LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tot tin sa va intreb de ceva timp si uit: cunoaste vreuna din voi o familie cu copil/copii mai mici ca ai nostri si cu posibilitati reduse? Ma intereseaza un CAZ CONCRET si de incredere. Am tone de hainute si jucarii de care vreau sa scap. As putea sa le duc aici la bazar, dar...nu ma indur cand stiu ca sunt copilasi in tara care s-ar bucura teribil chiar si numai pentru un tricouas. Deci, daca stiti, vreau si eu adresa pe PM va rog! Multumesc.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare!

La multi ani Bucuriilor sarbatorite si celor care urmeaza! Multa multa sanatate si o copilarie minunata!

Nu prea mai apuc sa va citesc dar saptamana asta stau cu Eric acasa si ieri si azi am mai recuperat un pic!
in primul rand Xandrutza, s-ati traiasca minunea Diana! Am vazut pozele! Pt o secunda m-am gandit ca este Narcisa! Seamana foarte mult! Multe felicitari si numai de bucurii sa aiba parte in viatza minunile tale!
Andreea, imi pare rau de rezultatul testului! Totuis sper sa existe o solutie! Multa sanatate si succes s afie totul bine!
Andra, va doresc sa nu se confirme intolerantza la gluten. Ma gandesc ca poate e totusi altceva avand in vedere ca problemele au aparut doar de 4 luni! multa sanatate!
Itzy, foarte frumoase pozele si protagosnistii! mi-au placut mult cele cu zidul chinezesc! aveau steaguri romanesti acolo sau le-ati avut de acasa?
Adina, imi dua seama ce a fost in sufletul tau! pe mine ma dispera faza ca ma pierd cu firea in astfel de momente! efectiv ma blochez! bine ca s-a terminat cu bine!
referitor la ceai nici Eric nu a baut pana acum! noi de o luna o tot tragem cu o enterocolita virala si ca s-al fac sa bea, am pus ceai de menta in 3 cani la fel si toata familia a baut "suc"! el a cerut pai!
asta a functionat la noi! acum in fiecare seara avem moment de baut "suc" toti!
la fel si cu spalatul pe dinti, toata familia trebuie sa se spele deodata! ca el mai mult rontaie la periutza este alta treaba ca nu accepta sa-l spalam noi! cu pasta de dinti, tot el trebuie sa puna la fiecare pe periutza ca altfel nu vrea! asa ca si noi cand e momentul sa ne spalam toti folosim pasta pt copii!
cu olitza suntem in urma! nici nu o baga in seama! se mai seaza cateodata pe ea zice kk, dar daca i-l pun eu nu vrea! cu reductorul, erau la magazi unele cu animalepe ele! el l-a ales dar cred ca mai mult pt animale! i-am explicat la ce foloseste, i-am aratat si cand isi aminteste zice kk si arata spre baie, pun reductorul pe wc dar nu vrea sa-l asez si pe el! el se apuca de arata cu degetul spre animale si sa spunem animalele! cand termina de enumerat animalele pleaca! am lasta reductorul permanent pe wc ca sa nu ma vada ca-l asez atunci cand intra el in baie, dar la fel a procedat!
ziceam ca stau spatamana asta sa insist un pic mai mult dar pana nu-si revine cu burta n-am ce face! aman pt vacantza de craciun!
in rest, e bine! avem si noi evident crize de personalitate! am inteles ca e absolut normal la varsta asta! deocamdata functioneaza distragerea atentiei, mai departe vom vedea!

Va pup pe toate si pe Bucurii!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua!

Am citit despre copilasii vostri.

Maria inca nu se cere la oala, la cat de obosita am fost zilele astea (de 3 saptamani mai exact, de cand am reinceput serviciul, nici pe oala n-am mai asezat-o).
De vorbit, nu prea, dar bodoganeste toata ziua pe limba ei. Mai zice "sapte, sapte, pte", chestii incurcate din astea.
Poate pun niste poze cu ea mai spre seara sa vedeti cat a mai crescut.

Merge la cresa, ii place, cred, ca daca nu vorbeste nu aflu noutati.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am vazut si pozele cu tiza noastra, Maria. Pare la fel de inaltuta ca Maria mea, care avea vreo 87 cm. la ultima masuratoare.

Mamici, ce va veni sa va modificati nick-urile? Eu asa m-am obisnuit cu ele si-mi plac tare mult.

