Nu stiu de ce dar vad ca lumea nu prea naste la spitalul asta,poate nu stiu despre el dar este un spital foarte curat iar personalul e de nota 10
Pe mine ma supravegheat dr.Cristina parpalici pina la 23 de saptamini dar am renuntat la ea
Am ajuns la concluzia ca tot barbatii sunt mai de treaba,mai rabdatori si mai devotati meseriei
Mai sunt si printre ei grosolani dar in mare parte se stie ca sunt mai buni.Asa ca m-am interesat pe net despre medicii de la spitalul Ilfov si l-am ales pe dr.Massawi Tariq
Este un medic foarte bun,dedicat meseriei si se vede ca-si da interesul in ceea ce face.Inspira incredere,e calm .Azi am fost la consultatie si simbata ma duc sa vedem cum e bebe,cite kg are si daca e totul ok
Eu vreau sa nasc natural si ma rog la D-zeu ca totul sa fie bine.Nu vreau sa mi se faca nici epidurala,nimic
Eu chiar nu inteleg de ce in Rominia sunt atit de cerute cezarienele fara ca gravida sa aiba probleme grave de sanatate
Arla,Oceanborn si in strainatate sunt atit de multe cereri de cezariana sau acolo nu te lasa sa alegi?
Si cred ca am scris peste 10 mesaje.Asta e ultimul.Mi se pare aiurea ca stau si scriu singura aici.