Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
simonacip spune:
Andreea, multumim de intrebare. Saracul nu s esimte mai bine. Nici macar nu i-au fkt tomografie sau RMN pt ca e stricat tomograful. Cred ca tb mutat la alt spital, unde sa-i poata face analizele astea...Oricum, pe tratament fiid se simte rau si-l doare si stomacul acum, probabil de la medicamentele puternice...
Miss, uite aici, pe gingie chiar linga limba
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
nikooradea spune:
Buna fetelor din nou, si multumesc pt aprecieri la adresa fifitzei mele, precum si pt introducerea in poezioara.Si ca sa raspund lui Miss Parker,stomatita asta a inceput cu mici bubite albe pe limba si buze,acolo sa te uiti, pt ca eu una nu stiam de ce nu doarme fata noaptea si parca gemea asa, am crezut ca fraiera ca ii ies dintii pana m am prins. Trece cam greu insa, am incercat cu glicerina boraxata care e cam slabuta, doar apoi dupa ce am luat glicerina cu stamicina-antibitic cred-i a mai trecut si ceva pliculete de Biotics ca sa nu i afecteze stomacelul,recomandate de doctorita.
Noi papam ff bine supica,fetelor cam cat de groasa treb sa fie, mai mult supa sau mai multa morcovel cartofi ..??
O sa pun si alte poze de ieri poate deseara cand voi mai intra pe forum, va pup o sambata placuta - la oradea e cam noros asta e.
Nu imi explica si mie cum se fac comenzi pe situl minimode in cat timp ajung etc??
Nicole1980 spune:
Aaaa si care e problema cu negatia ? De fapt ce negatie trebuie pt CIC ? Si cum se poate sa fie expirata. ... Nu inteleg
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicole1980 Aaaa si care e problema cu negatia ? De fapt ce negatie trebuie pt CIC ? Si cum se poate sa fie expirata. ... Nu inteleg Poze Bebe David Adrian 16.06.2008 |
Negatia nu trebuie ptr CIC, negatia trebuie ptr trusou si asta numai in cazul in care nu ai nascut in acelasi sector in care locuiesti.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alysh spune:
Nu stiu ce are Vlad, in ultimele doua seri a adormit f greu si cu plansete, cand pana acum, seara dupa ce papa cand il puneam in patutul lui radea, era fericit si adormea singurel cu jucariile. Azi la pranz la fel doua ore mi-a urlat ceea ce nu s-a mai intamplat de f mult timp. S-a trezit la fel in urlete. Ce sa fie? Puseul de 5 luni? CAt mai dureaza cu puseele astea si cu crizele? SAu sa fie de la schimbarea alimentatiei?
Inais, poate pana la urma fac si eu o comanda de sac dormit - gigoteuse pe laredoute. Sper ca inca mai puteam face comenzi!
Iasminutza e mai bine, da?
LAurita, ramane pe marti, sper sa prindem vreme bunicica.
DAnutza, f scump Adreiutul tau, are niste ochi, mama, mama!!!!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
MissParker spune:
Simona, nu pot sa deschid linkul, nu-mi apare nici o poza!!
Fetelor, la cati pampersi plini cu kk pe zi vorbim de diaree? Mentionez ca in ultimele 2 zile a facut cam des si cam lichid, fara seminte (bine, i-am pus si pampersi Baby Dry in loc de Active Fit, poate de aceea se absorb altfel lichidele si arata putin altfel). Iar daca are diaree, ce fac? Sa mananc eu orez?
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
andreap spune:
Simona,Miss,Laura...multumesc de sustinere.Imi vine sa mor cand vad alti BBlusi fericiti ca sunt la soare si a mea urland cat o tine gura!...azi a avut o zi mai bunicica,a carait doar putin la adormire apoi a dormit 2 ore,bineinteles ocolind toti copilasii,am ajuns sa ocolim si vrabiutele..sper sa creasca ca Fat frumos si sa stea in fundulet..poate atunci se mai schimba treaba.oricum saptamana asta sunt cu ajutoare,deci Mariuca nu va suferi deloc.
Chiar azi am fost la o petrecere de copilasi la un loc de joaca...Mariuca s-a distrat la maxim,a dansat,s-a pictat pe fata,a sarit...Sara a fost in parcul de vis-a-vis cu bunica,la nani.
Din pacate aparatul foto a plecat cu sotu'n Delta,deci poze nu avem
Tot din pacate,cred ca de la 1 Decembrie raman fara bona...asta e nassssssooooool.probabil nu voi mai pleca la munca in Ianuarie;nu am incredere sa las pe Sara cu oricine..sa vedem.eu tot sper sa se rezolve situatia in familia bonei si sa nu mai plece
Pupici la toata lumea si sa ne auzim cu bine..pe seara
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Andree27 spune:
citat din mesajul lui MissParker Simona, nu pot sa deschid linkul, nu-mi apare nici o poza!! Fetelor, la cati pampersi plini cu kk pe zi vorbim de diaree? Mentionez ca in ultimele 2 zile a facut cam des si cam lichid, fara seminte (bine, i-am pus si pampersi Baby Dry in loc de Active Fit, poate de aceea se absorb altfel lichidele si arata putin altfel). Iar daca are diaree, ce fac? Sa mananc eu orez? Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) Poze cu noi |
Eu asa am auzit ca daca are peste 7-8!Exact nu stiu nici eu!NU sapapi tu orez,ci sa ii dai lui seama in care ai fiert orezul!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
andreap spune:
Miss,faci un mucilagiu de orez si ii dai zeama BBlusului.dar Sara face KK uneori aproape dupa fiecare masa(alaptata exclusiv la san..).alteori 1 data pe zi...acum nu mai stiu daca si la voi la fel(adica alaptat la san..),dar daca nu si-a schimbat culoarea,mirosul,nu te stresa.
acum bunica se chinuie sa adoarma 'galagia'...o aud de aici cum chiraie...oare ce or avea astia mici de nu aodrm cand le e somn pana nu plang?....ca eu una asa fac!
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
cleo78 spune:
citat din mesajul lui andreap Miss,faci un mucilagiu de orez si ii dai zeama BBlusului.dar Sara face KK uneori aproape dupa fiecare masa(alaptata exclusiv la san..).alteori 1 data pe zi...acum nu mai stiu daca si la voi la fel(adica alaptat la san..),dar daca nu si-a schimbat culoarea,mirosul,nu te stresa. acum bunica se chinuie sa adoarma 'galagia'...o aud de aici cum chiraie...oare ce or avea astia mici de nu aodrm cand le e somn pana nu plang?....ca eu una asa fac! BOTEZ SARA POZE NOI NOUTZE www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004) |
si la mine e asha. Scandal cu mosh Ene inainte de adormit. Acasa, o las in patut, si chiraaie, chitsaie, se invarte, se intoarce, si ma trezesc ca ea adoarme cu fundu in sus in coltu patului. O las asha. Afara e mai trist, ca nu se poa intoarce in caruts in pozitia dorita. Si am adormit-o vineri afara...la san.
Dar cica e o moda la copii, sa se certe cu Mosh Ene inainte, asha face si Edvin.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii