Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 9
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stoisor am reusit sa descarc si eu pozele din septembrie ,noi descarcam ap la sf lunii cu foldere pe luni,cine are timp si chef sa ne vada incepand de aici http://family.webshots.com/album/567519098cBWsuf?start=528 Sara Ioana 15.02.2008 POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Tare draguta e, si ai place la baita. Si avem acelasi model de premergator, difera doar culorile. Merge/sta singura in picioare? Sau doar daca se sprijina de mobila ?
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
ceska777 spune:
"I find it likewise mysterious, that within one person, namely, a mother, could reside two such distinctly opposed natures. The one, so sensitive and acutely attuned to sickness, discomfort, suffering of the body or heart, that it would tend to shrink back, in hesitancy, lest it by any chance cause further discomfort or pain--as though tending to a fragile wounded bird, a butterfly with a damaged wing.
While the other, diametrically opposed to the first, responds seemingly without thought, effort or restraint, rising to the occasion with astounding rapidity. Swift and fearless. Rock solid strength. Knowing just what do to, what to say, how to be--as though the one being tended to, is merely an extension of themselves."
...atat de adevarat!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
irlandeza spune:
citat din mesajul lui jelimoni fetelor sunt asa fericita nu ma pot opri din plans!!si nu ma pot abtine sa nu va spun si vouca ca robert tocmai mi-a zis MAMA!!!atat de frumos si clar doamne ca m-am topit toata!apoi mi=-a mai zis de 2 ori...el nu mi-a silabisit nimic pana acum...iar acum a zis frumos mama...fara sa repete silabele in nestire...doar mama...ce frumos a sunat...m-am indragostit.. tati e un picut gelos acum.....mergem sa-l dragalim MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Felicitari pt. primul ma-ma. Si o sa-i vina si randul lui tati sa fie bucuros.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
Madanic spune:
citat din mesajul lui raly Madanic, ce fetita scumpa ai. Am vazut ca esti in Seattle. Am vizitat orasul si mi-a placut ff mult. Seamana un pic cu zona noastra (San Francisco)dar e un pic mai inalta. Sper sa nu te superi ca mentionez dar biberoanele AVENT se pare ca au cel mai mult Bisphenol (substanta toxica in plastic).Am vazut ca folosesti. Noi am renuntat si suntem pe bib de sticla de la BORN FREE. Uite aici un link: http://www.environmentcalifornia.org/reports/environmental-health/environmental-health-reports/toxic-baby-bottles Aviz tuturor mamicilor. Cred ca multe stiti de subst asta, s-a dat o multime la stiri si toate firmele cunoscute de biberoane au acum variante de sticla sau de plastic fara BPA Va urez o zi/noapte buna! raly |
Nu ma supar , chiar ma gandeam sa-i schimb biberoanele. Cand m-am apucat de cumparaturi pentru bebe nu stiam de chestia asta si am luat marca asta pentru ca si sora si cumnata mea au folosit-o. In plus ma si speriase cumnata ca fetita ei nu s-a inteles bine cu tetinele de la alte biberoane.
Dar ce era cu Bisphenol -ul asta?
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
irlandeza spune:
citat din mesajul lui stoisor asa a fost la noi la 5 luni 2 sapt si 3 zile a venit MA-MA SI LA 3 saptamani de gelozia a le lui tati a venit si TA-TA |
Norocosul de tati...........Si Patti a spus prima data MAMA la 5 luni si 2 sapt., dar inca mai asteptam pt. TATA. E pe aproape, cu te-te, da-da, ........
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
ceska777 spune:
S-a intors!
Noapte buna!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
irlandeza spune:
citat din mesajul lui raly [ Sper sa nu te superi ca mentionez dar biberoanele AVENT se pare ca au cel mai mult Bisphenol (substanta toxica in plastic).Am vazut ca folosesti. Noi am renuntat si suntem pe bib de sticla de la BORN FREE. |
Si noi tot Avent avem, nu am auzit pana acum sa fie probleme cu biberoanele.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
Madanic spune:
Scuze Raly, acuma am vazut link-ul. Prima oara nu l-a afisat.
Gata m-am hotarat le arunc pe toate. Ce cretinatate toate chimicalele astea. Si cand ma gandesc ca eu ii cumpar mancare numai organica, si verific toate etichetele si uite de unde atare problema .
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
irlandeza spune:
Ceska, poate acum te mai linistesti daca s-a intors.
Si ca sa completez clubul....mamicilor certate cu taticii, ....si noi suntem de 2 zile,nu vorbesc cu el, si sambata vin socrii, si azi a incercat sa ma imbratiseze , ca sa nu-si de-a seama parintii lui ca ne-am certat, dar eu nu vreau, pana nu-si cere scuze, si cum el nu vrea deocamdata asta, nici mie nu-mi pasa ca or vedea socrii ca avem probleme, ......de moment.
Si am racit bocna , iau augmentin de 3 zile. Am o durere de cap Si n-am chef de musafiri.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
irlandeza spune:
THEA MARIA
STEFAN CRISTIAN
ANDREEA BIANCA
Si la multi ani si pt. scumpa si nepretuita noastra Patti Alexuta.
Noapte buna, plec la culcare.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni