Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p ati vazut ca au aparut gravidutele de mai-iunie 2009? m-am emotionat toata,,, |
niatsa!
nu am vazut....chiar emotionant.
Puputi, hai ca o sa va descurcati! e samurai puiul tau. Poate doaaarme. Iei un bibe cu voi, nu stiu cum ca de obicei nu ai voie cu lichide in avion... eventual iei lapte praf, bibe, si rogi sa iti dea o apa fierbinte. Cat o sa planga? mai tre sa si pape. La varsta asta, puii sunt f. curiosi in medii noi. Fiica mea e girofar, sa vada tot, sa se uite, sa se binocleze, sa o bage lumea in seama...
Maitrey, pe unde bantui? mai vino seara pe la noi...maytrei, draga!
edit: daca iti mai stalcesc numele asha, vii doar sa imi dai 2 peste cap :)))
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Alysh spune:
Neata si de la noi....o dimineata cu maraieli. Acum doarme dupa un bibe mare de lapte. Sper sa fie doar puseul de 5 luni si nu o schimbare de comportament.
Nicole, dr pediatru mi-a spus clar: branzica de la 6 luni, carnita de pui de la 5 luni jumate.
MIe mi-a sugerat sa-i dau supica strecurata la pranz ca felul 1 si felul 2 separat piureul de legume, in care peste vreo doua saptamani adaug si carnita. NU stiu daca e tocmai buna ideea pt ca el bea pe nerasuflate 200 ml de supa si i se umfla burtica, nu mai are chef dupa.
Drept care eu am procedat altfel: de fiecare data adaug o leguma noua in supa pe care o pasez alaturi de celelalte si ingros astfel supa devenind din ce in ce mai consistenta. Azi am adaugat si dovlecei pe care i-am pasat alaturi de cartofi si morcovi. E chiae grosuta acum supa. Si a renuntat el singur la laptele de la pranz, se satura cu supica.
Doar seara mai e o pb de rezolvat ca-i dau doar fruct gol si peste juma de ora completez si cu lapte ca nu se satura. Cand o sa am voie sa-i pun branzica in fructe situatia va fi alta.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
socrate spune:
gabitzam pot sa te rog sa te repeti un piculet, ca neuronul meu nu a priceput.Deci tu comanzi de pe babystuff? Si cum se procedeaza? Adica tu pui comanda de la 2-3 magazine online, ei ti le aduc, tu platesti un comision plus cheltuieli de livrare sau e un comision unic?
Si platesti inainte sau dupa? Cash la livrare sau prin card?
Pls ajuta ma si pe mine...
Sebastian
andreap spune:
'neata si de la noi..la pranz
Cleo,Sara nu mai adoarme la san de mult..numai seara dupa baita,atat.dar si eu ii dau sa suga cand e in spume maxime,se mai calmeaza...mai nasol e ca acum s-a facut racoare...
Alina,Sara mea ne canta de zor cand vrea sa adoarma..adica urla...da' sa nu vb intr-un ceas rau,ieri nu a mai facut asa urat in carut.In schimb am observat ca nu-i place in carut cand e intuneric,asa cel putin cred.dar cum de acum numai intuneric va fi dupa 17 cand o iau pe Mariuca de la gradi...sper sa se obisnuiasca.
Socrate,eu comand pe laredoute.fr.mi-am facut cont,pun produsele in cos,dau comanda si platesc cu cardul.apoi ridic coletul de la posta.platesc in plus,cand dau comanda,cam 10 euro ptr.taxe.
Eu am avut o noapte grea..Mariuca a facut febra pe la 5 dimineata.M-a strigat mititica.ardea rau si se vaita de burtica..i-am dat Debridat si panadol si intr-un sfarsit a adormit langa mine.Pe Sara am lasat-o cu buni.acum nu mai zice nimic..ma si gandesc de la ce febra asta brusca?mi-e teama de enterocolita,desi nu a vomitat nici diaree nu a avut,sau de vreo boala gen varicela etc..sper sa nu.oricum maine merg pana la medic..o cauza trebuie sa fie.
mai vb azi ca de iesit afara..nici vorba.
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
nikooradea spune:
Buna ziua si de la noi,adica,Niko si Elisa cea cuminte deocamdata.
Noi suntem bine,dormim mai nou noaptea fara sa ne mai trezim la tzatzica la ora 3 cum faceam pana acuma,ce mai crestem..la 6 ne da trezirea,papa si apoi la loc somn de voie.
Cu diversificarea,mie medicul mi a zis sa o iau mai incet,adica doar suculet de fructe odata pe zi intre mese plus supica de legume la amiaza sau pireu de fructe iclusiv banana daca o accepta.
Aici e ff urat afara ,vba aia nici cainele nu ti vine sa l scoti afara d-apoi noi sa iesim?.
Miss, cum e Daviducul tau cu diareea, sper sa fie ok, se mai intampla sa aiba mai multe scaune, mai ales atunci cand papa doar san.
Va pup pe toate , ma grabesc sa fac mancarica la bebeu....
inais spune:
'neatza!
Am intrat ca trebuie sa ii urez puiului meu drag si iubit, care azi implineste 4 luni!! La fel si Mufitzei! Sa se faca mare, mare si sa fie sanatoasa si voioasa alaturi de parintii ei!
Ei...si dupa ce ne-am urat singuri ...
AndreeaP ce rau imi pare rau de Mariuca! Sper sa nu fie ceva grav si sa-i treaca repede!
Puputi succes cu drumul...va asteptam in Bucuresti! Si tine un sa mai treaca supararea cu Shintarou cel fara somn!
Socrate vezi ca ai pe site conditiile de livrare si plata! Ma refer la babystuff!
Alysh imi pare rau mai de Vlad cel agitat! E si vremea asta bizara...taaare urat mai este afara!
Va las acum ca merg sa gasesc o solutie...trebuie sa-i fac tort iubitei mele...si vroiam tort de mere! Insa ma bazam ca merge azi tati sa ia de la piata. Insa tati e racit, afara ploua...la naiba!
Gasesc eu o solutie pana la urma!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
alexuta75 spune:
Buna ziua tuturor mamicilor!
Desi mi-am propus sa intru mai des pe forum, iar nu mi-a reusit…. In ultima perioada am avut numai probleme. Mai intai mi-a facut o enterocolita urata Antonia, am fost la spital si am tratat-o in cateva zile. Apoi a racit Alexia, dupa doar 2 zile de gradinita si am tinut-o acasa cu tratament. Dupa care am racit eu destul de urat, si desi am incercat sa protejez pe cea mica, a racit si ea. Am fost la spital unde am stat internate o saptamana, cu injectii si siropel de tuse. Pot sa va spun ca acum e bine, dare eu sunt epuizata. M-a terminat experienta asta cu spitalul, mi-era mila de cate ori facea injectii, as fi vrut sa fiu eu in locul ei. Nici nu mai stiu cat cantareste, dar cred ca a slabit. Poate maine sa o cantaresc si eu, ca doar face 5 luni.
Nu am citit din urma dar promit sa citesc macar capitolul asta.
Anacaurn, am vazut colajul si este foarte reusit. Promit sa pun si eu o poza zilele astea, poate maine.
Diversificarea nu am inceput-o inca dar ma gandesc serios sa o incep. Insa eu am o alta probl. Nu am facut vaccinul de 4 luni inca, fiindca a fost bolnavioara. Sper s ail fac sis a scap de grija asta.
Pup toate fetele si revin dupa ce citesc din urma.
alexuta75 spune:
La multi ani puiutilor care azi isi serbeaza ziua!
sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
inais spune:
Multumim Alexutza draga! Imi pare extrem de rau de experienta ta cu spitalele si de tot ce ai patimit! Imi imaginez ca ti-a fost extrem de greu! Iasmina mea e racita si cand o vad cum se chinuie sa respire imi vine uite-asa sa fac: !
Uite un pentru voi 3 si sper ca de acum incolo sa intri si sa ne dai NUMAI vesti bune despre voi!
Aaaaa si pentru maine! Sa fie sanatoasa si voioasa printesa voastra mica!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Magnetism79 spune:
Neatza si de la noi!!!!!!!!!!!!!!!
de fapt e ziua dar acum am intrat si eu sunt in urma ca acum am venit in tara , am fost plecata pana la Milano, ah ce bine e in romanica noastra......................
I-am luat lui asta micu o tona de haine ccu 400 de euro am luat un geamantan plin, e f. incantat de ele ,sperrrrr
In fine am termint cu referatul la doctorat , a iesit f bine, intre timp sotul s-a inscris si el la doctorat si cred ca intr-un an de zile plecam din tara, sper sa se materializeze acest proiect pe care l-am demarat, va fi mai greu dar ne vom obisnui.
bebe e f., cuminte are 7500 g la 15 saptamani , s-a mai lungit oricum si se rostogoleste f. mult de pe o parte pe alta zici ca e titirez, nu prea sta locului, ba mai mult il tin de subsori ca vrea in picioare, si ii dau si dintisorii din fata de jos ca e tot timpul cu mana in gura.
Acum e in leganut si e f. fericit
Va pup