Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

carmendu zi asa victoras....si tu oceanborn tomitza...deh la mine cum sa ii zica dimitras...sa vezi ce nana le dau eu...ma enerveaza tantile si neni astia bah il chiama sa pai nene asa sa ii ziceti...am o prietena care are o fetitza si si-ar dori si un baiat cica mah i-as zice tavi...asa numai de drag sa il strig prin casa tavita
pe noi ne apuca schimbatul la calorifere pt ca erau subdimensionate fata de camere..si sa facut un frig in casa brr ...merg sa terminam...eu cu privitu gioane [alias ion alias ionut alias sotul ] cu muncitu
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

eu sper sa nu ii gaseasca nimeni diminutive,desi ar fi.ca le dau la falci.

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa-rozi, bine ai venit. Poti sa te opresti din scris, nu mai esti moderata

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Gagici,

Doua vorbe doar..iar nu ne mai vedem pana mercredi, caci azi vine balaurul meu acasa dupa doua saptamani...va las imaginatia sa zburde...
sambata am baby shower ( de abia astept sa primesc cadouri....yeaaaaaaaaaaah) si duminica tre sa fac cumva sa termin camera Anei...
Anes, isabela, carmendu, eli, bravegirl, diana merci frumos de suport si sfaturi, dar io nu stau acasa caci zau ca n-am de ce...probleme in sarcina n-am avut, de miscat ma misc inca ok, si sunt o fire prea activa sa belesc ochii la TV non-stop..plus ca motanu' nu-i acasa cu saptamanile, n-am chef sa halesc calciul de pe pereti de spume sau sa devin zoofila ( hai ca pe bune ma imbolnavesc la bibilica) dat fiind ca al meu cocker spaniol e singura fiintza cu plamani prin zona..asadar, voi munci pana la intalnirea cu minunea mea, preferabil inca 7 saptamani de acum incolo...
O sa mai obosesc, o sa ma mai alint....ata ete..
Mirtha felicitari pentru rezultate honey...si week-end placut...
Izazapy iubitico, te rog, ia-o mai incet...crede-ma din proprie experientza, cu cat te incracncenezi mai mult, cu atat nu-ti va iesi...las' ca vine el Don Juan acasa...
Elilov cuscra dara, ce nume fromos ai...si iar s-a facut pielea gaina pe mine..tare mult te-a incercat Dumnezeu in viatza iubito...beeeeeeeeeeeeiiii..zanele mai prapastioase..uitati-va bine la ea si luati exemplu deatitudine pozitiva...

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Mi-am innebunit soata cu "pipilica", de cate ori trebuie sa plecam pe undeva eu e musai sa ajung la baie de 3-4 ori, ca altfel nu se poate sa ies pe usa. Azi de ziua lui, am fost la cumparaturi sa isi ia cadou...si ce credeti...mi-am luat si eu mititica de mine si i-am luat si lui fi-miu, ca asa de frumoase erau toate, nu am rezistat, si i-am zis ca e un dragut si ca mai mergem cu el la cumparaturi de ziua lui, dar sa nu se astepte sa fac la fel de ziua mea...
Lui fi-miu i-am luat un polar...o frumusete si niste sosetele mici...mici de tot (cred ca de aia i le-am si cumparat, m-a cucerit micimea lor), mie o hainuta pentru iarna (deocamdata se poate si inchide, dar sincera sa fiu cred ca peste 2 saptamani va fi misiune imposibila) si o bluzica...rochitica...pe care eu am sa o port ca si bluzica, ca e lunga si faina tare.

Leeloo
34 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Buna fetelor,

Uite ca reusesc si eu in cele din urma sa mai scriu cate ceva. Va citesc frecvent, sunt chiar dependenta de voi dar am avut o perioada f greu la serviciu si n-am reusit sa ma mobilizez sa mai si scriu. De la 1 octombrie am ramas acasa si sper sa am mai mult timp desi sunt cam in urma la capitolul pregatiri si cumparaturi.
In rest sarcina decurge bine, fara probleme notabile. Am ceva emotii pt ca o sa incep sa iau calciu si am inteles ca trebuie sa fiu atenta la contractiile pe care le poate provoca.

Va pup pe toate si aveti mare grija acum pe ultima suta.

35+ cu Bianca Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

Vreau sa apar si eu pe prima pagina unde snt toate gravidutele.Cum procedez?va trimit datele mele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

Gata,nu mai sunt moderata nici eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Alra draga mea..tare mult imi place depre persoana ta...detectez un stil similar cu al subsemnatei si in nimfomania mea tulburatoare nu pot sa nu ma bucur...
Carmendu draga mea draga...ma bucur ca te-ai indurat sa ne dai si noua semne de viatza...nu iese America asa de usor din caca, si planul ala mult-trambitat salveaza contributorii babani la campaniile politice nu bizonul american...niscaiva efecte or ajunge si pe la noi, astia mai simplii si mai loviti de soarta...
Ce prejudecati??? Si io am, da' asta nu ma opreste sa apreciez ce are de oferit tzara asta...si principalul motiv pentru care inca salasuiesc aici este nivelul de civilizatie si respect interuman... dar pot sa vorbesc zile in sir si despre meteahnele sistemului lui uncle sam, sa stii...
Alexa-rozi bine ai venit...iti doresc sa nashti in paramatrii impusi de tine, insa pentru binele tau propriu si personal, te rog ia in calcul ca poti tu sa-ti faci planul planurilor la nashtere, bebe tot cum vrea el/ea vine...asa ca obisnuieste-te cu gandul ca altcineva e Shafu' de-acum incolo...

33+ cu

Mergi la inceput