Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreap Miss,faci un mucilagiu de orez si ii dai zeama BBlusului.dar Sara face KK uneori aproape dupa fiecare masa(alaptata exclusiv la san..).alteori 1 data pe zi...acum nu mai stiu daca si la voi la fel(adica alaptat la san..),dar daca nu si-a schimbat culoarea,mirosul,nu te stresa. acum bunica se chinuie sa adoarma 'galagia'...o aud de aici cum chiraie...oare ce or avea astia mici de nu aodrm cand le e somn pana nu plang?....ca eu una asa fac! BOTEZ SARA POZE NOI NOUTZE www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004) |
si la mine e asha. Scandal cu mosh Ene inainte de adormit. Acasa, o las in patut, si chiraaie, chitsaie, se invarte, se intoarce, si ma trezesc ca ea adoarme cu fundu in sus in coltu patului. O las asha. Afara e mai trist, ca nu se poa intoarce in caruts in pozitia dorita. Si am adormit-o vineri afara...la san.
Dar cica e o moda la copii, sa se certe cu Mosh Ene inainte, asha face si Edvin.
edit: Miss, > 8 pe zi, culoare/miros/consistentsa schimbate. De la san, e ok sa varieze de la 8 pe zi la 1 la cateva zile. De ex., de la must, fiica mea face zilnic. A, io beau must, nu ea
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Nicole1980 spune:
Am pus sa fac niste gogosele cu lapte acum ca am o pofta.
Fetele care au inceput diversificarea ati dat fructe si legume…ce urmeaza acum ? Eu as da niste branza facuta cu calciu lactic….si apoi carnita din piept de pui… Voi ce dati la urmatorul pas ?
Inais- merci pt raspunsurile ref la CIC. Am citit de dimi, dar n-am apucat sa iti multumesc
Ylari – merci si tie pt lamuriri despre acea negatie.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
andreap spune:
Cleo....must????????????..eu nici fructe nu am 'tupeu' sa mananc inca de frica durerilor de burtica..sa nu mai aiba alt motiv,real de data asta,de chiraiala..asa ca..inca regim
somn usor la toata lumea
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Simona, nu pot sa deschid linkul, nu-mi apare nici o poza!! Fetelor, la cati pampersi plini cu kk pe zi vorbim de diaree? Mentionez ca in ultimele 2 zile a facut cam des si cam lichid, fara seminte (bine, i-am pus si pampersi Baby Dry in loc de Active Fit, poate de aceea se absorb altfel lichidele si arata putin altfel). Iar daca are diaree, ce fac? Sa mananc eu orez? Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) Poze cu noi |
Miss, uite aici.
Sa dai tu full screen, ca sa fie mai vizibil.
Sa stii ca nici Matei nu-mi mai facea de multa vreme cu seminte, si facea destul de lichid cum zici tu. La cei diversificati de ex de la 3-4 scaune in sus e de ingrijorat(dar moi, apoase), la cei alaptati exclusiv cum e Daviducu nu e nici o regula...De altfel stii tu. Dc n-are febra si alte simptome eu zic sa stai linistita..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Nicole, noua ne-a spus brinza si carnita de la 6 luni...deci asteptam, oricum nu ma grabesc ca mi-e sa nu pierd laptikul. Azi m-am muls dupa 4.30 Am pus pompa din primul au iesit 100 ml imediat, apoi am scos pompa si n-am reusit s-o mai pun cum tb am mai scos 40 din amindoi...cu minc amai mergea muls dar am lasat asa...Sper sa nu-i faca rau anestezia lui bb...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
inais spune:
Seara buna!
ralu_t stiu ce spui...noi avem 3 saci de dormit. Unul din Fr super! Uite www.redcastle.fr/menu-superieur/hors-menu/bien-choisir-un-sac-de-nuit-c-est-essentiel/" target="_blank">aici. Al nostru este cu TOG 0.5. Apoi mai avem unul no name mai subtirel luat inainte de a se naste bb de la Kidex, pe acelasi sistem de deschidere. Si un al 3-lea cumparat acum la baby expo...cu deschidere centrala si deci super aiurea...dar deh...pentru ca e mai mare am zis ca nu ma chinui prea tare sa bag bebe adormit. Ce-i drept nu m-am chinuit pana acum, insa pe masura ce se va lungi va fi mai greu! Oricum asta a costat putin si e si gros. O sa-l folosim doar pana vor da drumul la caldura! Apoi mai vreau unul...si probabil o sa comand pe la redoute! Asta daca nu s-o ivi vreo ocazie de plecat pe afara si cumparat tot de la Red Castle. Eu sunt fan!
In alta ordine de idei...imi pare rau de Tudor care nu mai vrea sa suga!! Offf...Iasmi ar vrea, dar se enerveaza ca nu prea are ce!
Alysh, multumim de intrebare! Este ceva mai bine Iasmi, da! Va !
MissP eu stiu ca pentru diaree...ceai de menta! Nu muuuult, 20-30 ml o data. Si nu exagerat. De 2-3 ori/zi.
Nicole...cu placere! Eu am relatat lucrurile prin prisma mea si a temperamentului meu. Sunt mai revolutionara asa!
Va pup ca am o tona de treaba. Tati e racit, eu toata ziua am fost plecata hai-hui...printre care si "n" ore intr-o mega brambureala la Auchan...asa incat acum sunt om de baza!
Noapte buna!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
ralu_t spune:
ne-am intors rupti de la cumparaturi din ikea. cred ca tot bucurestiul se mutase acolo, poate si ploiestiul am stat mega stresata sa nu se imbonlaveasca bebe de ceva de la asa puhoi. dupa am mers sa-si caute tati pantofi, sa-i iau cadou mamei mele care a facut 60 de ani si de, trebuia ceva mai deosebit pt o varsta rotunda si la sf si prin carrefour. am ajuns acasa, direct baita, spalat 100 de bibe+pompa, facut curatenie. sper ca am slabit un kg macar
am intrat sa va vad ce ati mai scris si-i raspund doar lui miss din motive de oboseala, si numai fiindca eu cred ca sunt experta in diaree de bebe de la mladitze. la 8 scaune, daca sunt diareice, primele 3-4 au si ceva mai consistent, dar deja la 7,8 iese apa chioara, eventual un pic mustar la culoare. nu conteaza ce mananci tu, lui bebe poti sa-i dai mucilagiu de orez -apa in care fierbe orezul-facut din 4 linguri de orez la 1 litru de apa, in care sa pui lapte praf fara lactoza. din nefericire stiu ca david nu papa bibe dar oricum lapticul tau e cel mai bun medicament. poti incerca sa-i dai cu lingurita. cum au zis fetele ceai de menta si daca face multa diaree solutie de rehidratare(electroliti) de la humana sau orice alta firma. de pipait fontanela sa nu se adanceasca, ochii sa nu devina incercanati si sa se afunde in orbite. oricum, zic sa nu te stresezi de pomana, daca ar fi de rau, pe bebe l-ar durea burta tare tare, ar face eventual si ceva febra.
va doresc ce imi doresc si eu-tuturor o noapte usoara
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
alina_anto spune:
Socrate, maitreyi hai ca v-a lamurit inais cu site-ul...
Mihaser Ai vazut ceva urme de dintisori, sau banuiesti tu ca ii ies ? Pt ca si Sara baleste mult, dar nu se vede nimic la gingii si dr a zis ca nici ura de dintisori...deocamdata...
Inais Foarte bun program are Iasmina! Bravo! Si Sara are un program asemanator.
Lori, e clar: ai un fiu cu personalitate...plus ca v-a gasit punctul sensibil..si-a dat seama ca daca plange il veti lua in brate, si uite ca profita..Lasa, mai important e sa fie sanatos..de rasfat se trateaza el Felicitari pentru intoarcerea pe burtica! Sa stii ca Sara s-a intors acum o luna prima oara, iar de 2 saptamani nu mai vrea sa se intoarca...
Andrada Si tu i-ai facut un program foarte bun lui Tiberiu...sau, ma rog, el si l-a facut.
DanaH Felicitari pentru cei 10 ani de casnicie! Si sper sa va lase Teodora sa dormiti noaptea..
GD Am vazut pozele cu scumpetea ta! Ce mandra sta ea sa pozeze!!
