Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ba nu.....
pai unde i toata lumea
va dau si flori numa sa reveniti
Elle unde esti?o papat Eva?
lala20,lala d,moni,
fetele??clopoteiiiiiiii
Sara face nani nr 3 si eu nu am cu cine vb

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

am un vin bun facut de tati cu struguri din Vrancea dulce ca mierea,am suc ,am alune,o tigara,tata o pregatit snitele ,.....chiar nu vreti nimik

va vine voua roaga

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Am scris la capitolul trecut...copiez aici...
Ancab poate nu bea lapte seara ca ii dai si papa? Mie mi se pare mult prea consistent fagaras cu banana pt. seara. Eu zic ca masa asta consistenta ar trebui s-o aibe maxim pana in orele 18, iar seara sa pape lapte imbogatit cu niste cereale.

Shose si eu ii dau lui Andrei inainte de somnul de peste zi tzitzi daca e mai agitat. Pe ei suptul ii calmeaza. Si chiar daca ii dai suge doar cat are nevoie. Si al meu ca si Andreiul lui Lala nu doreste nici apa nici ceai.Laura, da, fix maine o sa-i dau spanac, ca am gasit proaspat la tarani in piata. Dece nu dai fuguta la piata ca zilele astea a aparut spanacul si pui tu la conge in pungute pt. iarna.

Laurad, da, fix maine o sa-i dau spanac, ca am gasit proaspat la tarani in piata. Dece nu dai fuguta la piata ca zilele astea a aparut spanacul si pui tu la conge in pungute pt. iarna.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

multumesc de idee!!!
dau o fuga diseara in piata cu caruciorul.
problema este ca eu nu-l voi spala nici moarta... trebuie sa o rog pe mama sa o faca. mor de plictiseala sa iau frunza cu frunza... dar este tare bun si mie imi place la nebunie!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Adevarul e ca am spalat la 4 maini impreuna cu maica-mea de ne-au cazut mainile, da zic si io sa le dau la copiii astia cat pot mai proaspat si mai natural ca si asa suntem inconjurati numai de chimicale si poluare

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Citat:
citat din mesajul lui

Irlandeza,

Aici este linkul cu pozele noastre:

http://picasaweb.google.com/dorel.iordache/8Months#

Ce scumpic e, si ce ochi negri are, deja merge in picioare? Sau doar se ridica si se tine de mobila, etc......?

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Irlandeza,

Nu merge singur, merge tinandu-se de ce prinde, cu o manuta. Are masinutele ale care sunt un fel de walker care, efectiv le impinge si merge cu ele prin toata casa. Si-a dat bine drumul la mers de cand i le-am luat. Aici doctorii incurajeaza mersul cu ele in loc de walkerul in care sta in fundulet.

Merci mult tuturor de primire si aprecieri. Sper sa contribui si eu cu informatii utile; eu ma inspir o multime din ce faceti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Avem poze noi la semnatura!

VA

Mergi la inceput

Ceska, da suntem nascuti in aceeasi zi cu voi pe 23 Dec. Ce greutate are acum scumpul de Benji?

Vad ca voi le dati spanac bbilor. Aici e problema cu nitrittii ( ca si in morcovi. Ne-a zis sa ii dam numai la borcanel, dar eu ii dau morcovi (suc) si in mancarica. Spanac i-am dat numai la borcanel.

Cat despre lichide, Thomas bea apa si supa de la legume(are gust dulceag de la ardei si e un pic colorata de la rosii) Bea pe parcursul zilei in loc de apa. Seara la 5 ii fac suc de mere, morcov si portocala. II plac mult portocalele, nu i-am dat altceva din categoria citricelor.

Si mai nou i-am dat ananas- un mare succes. Azi planuiesc sa ii ascund ceva branzica prin ananas ( nu mananca branza, de fapt cred ca textura e problema). De asemenea avocado la noi merge iar ff bine, combinat cu alte fruct si cereale, dar trebuie servit imediat ca oxideaza. Are multa vitamina E si grasimi vegetale.

Tofu ati dat la bb? Ma gandeam sa ii dau ca aici e recomandat dar mie nu imi place si nu siu cum sa gatesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

fetelor sunt asa fericita nu ma pot opri din plans!!si nu ma pot abtine sa nu va spun si vouca ca robert tocmai mi-a zis MAMA!!!atat de frumos si clar doamne ca m-am topit toata!apoi mi=-a mai zis de 2 ori...el nu mi-a silabisit nimic pana acum...iar acum a zis frumos mama...fara sa repete silabele in nestire...doar mama...ce frumos a sunat...m-am indragostit.. tati e un picut gelos acum.....mergem sa-l dragalim

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Moni ce emotionant. Sa iti traiasca puiutul scump iar tu sa ii fii mereu alaturi. Felicitari pt primul ma-ma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

fetelor sunt asa fericita nu ma pot opri din plans!!si nu ma pot abtine sa nu va spun si vouca ca robert tocmai mi-a zis MAMA!!!atat de frumos si clar doamne ca m-am topit toata!apoi mi=-a mai zis de 2 ori...el nu mi-a silabisit nimic pana acum...iar acum a zis frumos mama...fara sa repete silabele in nestire...doar mama...ce frumos a sunat...m-am indragostit.. tati e un picut gelos acum.....mergem sa-l dragalim

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Stoisor eram si eu pe aici citeam din urma...
Am reusit in sfarsit sa fac si eu o curatenie,dar trebuie si una generala insa Bibi nu are degand sa ma lase deloc numai cu mine vrea si eu am atatea de facut,cu eu nu-mi vine sa stau inca sunt racita
Asta patesti daca te uiti prea mult la reclame,am luat si eu modafen si du pa 3 zile de tratament m-am trezit cu un gat prastie si am trecut la antibiotice s-o nu pot sa beau vin...
Am salvat la favotite toate pozele,sunt restanta rau...
Ma duc sa fac o baie si apoi mai invat...
Daca mos ene nu o veni pe la mine poate mai intru...
Jmoni felicitari pt MA-MA,e unul dintre cele mai emotionante lucruri,eu am plans o zi intreaga defapt si acuma imi vine sa plang cand o aud cum ma striga ...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput