Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(91)
Raspunsuri - Pagina 17
Alexa.1983 spune:
Amalia ,multumesc
.....sper sa-si pastreze falcutzele.....![]()
Diamisha
spor la demolaj....
fffff tare cu invadatul.....asa eram si eu singurica in casa mare...adiooo.....gasca e pe drum......
Carmendu felicitari pentru ecografie 
Mirtha, Elilov.....pe unde-mi umblaaaati????
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Alexa, era un site in italiana parca ce verifica masuratorile de ecograf. Vroiam sa verific daca fetita mea e in grafic sau nu. Si ca intrebare pt toata lumea, e normal ca femurul sa fie mai mic ca nr de saptamani decat capul si abdomenul? Ca sa exemplific, la mine e asa: DBP= 83.4 (33 saptamani si 2 zile), FL=61,5 (32 saptamani si o zi) si AC=287,9 (33 saptamani). De ce e asa capatanoasa?? Mihaela 33+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 7 saptamani |
e normal, si a mea e la fel. si sor-sa e asa: sta cu greutatea si lungimea pe percentila P75 si capanetele pe P97 de mica de tot.
ca hint de unde vine treaba - cand eram mici sora, vara si cu mine ne jucam cu palariile bunicii. lor le intrau pe cap, mie nu

revin maine de dimineata la cafea cand citesc si din urma. acuma ma bag in pat, citesc o carte inspiranta si plina de voie buna pentru o gravida in lunile 7 trecute - fight club
buenas noches
Vacanta cu Laura in Romania
criss703 spune:
Somn usor burtici
, ne auzim maine !
ps.Alexa sa faci poze la hainute 
Criss
32+
http://community.webshots.com/user/criss703
Alexa.1983 spune:
Crisssss ce gravidutza dulce si fumoasa............
si hainutzeleeeeeeeeee
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

Z_IULIA spune:
Buna dimineata si 
la toata lumea!
Mai fetelor la ce ora va culcati voi bebei? Sa nu va plangeti cand o sa-i tineti in brate ca nu vor sa doarma noaptea, ca asa i-ati invatat !![]()
![]()
Sunt rautacioasa??????

Ca sa nu va suparati pe mine!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
oceanborn spune:
'Neatza!
Multumim de coffee, Iulia! Auzi, ele ii culca tarziu...dar noi?? ca-i trezim asa devreme...
. eu nu stiu ce sa ma mai fac...pana acum o perioada ma trezeam la 6, de la o vreme incoace la 5 fix ma trezesc si ma si ridic din pat ca nu mai pot de amorteala..si mi-e o ciuda ca nu mai pot dormi....
Mamiseli am uitat sa-ti multumesc pt info legate de deschiderea fisierului respectiv. o sa incerc sa vedem..
Amalia felicitari pentru vestile bune aduse de la eco!
Alexa_Rozi bine ai venit!
in leg cu intrebarea ta, eu ce pot spune e ca la spitalul unde voi naste eu nu se practica cezariana la cerere..am auzit ca mai sunt exceptii si prin it dar in general nu prea se fac.Pe aici mai mult se fac campanii impotriva cezarienei la cerere.
O zi frumoasa tuturor , numai cu vesti bune!!!
31+
Thomas 
Z_IULIA spune:
Eu zau daca as vrea sa ma scol asa de dimineata! Nu am alta solutie, dar de la 01.11 raman acasa si o sa ma scol ca o sa vrea muschii mei!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
BraveGirl spune:
Neatza!
Azi m-am trezit si eu la 8 pt ca imi pleaca sotul la Iasi
...
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
monicus spune:
Bine ai venit printre noi alexa-rozi. sa ai o sarcina usoara si la termen. Sa scrii 10 mesaje sa te vedem si noi in timp real. 
![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa-rozi Salut toate mamicile de noiembrie-decembrie si am rugamintea sa ma primiti si pe mine aici.Problema e ca nu stiu de ce mesajele mele nu apar in timp real.Ce trebuie sa fac? |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
28+ 
AMR 12 saptamani
oceanborn spune:
Am vazut o gramada de albume noi de gravidute frumoase pe webshots in contul comun.
sa nu mai vorbim de hainute si alte chestii pt bebei.Amalia si Iulia, cred ca voi aveti copii dintre cele care au pus ultimele albume. sa va traiasca baieteii aia dulci!
Creata ieri ti-am trimis pm cu datele de pe webshots . de ce nu ti-ai facut acolo albumul?
31+
Thomas