Ylari Eu am inceput cu sucul de mar, apoi de piersica. Citricele le lasam pe mai tarziu, peste vreo luna. Nici mie nu mi s-a parut asa grasuna Eva, cand ne-am intalnit la Baneasa...
diana_d
Gabitza, si mie mi-au placut pantofiorii maro. Ma gandeam sa-i iau si eu Sarei..
ancaurn Arata foarte bine colajul nou. imi place mult verdele!
Inais Eu am 2 saci de dormit asa, fara maneci dar nu i-am folosit deloc, pt ca i-ar fi frig la manute Sarei. Eu caut sa-i cumpar unul cu maneci cu tot.
nikooradea Foarte draguta e fetita ta, Elisa
Iulia Si eu in aceeasi situatie ca tine..azi mi-a venit ciclu..si sunt terminata...Eu n-am avut nicioadata dureri..dar acum ma doare si burta, si spatele, am si palpitatii, sunt ca o mamaliga..offf..
danutza77 Am vazut pozele cu voi si Andrei. Sunteti tare frumosi!
ralu_t Sa stii ca si mie imi place sa-mi alaptez copilul, dar stiu ca nu o sa mai dureze mult..Deja ii dau doar 2 mese si nici alea nu ii mai ajung..asa ca in curand va trebui sa o intarc pe Sara..Si stiu ca mie imi va fi mai greu decat ei..
Andreea, deja ii dau dintisorii? off..sa speram ca nu se chinuie ..si nici pe tine....De asta a fost el agitat, mititelul..
Andreap Chiar ca e nasoala faza cu plecatul bonei.. iti trebuie clar un ajutor de nadejde , asa cu 2 fete cucuiete! Poate totusi isi rezolva bona problemele si nu va mai fi nevoie sa cauti pe altcineva. Sara mea stii ce face ca sa adoarma? isi canta, isi vorbeste..pana adoarme..
Nicole, eu zic sa nu te grabesti cu branzica. Continua cu supa de legume si fructe, cereale. Vorbeste si cu dr pediatru. El ce spune?
Miss Nici eu nu cred ca sunt probleme cu David din moment ce nu are alte simptome. Poate ai mancat ceva mai purgativ si l-a afectat si pe el. Sanatate si pupici pt David- baietel frumos cu ochi superbi!
Laura, poti sa faci comanda prin babystuff.nextvision.Acolo gasesti mai multe site-uri cu hainute dragute. Dureaza in jur dw 10 zile-2 sapt iar comisionul este in functie de valoare, greutate...
Fetele, ieri n-am avut timp sa intru, iar azi abia acum, dupa ce mi-am adormit copila. Noi suntem bine, nu avem de ce sa ne plangem..Acelasi program bun, doarme noaptea, ziua mananca si se joaca, iesim in curte cat mai mult...
Va pup pe toate, merg la somnic..Tati deja sforaie..
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
puputi spune:
Buna dimineata fetele!
Noi am cam tras chiulul din motive de bagaje. Marti dimineata ne imbarcam spre Romania!!!
Noi raportaam niste nopti rele, plansete, urlete de parca a intrat in greva somnului, nu mai vrea sa doarma deloc.
Eu sunt extenuata, ziua pregatim bagaje, mai fac ceva prin casa sa il lasam pe tati in regula si noaptea ma cert cu bebe, dorm cam 3-4 ore pe zi. Arat ca un zombi, am cearcanele pana la decolteu.
Am inteles ceva de o intalneala luni, daca ar fi fost de miercuri incolo as fi venit si eu. Dar lasa poate o mai punem de o intalnela in ajun de Craciun si asa o sa va cunosc si eu personal, nu numai din poze.
Am citit mai pe sarite, neuronul meu functioneaza la capacitate minima asa ca va pup si cred ca am sa va scriu dupa ce ajung in Romania.
Am un mare nod in gat cum am sa ma descurc cu bebe in avion si cum o sa suporte el calatoria.
Imi este frica sa nu urle mai tot timpul, ca fac aia escala si ne da jos.
Va pup, sanatate si ne mai auzim in Romania!!
Si maine va fi o zi
de samurai Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/MyGallery.jsp?UV=453205449095_45008758713
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi