Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 5
stoisor spune:
nu Lala ,ala este ,sunt capsule ,30 in cutie pt 3 luni,10 zile pe luna,dar mi-a explicat sa i descaf capsulele,etc,da,asta este,a zis ca este f bun,cu rez buna,acum nu stiu ce sa zic,tu ce parere ai de el?la voi cum este,bine?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
de la el?oh good,sa nu il dau,l-am intrebat ce reactii adv are,a zis ca nici una.....mai speriat rau acuma
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
ramonab spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stoisor
ne faci sa rosim,ti-am spus mai de mult ca si noi tot cu STEAUA .....ce zici ne cuscrim ca si noua ne place zambarelu Razvanici Sara Ioana 15.02.2008 POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Bineinteleeeees!!!!Si uite ca Sara nici nu are rivala .
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
Ellenuta spune:
copilu' asta nu a mancat mai nimic de la 10!! a luat cateva lingurite de ciorbica si atat ... a inceput sa urle si sa se zbata, n-a fost chip s-o mai pacalesc .. i-am facut apoi cereale cu lapte .. Doamne, ce le-a scuipat .. ce urla numa' cand ii aratam biberonul!
ce ma fac cu ea??? vrea numa' tzatza lui ma-sa .. cum s-o determin sa ia laptele praf sau cerealele la biberon????
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
anca.b spune:
VICTORIE!!!!
A papat Stefan 200 grame de iaurt zdravan de la napolact cu doua linguri de cereale in el...s-a lins pe bot...ar mai fi servit daca era...i-am pus muzica din maramures. a fost tare haios, cind se termina piesa, inchidea si el gura si refuza linguritza...cind incepea alta melodie, incepea si el sa pape...sper sa nu devina un obicei mincatul pe muzica...
acum ma duc sa-l mai scot o tura pe afara...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stoisor nu Lala ,ala este ,sunt capsule ,30 in cutie pt 3 luni,10 zile pe luna,dar mi-a explicat sa i descaf capsulele,etc,da,asta este,a zis ca este f bun,cu rez buna,acum nu stiu ce sa zic,tu ce parere ai de el?la voi cum este,bine? Sara Ioana 15.02.2008 POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Aha.
Eu sunt multumita de el in principiu. La Bogdan incercasem mai multe inainte si nu mi-au parut cu rezultate atat de evidente ca asta.
Acum insa e posibil si copilul sa fi crescut, cu el si imunitatea lui.
Bogdan avea 6 ani la prima administrare si a fost evidenta reactia la el. Copilul sanatos in a 4 zi de tratament a facut brusc febra 39 si a tinut-o asa vreo 4 zile.
In luna urmatoare a facut in a treia zi febra dar doar un puseu de 24 de ore. In a treia luna nu a mai reactionat.
Eu ii dau de la 6 ani in fiecare toamna si primavara. Acum suntem la pastila 3 din folia nr 2.
Personal eu am hotarat ca pana nu face minim un an Andrei nu ii dau nimic ce influenteaza sistemul imunitar.Nu merge in colectivitate. Nu vreau sa il dau peste cap.
Asa ca la el voi incepe cura asta toamna viitoare.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
stoisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta copilu' asta nu a mancat mai nimic de la 10!! a luat cateva lingurite de ciorbica si atat ... a inceput sa urle si sa se zbata, n-a fost chip s-o mai pacalesc .. i-am facut apoi cereale cu lapte .. Doamne, ce le-a scuipat .. ce urla numa' cand ii aratam biberonul! ce ma fac cu ea??? vrea numa' tzatza lui ma-sa .. cum s-o determin sa ia laptele praf sau cerealele la biberon???? Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva |
offfff viata,Eva bebe de ce nu papi pui mic???
nu mai tine cu telefonu??trebuie sa cauti alta metoda la ea ,ce rau imi pare de voi ,te cred ca te chinuie Elle
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
Ereena spune:
am net ,n-am net, asa o tin nemernicii astia de 2 zile. o iau pe campii. imi da decta cate 10 minute ,suficient sa imi trimita mesaj ca pana pe 5 ale lunii trebuie sa platesc.
nu am citit nimic, si acum am treaba ,asa ca sper sa il tina D-zeu sanatos pe Domnu' Net sa va pot citi mai tarziu
pupici
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
stoisor spune:
o o cred ca se scire la 2 capitole ca vad ca se strang pg in cap vechi si aici nu mai e nimeni.....sau??
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM