Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(91)
Raspunsuri - Pagina 16
Alexa.1983 spune:
nu fug.....am primit telefon...vine coletul Quelle maineeeeeeee......
hainutzeeeeee.........
Multumesc fetelor ptr cuvintele frumoase....
ma simt "ubita"....ce bine eeee........
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

mamiseli_11 spune:
Amalia felicitari pt bebele bine dezvoltat.
Mihaela
33+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
Alexa.1983 spune:
Asta mamiseli???
http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/
...Vine un
la mami...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

mamiseli_11 spune:
Eu am plecat la somn. De plictisita ce sunt ma duc la culcare. Va pup.
P.S. Care zicea ca a facut vaccinul antitetanos? A durut mana dupa? Ceva alte simptome?
Mihaela
33+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
mamiseli_11 spune:
Alexa, era un site in italiana parca ce verifica masuratorile de ecograf. Vroiam sa verific daca fetita mea e in grafic sau nu.
Si ca intrebare pt toata lumea, e normal ca femurul sa fie mai mic ca nr de saptamani decat capul si abdomenul? Ca sa exemplific, la mine e asa: DBP= 83.4 (33 saptamani si 2 zile), FL=61,5 (32 saptamani si o zi) si AC=287,9 (33 saptamani). De ce e asa capatanoasa??
Mihaela
33+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
Alexa.1983 spune:
Mamiseli e ok....e perfeeeeect.......asa e si la mine ba 30 si 4 zile......ba 32 si 1 zi ceva.....ba 31 si 3 zile altceva.......ei au 1 "standard" dupa care se ghideaza softul.....dar bebeii nu seamana unul cu celalalt la dimensiuni,nu???...crezi ca nu zicea doc daca era ceva in neregula??? e normal sa fie asa,,,stiu ca si dif de 3 sapt nu sunt o problema....
calm...respira...ca te faci mov.....respiraaaaaaa![]()
...Vine un
la mami...
LAURA
33+ Deniel Alexi

AMR 6 sapt 

diamisha spune:
Buna seara, ladies!
N-am fugit nicaieri, Wndy, doar ca daram casa de doua zile si sunt f f prinsa...am intrat in prenatal de ieri si am si chemat echipele sa ma ajute sa aranjez camera fetei...pe vremea cand eram o femeie independenta, aveam un apartament de 100 de mp numai pt mine, adica, acum vreo 2 ani...intre timp, un barbat mi-a invadat dormitorul, iar fiica-mea o sa-mi ia dressing-ul, adica m-am maritat si fac copil...o sa aniversam si noi 1 an de casatorie pe 13 octombrie si m-am gandit sa il duc la Marriott o seara...ca si-asa l-am cam chinuit de cand sunt gravida si eu nu am niciun chef de hatza-hatza...o sa va spun peste 2 saptamani daca a fost ok sau nu...
In concluzie, demontez toata mobila din dressing room si o montez intr-un colt al living-ului si pe un hol mai mare, iar in camera respectiva voi pune mobila luata pt ea...ceea ce-mi aduce aminte...BraveGirl, eu am comandat de pe bimbomarket toate lucrurile mari, grele...transportul a costat intr-adevar 85 EUR, dar avea 95 de kg, era ditamai paletul...asa ca a fost foarte convenabil la mai putin de 1 EUR pe kg...apropos de inot, eu stiam ca cei de la activecenter sunt si la atlantis demult, dar nu am stiut ca intereseaza pe cineva, sorry...poti inota linistita, apa face foarte bine...de-aia s-a ajuns la travaliu si la nasteri in apa, pt ca ajuta foarte mult corpul femeii...in plus, pe langa mersul pe jos dupa nastere, inotul este primul sport de care ne putem apuca fara probleme...
Diana, iarta-ma, tot casa...maine e ultima zi plina...dar te sun oricum si iti povestesc despre centura...e cadoul meu pentru bebe Tudor Stefan...
Mi se pare foarte ciudat ca stau acasa...ma simt de parca as fi trasa pe linie moarta...muncesc de 19 ani si nu am avut niciodata concediu mai lung de 2 saptamani legate...iar medicale doar vreo 3 in toata perioada asta, insa f scurte, de 3-4 zile...iar acum nici macar nu pot estima cat va dura...abia astept sa nasc ca sa am o treaba serioasa si solicitanta de facut, altfel ma simt inutila...sunt nebuna, nu?...hormonii, probabil...![]()
Inca ceva, sindromul de moarte subita nu se face de la lipsa aerului, ci de la exces de oxigen, intra intr-un fel de hiperventilatie care le este fatala, cand sta pe burta si incepe sa respire mai adanc si intr-un volum mai mare decat pot plamanii lui micuti sa duca...cel putin asta ne-a spus medicul neonatolog la cursul de prim ajutor...pozitia cea mai sigura de dormit pentru bebelushi este pe o parte, intre perne care nu-l lasa sa se intoarca pe burta...nici pe spate nu e fara riscuri, in cazul in care are reflux gastro-intestinal, se poate ineca...
Va pup, o seara frumoasa,
Diana
33+
Sonia
Amalia spune:
Mendy bine si venit, multa sanatate si o sarcina cat mai usoara, cat a mai ramas!
Otilia ma bucur mult ca nu ti-au mai aparut anticorpii RH-
Mav, Dandusa aratati super cu burticile voastre! Ma bucur ca ati apucat sa va vedeti!
Mirtha felicitari pentru vestile bune de la control!
Carmendu felicitari pentru bebicul in grafic!
Alexa scump rau bebicul tau si ai dreptate, cu falcute!
Pup dulce pe ele!
...darimi pare rauc a n-a stat cuminte si s-a intors...totusi mai sunt sanse sa se intoarca la loc, la nasha lui David s-a intors pe la 35 de saptamani!
Criss ai o super poza la bazin!
Esti o mamica tare bine!
Creatza felicitari pentru bebicul mare sis a stea cuminte pana la termen..nu stii regula de aici..?..nu naste nimeni pana la 37 de saptamani!
Multa sanatate! Aaa....uitam esentialul..esti o graviduta tare sexi si shic

Alexa-Rozi bine ai venit si o sarcina cat mai usoara in continuare!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
35+
Luca Gabriel
anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Si ca intrebare pt toata lumea, e normal ca femurul sa fie mai mic ca nr de saptamani decat capul si abdomenul? Ca sa exemplific, la mine e asa: DBP= 83.4 (33 saptamani si 2 zile), FL=61,5 (32 saptamani si o zi) si AC=287,9 (33 saptamani). De ce e asa capatanoasa?? |
mamiseli, este foarte bine cum este bebele tau! La tine nici macar nu este foarte mare diferenta dintre cap si femur! Exista si diferente mai mari si tot este in regula BB.
35+
criss703 spune:
Burtici
e miezul noptii
trebuia sa va salut
Mamiseli eu am facut de curand vaccin antitetanus , doar in prima si a doua zi am simtit usoare mancarimi iar daca incercam sa ma scarpin ma durea putin ...per ansamblu nu mare lucru , iar vaccinul nici nu-l simti cand ti-l face ![]()
Alexa si mie mi-a venit comanda LR nu am comandat multe pt. ca nu eram sigura cum vor fi produsele , in mare sunt multumita am pus si ceva poze cu ele , oricum cel mai dragut e setul de 5 piese nou nascuti 

Amalia
ma bucur ca ti-a placut poza 
Alexa-Rozi bine ai venit la Odisee 
Diamisha si tu ai inceput renovarile?!
Bafta sa termini in timpul preconizat de tine ...ca la mine a tot aparut cate ceva si in loc de 2-3 sapt. se vor face 4-5 lejer 
Criss
32+
http://community.webshots.com/user/criss703