Redoutistele fidele laredoute.fr (132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nuschu,!
Sa-ti traiasca printul,sa faca mult si sa-ti goleasca de cateva ori pe zi!
Felicia,ce naspa!Hm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Feli, nasoala situatie. O varianta ar fi fost si refuzul la plata...dar asta atunci. Sper sa reusesti sa-ti recuperezi banii cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Nushu, ce frumosi sunteti amandoi, bravo, sa-ti creasca mare, sa fie sanatos si sa nu te oboseasca prea tare!

Andrei
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Nushu,e superb bebe David si va sta tare bine impreuna .Sa va traiasca si sa fie sanatos.

P.S.:si eu sunt de parere sa scoti poza cu alaptatul.Pe lumea asta sunt muuulti cretini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Din pacate s-a dus shopingul de pe shoe-shop.com. Am facut o simulare: la o pereche de pantofi platesti 18 lire transportul...pe masura ce cresti cantitatea si totalul creste si shippingul...am ajuns la un cos de 300 lire la 158 lire transportul. E enorm! Nu ca as cumpara de 300 lire dar totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nushu sa-ti traiasca baietelul.
Multa sanatate si sa creasca mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nushu sa iti traiasca bebe David si sa fie sanatos!

Multumesc de raspunsurile privind flyerul cu geanta. Eram curioasa, ma si vedeam certandu-ma cu alea la posta dar parca nu-mi venea a crede sa opreasca asa fara jena catalogul si sa trimita doar o fituica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:

Ati luat vreuna asa ceva? Ca as face cadou cuiva, dar nu vreau sa fie nasoale si sa nu le poata folosi. La noi se gasesc pe undeva?
http://www.laredoute.fr/vente-coussinets-en-silicone.aspx?productid=324116245&documentid=201208&single=false&categoryid=22931808#DescDetail

Si-a luat o prietena de-a mea din Galati pt nunta. Nu stiu daca e exact acelasi lucru, dar ea le-a purtat sub topul rochiei de mireasa pt a le da amplitudine....

Nu am auzit-o sa le fi purtat uletrior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Nushu, felicitari pt bebe....

Desi e greu la inceput, e o perioada tare frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

fetelor aveti cumva un cod pentru setul de masa de 25 de oiese?
eu am gasit 2 dar nu functioneaza.

http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=email&nope=14702&omniturecode=001RP8824

va rog mult,ma zbat si eu sa mai dau o comanda.

Mergi la inceput