai, dar apa trage mai mult la cintar decit mincarea? Plus ca tre' sa fiu mereu pe linga baie.
Renunt si la exercise, macar sa am un motiv in minus de foame.
neda spune:
Sinzi, carmen- felicitari pt casa!
Pt aragaz si frigider eu zic sa incerci la Sears.Foarte des au oferte bune.Fara dobinda pe timp de un an de zile.Noi asa le-am luat.
CamiM, Adriana- Bafta la invatat/teste.
Cami eu m-am apucat de invatat dar mai mult de o ora pe zi nu am cum.Dupa ce ai pun pe pitici jos sunt atit de frinta de oboseala de atipesc cu carte in mana.
neda
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Ex-fumatoarelor, hang in there ca trec si cravings astea. |
La mine n-au trecut nici dupa 4 ani...mai trec pe linga un fumator din fata cladirii unde lucrez...si trag adinc in piept (kinda cheating). Mie una mi-a placut sa fumez si daca n-as fii promis lui Nick, as aprinde o tigare in clipa asta. Oricum deal-ul a fost ca ma abtin pina la 60 de ani...dupa aia, red Marlboros, here I come The best part is...sint mai mare cu 10 luni decit soatza din dotare...deci am 10 luni avans fata de el
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Carmenbr spune:
Fetele, multumesc de idei. Nu ma gandeam la cine stie ce decaratiuni, dar trebuie sa pun parchet, sa zugravesc si sa mobilez. La fel ca si Sanziana, noi nu avem cine stie ce mobila, iar acum trebuie la 4 dormitoare. De fapt 3 ca o camera va fi camera de joaca a lui Eric.
In living vroiam sa imi iau canapele burgundy sau maro inchis, nu stiu de ce, dar mor dupa burgundy. Si nu stiu cu ce sa asortez. Mobila trebuie sa fie un maro inchis si accesoriile ce culoare? ce culoare merge cu burgundy si parchet maro inchis? Pt draperii, veioze si un mic covoras acolo.
Pt camera lui Eric am vazut ca vorbeati de ceva wall paper pt copii. Pe unde sa ma uit, la Home Depot?
Ce culoare pt master bedroom? Alina, mi-ai dat o idee cu rosu. Mie imi plac rosu, oranj, verde, maro (nu bejul deschis). Ajutati-ma sa ma joc putin cu culorile.
In bucatarie cabinetii sunt culoarea lemnului deschis si pe jos pe travetin deschis la culoare, un fel de alb cu roz si bej. Ce culoare sa fac peretii? Eu visam la galben cu albastru bucatria, dar deja cabinetii sunt facuti, asa ca iar nu mai stiu. Please, help.
4 anisori...uraaa!
adriana_m spune:
Miereamara si mie imie tare greu cu tigarile astea. Cel mai bine e sa nu te apuci niciodata. Eu m-am lasat numai de 3 sapt aporape dar tare greu mi-a fost si imi mai este. Prima sapt a fost groaznica dar apoi a inceput sa fie mai usor. Si de cand m-am lasat nu mai dorm noaptea. Am insomnii de 3 sapt. Adica adorm pe la 3-4 dim cu medicamente homeopate de somn. A mai patit careva dinastea dupa ce s-a lasat? Of greu e.
Nada si tu vrei sa dai Toefl? Bafta si tie. Cand vrei sa-l dai? Sa sti ca eu sunt singurica pe acasa o buna parte din zi si tot nu invat foarte mutl ca nu apuc ca tot exista cate ceva de facut.
CamiM acum fac cartea de la Barron's. Si am mai facut "The official guide to the Toefl ibt". Mai am o carte cu teste tot de la Barron's si cam atat. Sper sa apuc sa le fac pe toate. A si mi-am mai cumparat de pe amazon o carte cu eseuri, vreo o suta si ceva de eseuri din care mai citesc sa ma inspir ca ti-am zis ca nu mapricep deloc la eseuri. Bafta in continuare la invatat si de abia astept sa-l dai sa-mi povestesti si mie cum e.
Ramona J spune:
Cred ca in primii ani am avut cravings ocazionale. Acum nu mai pot sa sufar fumul de tigara si regret ca am fumat vreodata. Sotul e un cheater, mai fumeaza cind crede ca nu-l vede nimeni.
Carmenbr, la magazinele care vind vopsele pentru pereti au "pantones", adica niste cartoane cu diversele nuante de vopsea. De multe ori sugereaza ei combinatii de culori, eu de acolo m-am inspirat.
Cumpara citeva reviste, te mai poti inspira de acolo. Daca nu vrei sa dai banii pe ele, vezi ca sint multe si la biblioteca.
La canapea burgundy si podele inchise la culoare cred ca iti trebuie un pic de contrast, sa nu fie prea intunecos totul. Te mai poti inspira si la magazinele de mobila, in general aranjeaza "mini-camere".
Carmenbr spune:
Vreau ceva simplu, nu vreau mobila multa. In living o sa am 2 canapele, masuta de cafea si cam atat. Vreau spatiu.
Mi-e insa frica sa nu colorez prea tare casa .
O sa ma duc in magazine de mobila si o sa ma inspir si de acolo.
4 anisori...uraaa!
pumba spune:
carmen- eu luam acasa esantioanele de vopsea si le puneam pe perete sa vad cum bate lumina, daca aranjeaza camera.ca una e la magazin culoare si alta in casa ,da altfel pe perete.