LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,
nimeni nu pofteste la o , un ceai, un fresh?

lexi, Patri era tare happy cand vedea periuta si pasta pana saptamana trecuta cand i-am schimbat pasta de dinti. Am folosit cu gust de capsuni, iar acum i-am luat Colgate mentolata putin si nu mai vrea, deci trebuie sa o inlocuiesc cat mai repede Ea a accepta cu placere pt ca stie ca si mami si tati se spala pe dintisori
lilina bafta la TIB.
eloise cum a reactinat Vlad la analize? vreo noutate?
eunice nu stiu ce sa zic in legatura cu kg, ca si la mine e aceiasi problema, dar cred ca raspunsul este da
alinamoro, asa telegrafica doar? nu ne mai zici nimic de Ade? cum se intelege cu bona?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

La multi ani cu sanatate, fericire si mult noroc Iulia Ioana
mini-me ia treci pe la noi si zi-ne ce mai face bucuria ta!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Am avut aventuri de dimineata, ne gandeam ca trebuie sa reinstalam windows-ul, calculatorul nu mai reactiona la comenzi, tot intra in stand by, cum deschideam ceva mi se deschideau automat alte ferestre... Era apasata tasta Shift foarte tare (de Narcisa, desigur) si pana ne-am dat seama de asta ne-am chinuit ceva...
Eniko, momentan ma descurc, zic eu, a` mica inca le doarme (are totusi momentele ei in timpul zilei cand sta cu ochii pe pereti si eu o plimb), Narcisa cauta sa faca traznai eu caut sa nu o las sa le faca... Printre picaturi curatenie, mancare, cand apuc bag somn. E bine deocamdata. Multumim de intrebare.
Lexi, Narcisa nu face figuri la spalatul pe dinti, chiar ii place sa manance pasta. Tot eu o spal, inca nu si-a manifestat dorinta de a se spala singura.
Lilina, mult spor la treburi, la TIB.
Alina, suna fain nick-ul tau cel nou: alinamoro Trebuie sa mi-l schimb si eu pe-al meu...

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
La multi ani, Iulia Ioana! Ne e dor de mamica ta!
Multumesc pentru raspunsurile referitoare la spalatul pe dinti. La noi nu functioneaza puterea exemplului, adica ma vede ca ma spal pe dinti, vrea si ea periuta dar fara pasta. Cum ii pun pasta incepe scandalul, zici ca o taie cineva. Nu stiu ce sa ma fac, sunt foarte ingrijorata, deja dintisorii din fata sunt galbeni.
Ramo, multumesc mult pentru poze, o sa-ti spun ce hotaram.
Noi raportam 3 pisulici la olita aseara. S-a dezbracat singurica, a cerut olita si m-a asteptat sa o asez. Inca ii e frica sa se aseze singurica, nu stiu de ce. Sa vedem daca a fost doar o intamplare sau suntem pe drumul cel bun cu olita.
Lilina, spor la treaba dar vezi sa nu te obosesti prea tare.
Ce ma amuzati voi cu 2-3 kg in plus. Eu am 20 de kg in plus fata de cat ar trebui sa am, mananc ffff haotic si nu ma stresez. Am zis ca peste vreo 2 ani asa, cand SPER sa am mai mult timp pentru mine, o sa ma ocup si de aspectul fizic. Am de slabit si cochetez si cu gandul unei epilari definitive si al unei operatii estetice.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Ramo, eu poftesc la Mercic!
Lexi, felicitari Mariei pentru pisu la olita!

La multi ani Iulia Ioana!

Bebe

Mergi la inceput

Uitasem: avem cateva poze noi din week-endul trecut.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hello. Azi nu am avut dispozitie sa intru la matinal pe forum, dar mi-am revenit.

Ramo multumim de cafeluta. E buna si la ora asta.

lexi felicitari pentru pipilica la olita. Asa zice fimea " pipilica"

Cosmi cere singura periuta si in nici un caz sa nu i-o dau fara pasta ca stie si nu o vrea.

La capitolul kg date jos stau f bine....imi cad toti blugii de pe minedeci sunt mai slaba decat cand am ramas gravi, adica am vre-o 51-52 kg. In sarcina luasem 12 kg pe care le-am cam dat jos inca din primele luni.

Lili bafta la expozitie.

Fetelor cum imi schimb nikul pe forum ????????

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Lexi, am vazut pozicile, e tare faina cea cu Schumacher in scutece
Monica, ce slaba esti, candva eram si eu ca tine. Eu ma tin de cateva zile sa ma cantaresc si tot uit...

Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

Fetelor cum imi schimb nikul pe forum ????????

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Cu un mesaj la admin (stiu de la Andra). Ceea ce trebuie sa fac si eu.

Bebe

Mergi la inceput

Xandrutza, Monique . Sper sa nu fie doar o faza de moment treaba cu olita.
Kg din sarcina le-am dat si eu jos imediat dupa. Astea 20 in plus le-am pus inainte de sarcina. Si nici nu vor sa se "topeasca" prea usor

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput