Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 8
ceska777 spune:
Acum 30 min i-am spus d-lui sot sa doarma noaptea asta acolo unde se duce, am bagat si intors cheia in broasca, am pus receptorul in furca....acum trei minute am scos cheia din broasca, am pus receptorul la loc in furca.....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ceska777 LalaD, stai asa! Cum nimic? Ajunge laptele de hidratare? Si lichidul din alimentele solide? Recunosc ca nici eu nu beau destule lichide dar... macar lui Benji sa ii "fac program" desi e un capricorn capos si ma face el! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Eu nu ii dau nimic lichid in afara de lapte, si nu am avut probleme. E adevarat bea o gramada de lapte. Oricum poti sa vezi daca incepe sa se deshidrateze dupa cat pisu face si ce culoare are. Stiu ca daca vezi ca pateaza pampersul, are o culoare mai intensa inseamna ca se deshidrateaza.
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
stoisor spune:
acum am citit scrisoarea pentru Isabella scrisa de mami Madalina,fara cuvinte,chiar ma impresionat ,ma duc la nani cu ceva fff frumos in minte
fetita ta mami e o papusica ,ce dolofanica si scumpica e ea
noapte buna zuze si clopotei dragi
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
miki_baby spune:
citat din mesajul lui ceska777 Acum 30 min i-am spus d-lui sot sa doarma noaptea asta acolo unde se duce, am bagat si intors cheia in broasca, am pus receptorul in furca....acum trei minute am scos cheia din broasca, am pus receptorul la loc in furca..... LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Daca-mi permiti sa intreb..unde a plecat? Imi pare tare rau ca esti supi:(
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
miki_baby spune:
Fetelor cu puisori bolnaviori, sa treaca repede repede! Va citesc aproape in fiecare zi si sunt alaturi de voi.
Noi ne pregatim sa plecam la Bucuresti ( duminica). Poate ne vedem peste o saptamana undeva, intr-un parc sau daca nu-i vreme frumoasa poate ne vedem doar noi mamicile la un pahar de vin si o cina calda:)) Ce ziceti? Cred ca ne-ar face tare bine sa mai iesim si noi fara bebelusi si sa lasam taticii macar din cand in cand sa se ocupe de bebelusi.
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
raly spune:
Madanic, ce fetita scumpa ai.
Am vazut ca esti in Seattle. Am vizitat orasul si mi-a placut ff mult. Seamana un pic cu zona noastra (San Francisco)dar e un pic mai inalta.
Sper sa nu te superi ca mentionez dar biberoanele AVENT se pare ca au cel mai mult Bisphenol (substanta toxica in plastic).Am vazut ca folosesti. Noi am renuntat si suntem pe bib de sticla de la BORN FREE.
Uite aici un link:
http://www.environmentcalifornia.org/reports/environmental-health/environmental-health-reports/toxic-baby-bottles
Aviz tuturor mamicilor. Cred ca multe stiti de subst asta, s-a dat o multime la stiri si toate firmele cunoscute de biberoane au acum variante de sticla sau de plastic fara BPA
Va urez o zi/noapte buna!
Laura Ioana spune:
Seara buna, zuzici
LauriciD ieri nu plansese Thea tot timpul cat am fost plecata, ca dormea cand am plecat eu si s-a trezit cu 1/2 ora inainte sa vin. Azi iar am gasit-o scuturandu-se de plans (am si auzit-o de la et 2, noi stand la 4) si cu 5 min inainte vb cu soacra la tel si nu plangea...dar ziceai ca a batut-o cineva, in asa hal plangea...suspine de avea spasme la gurita si plansete ascutite, ca parca nu mai avea aer Nu voia nici sa pape, desi era ora! Cand am luat-o in brate s-a mai linistit, apoi iar a tras o tura de plans de-mi venea sa mor AM linistit-o aratandu-i desenele cu winnie de pe peretii camerei ei. SI a papat tot biberonul, dupa care era o veselie si o vorbareala...nush ce sa fac! Luni merg iar la sala, sper sa nu mai faca asa!
Ceska imi pare rau ca esti suparata! Si eu am avut azi meci cu sotzul, de fapt sunt suparata pe el de 2 zile, dar nu pare sa-l impresioneze Si tot din motive de plecat de acasa si venit tarziu (a fost meci, lua-l-ar)...sunt furioasa rau
Ramonab chiar e necesara operatia de fimoza? Sper sa nu fie dureroasa si sa scapati repede! Am citit mesajul cu castanele si mai am rabdare
Fetelor, spre rusinea mea, cam atat am citit Nu reusesc sa fac ceva cu timpul asta...ufff de s-ar lungi ziua, sa aiba vreo 36 de ore
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
ceska777 spune:
Conteaza ca a plecat.....cand l-am rugat sa nu plece. L-am amenintat de fapt!
Raly,
am biberoane avent. Citisem pe net ca numai un anumit tip 04 si 07 din plasticul ala ar fi nociv.... UF!
Filmulete!
Poze f. noi
Madanic spune:
citat din mesajul lui jelimoni fetelor sunt asa fericita nu ma pot opri din plans!!si nu ma pot abtine sa nu va spun si vouca ca robert tocmai mi-a zis MAMA!!!atat de frumos si clar doamne ca m-am topit toata!apoi mi=-a mai zis de 2 ori...el nu mi-a silabisit nimic pana acum...iar acum a zis frumos mama...fara sa repete silabele in nestire...doar mama...ce frumos a sunat...m-am indragostit.. tati e un picut gelos acum.....mergem sa-l dragalim MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Bravo Robert
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
ceska777 spune:
"I was more sorry than words could say to see her hurt, but was so thankful for the sweet moments shared amidst her great and pressing need, for a mama's warm comfort and love. Immeasurably thankful that I was *the* predestined, predetermined mama to meet and fulfill that need. I again marveled--one of those mysteries of life and motherhood, that her little tragedy would have evolved into the highlight of the day, in my heart."
.......cred ca simtim toate la fel.
Filmulete!
Poze f. noi