Redoutistele fidele laredoute.fr (132)
Raspunsuri - Pagina 9
claujro spune:
Nu's ce sa iau cadou : kitul de securite rouge sau geanta marron foure aia...?!
Nu am gasit FDP, macar sa iau un cadou de aia 6 euro.
lizzy spune:
claujro, pe acelasi criteriu (ca n-am gasit fdp sa mearga) am pus geanta maro + batic (poza nu o mai am, e pusa in urma de alia_ro, parca...). asta four tout nu-mi prea place, parca aialalta arata mai binisor, ca de piele intoarsa... sper sa si vina si sa fie cat de cat
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
claujro spune:
Ai vazut-o pe asta fourre tout in poza? E nasoala? Mai bine decat o porcarie plasticoasa iau triunghiul reflectorizant pt masina
Edit: gata, am luat kitul de securitate si mi-a redus niste colanti opaci DIM cu 1,40 euro (59056). Asta a fost a parta si ultima comanda
sarmisa77 spune:
Si eu am inceput sa caut site-uri din afara care livreaza in Romania. Pana acum, cel pe care l-am gasit si care par cel mai convenabil ca pret (cu haine pt copii), este http://www.t-a-o.com/.
Am mai gasit un site http://www.bibous-vetements.com/boutique/liste_rayons.cfm care are reduceri de 60% la toate produsele inainte de schimbarea proprietarului.
Mai caut si va tin la curent.
miki68 spune:
Clau, ia vezi www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/solutions-maison-poussette-t15855.html" target="_blank">asta nu-ti place? Sotul zice ca e buna de pus cumparaturile de la hiper pana acasa (alea care se dezgheata cat stai blocat in trafic)Editez: nah, ca fusei "tardiva"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Data viitoare...
Acum ma pun pe asteptat colete sa treaca luna octombrie mai usor si sa vedem ce va fi in noiembrie...
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Ai vazut-o pe asta fourre tout in poza? E nasoala? Mai bine decat o porcarie plasticoasa iau triunghiul reflectorizant pt masina Edit: gata, am luat kitul de securitate si mi-a redus niste colanti opaci DIM cu 1,40 euro (59056). Asta a fost a parta si ultima comanda |
no, ce grabita ai fost. eu ziceam doar ca nu-mi place mie, acu poate o fi ok... oricum, daca tot iti trebuia triunghiul ala eu zic ca e ok si asa...
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
diotima spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
si eu la fel |
Anne, daca vrei, iti trimit eu unul, ca mi-au venit 2
In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis
lizzy spune:
4 to go: 26,26,27,01
Marc 2- si Ianis 4