LA MULTI ANI, gemenilor Fabian si Alex, le urez cu intarziere.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Fetele, m-am cantarit Am plecat de la 55 de kg, am ajuns la 69 in saptamana in care am nascut. Acum am 60
Beatrix, multumim! Sa stii ca si noi tot asa am zis, Diana e Narcisa
Gety, mie imi place taaare mult Xandrinne, ma tenteaza o nasica in China

Bebe

Mergi la inceput

Gety, Maria ta e mai inalta decat a mea, a mea are doar 84 cm. Va vine sa credeti ca inca o mai incap tricouri pe care le purta cand avea 8-9 luni? Eu ma uit la ea si ma tot minunez...
Xandrutza, wooow, ce silueta ai!!! Esti de invidiat.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Fabi & Alex
Iulia-Ioana

Am fost azi la gastroentero la spitalul de copii. Surpriza: medicul care l-a consultat pe Vlad ("consultat" e mult spus, ca abia am intrat in cabinet si a inceput sa urle si sa se tavaleasca) a spus ca nu crede sa fie vorba de celiachie. Faptul ca el a crescut in greutate cu vreo 400gr chiar in astea 4 luni in care a avut pb digestive, faptul ca are o stare generala foarte buna, ca nu e anemic (celiachia are adesea ca simptom secundar anemia, mai ales la copii), ca nu are abdomenul umflat, toate astea arata ca nu e vb de intoleranta la gluten. El crede mai curind ca ar fi o intoleranta la lactoza. Nu i-a mai facut nici o investigatie si-a spus ca n-are rost sa fac testul de singe...
Acum m-am mai linistit putin, dar nu de tot. Ceva tot este... El spunea de sindromul colonului iritabil, ceea ce iar n-ar fi foarte bine. Cica ar fi transmis genetic, dar habar n-am de nimeni in familie cu pb asta. Habar n-am ce sa fac, sa ii mai fac analize in continuare? Ar fi foarte greu sa i se recoleteze singe, pur si simplu nu-mi imaginez cum ar reusi cineva, in conditiile in care a devenit atit de agitat cind merge la medic. Nu stiu ce sa fac... sa-i fac echografie? Teste de singe? Sa ma linistesc si sa merg pe mina medicului astuia? Pe de alta parte persistenta scaunelor moi nu poate sa nu ma ingrijoreze... nu stiu...

Beatrix, intoleranta la gluten poate sa apara oricind dupa diversificarea alimentatiei, chiar si la virsta adulta, e adevarat ca mai rar (boala afecteaza copiii cu precadere). Deci din pacate faptul ca a aparut abia de 4 luni nu exclude total suspiciunea :(. Pe de alta parte, eu l-am diversificat cit se poate de corect, dupa 6 luni am introdus alte alimente, cerealele cu gluten abia la 7 luni, l-am alaptat pina dupa 1 an... toate astea ar trebui sa scada riscul.

Va multumesc pentru urarile de sanatate !

Ioana-Pufy m-am tot gindit la voi de multe ori, ma intrebam ce mai faceti... De uituca ce sint am uitat sa scriu; o sa mai incerc sa te contactez pe mess, daca esti cumva online.

Lexi, foarte faine pozele cu Maria. Abia acum mi-a picat fisa, cred ca seamana cu tatal ei, nu? Pina acum nu-mi dadeam seama, poate ai spus tu asta sau au remarcat alte fete... nu retin.

Xandrinne, wow, doar atitea kg ai luat in sarcina? Eu 24 ...

Monica, eu asa stiu, ca Adminii fac schimbarea de nick, cred ca prin PM se fac cererile, si apoi astepti sa te rezolve .

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)

Mergi la inceput

Eloise, da, Maria seamana cu sotul meu, zici ca a facut-o singur. Referitor la Vladut, eu zic totusi sa-i faci niste analize ca sa lamuresti problema scaunelor moi si sa te linistesti. Ma bucur ca nu e vorba de intoleranta la gluten!

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lexi, ar mai ramine doar analizele de singe, ca in rest am facut o gramada si tot n-am lamurit problema. Pe de alta parte, nu sint complet linistita in privinta celiachiei, era doar parerea medicului respectiv, intr-un fel tind sa am incredere avind in vedere experienta lui clinica, dar tot ma gindesc sa nu renunt la test... Of, nu stiu...

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Saeara buna dragelor

Ma bucur ca v-au placut pozele . O sa mai pun ca am ramas datoare cu cele d ela ziua ei si cu altele...

Mephala si spor la job.

Lilico

Eloise, sincer nici nu stiu ce sa-ti spun...ma gandesc ca daca facea intoleranta la gluten sau lactoza nu aparea demult...ci abia acum? Cand i-am facut analizele Anei-Maria in iulie, a intins-o pe pat si eu aplecata deasupra ei sa nu vada si o tot pupaceam. Desigur ca a plans dar nu tare, au fost 2 asistente dragute care i-au recoltat si tinut manuta. Sanatate multa

Lexi eu nu pot vedea pozele ...sunt in webshots ...Am incercat si de la sala ....in pauza mai puneam fundul pe scaun si la net...nu a mers nici acolo deci e clar ca e restrictiont...are legatura cu Tibetul cred...Ori va faceti alte albume pt mine ori mi le dati pe mail sau messenger . Your choise! Ca doar nu o sa va las asa si sa nu va vad pozele.
Cu spalatul pe dinti e ok. O spal eu un pic dar nu prea ma lasa vrea ea singura....si dupa ce ii frec coltii mai cu forta asa...o las pe ea...se spala bine doar pe incisivi, in rest rontaie periuta.

Gety ma bucur ca ii place Mariei la gradi

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput