Redoutistele fidele laredoute.fr (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cati bebei s-au nascut pana acum in gasca redoutista? Cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Nushu, ce minune mica si perfecta! Sa creasca mare si frumos! Las' ca va acomodati voi si o sa revii la comandat, nu pierzi mare lucru oricum fata de ce ai in brate!

Clau, faci un recensamant sa-nteleg ?

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Nushulica - ce bine ca ne-ai aratat poze! David e un frumos si un scump!

Si eu am primit un catalog acum vreo 10 zile (pe numele meu) si de curand doar flierul cu geanta (pe numele sotului), care nu e grozava deloc, am avut-o eu in concediu pt ca e incapatoare si usoara (am bagat camra video, harti, apa, pasapoarte, portofel mare, ochelari de soare,etc), dar vinilinul ala tot miroase si e subtirica.

Azi am vazut in bus pe cineva cu colet ridicat de la OP66 pe care era data expeditiei 24 sept.

Eu astept comenzi din 25 sept si 1 oct.

Edit: uite geanta in viligiatura.
CristinaT - mercic de aprecieri, pe 14 sept m-am intors, am stat la Stevens's on the Hill, ne ducem si la anul.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Ce ochi de vultur ai Anca!

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

salutare!
iar sunt pe fuga ca bebe ar sta numai cu tzatza in gura dar l-am lasat un pic cu tati si am intrat sa va pun poze

bebe david

si nu mai dati atatea comenzi ca ma ofticatiii!!! eu n-am timp sa intru deocamdata

36+ DAVID-MIHAI

Nushu,
ai un baietel superb, sa va traiasca!
cred ca bebe David seamana cu tine
mama si ce dotari!!! vad ca stati bine cu productia la hectar
e papacios bebe? sper ca ti-au trecut ranile.
sa ne mai arati poze...

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Kokiy, CristinaT - hai ca nu-s asa aratoasa... mai bine bagati un ochi la pozele din Tunisia, acolo avea Petit 4 saptamani in burtica (acum 2 ani).

Tusferi - m-am holbat bine, ca asteptam in statie cu copilu' in carut. Era un colet mare si greu, s-a urcat in bus nr 126.

Ella - cum mai esti cu oboseala? Ca eu sunt praf.

Ca sa nu ma dati afara din cauza de off topic: mi-am comandat astea, poate ma mobilizez si ma sui pe bicicleta, sper sa apara saptamana viitoare.
http://www.laredoute.fr/vente-ceinture-de-sudation-pour-homme-ou-femme.aspx?productid=066060093&documentid=201208&single=false&categoryid=22929214
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-de-sudation-taille-haute-pour-femme.aspx?productid=066070340&documentid=201208&single=false&categoryid=22929214

poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am pentru voi si un site cu incaltaminte, livreaza din UK si shipingul e 18 lire= 23 euro. http://www.shoe-shop.com/page/home

Daca se termina cu LR de luna viitoare, propun sa facem un subiect, unde pe prima pagina sa punem toate siturile care livreaza in ro si sfaturile adiacente. Sunt bolnava rau, e clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

oau nushu ce scumpic e David ! felicitari din toata inima! sa fie sanatos si voios!

mai avem vreo graviduta redutista? eu sunt aspiranta inca

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

ancamari, trebuia sa-ntrebi cand a dat comanda, mey ...

Io astept 25 sept, sper sa ajunga pe marti-miercuri...

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamari

- cum mai esti cu oboseala? Ca eu sunt praf.

poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

cu oboseala la fel, Bob doarme si nu doarme; sa ne zica mamicile cu copii mai mari cand incep sa doarma toata noaptea nazdravanii, ca io n-am mai dormit o noapte intreaga de cand am nascut; ba mint, doar atunci cand am plecat in concedii fara bebe...

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput