Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ceska, eu nu mai mir deloc.
pina duminica, cind i-am dat apa din canutza cu cioc, nici stefan nu voia apa, ceai sau suc de fructe...doar laptele de la cele doua mese si apa din fructe, legume...ma rog, din mesele solide. daca il convingeam sa bea 30 de ml era mare lucru...intr-o zi intreaga...
acum bea cam 150 ml de apa pe zi, pe linga lapte.
si nu am avut probleme cu umplutul scutecului...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

LalaD,
stai asa! Cum nimic? Ajunge laptele de hidratare? Si lichidul din alimentele solide? Recunosc ca nici eu nu beau destule lichide dar... macar lui Benji sa ii "fac program" desi e un capricorn capos si ma face el!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Andrei bea zilnic minim 600 ml de lapte.
Nu vrea apa / ceai nici macar din canita cu cioc de care spune Anca...doar si-o toarna in cap.
Si are pampersi plini cu pipi.
Deci ii ajunge.
Eu am insirate prin casa x bibe si canute si nu se atinge de ele decat sa se joace .
Nu ii pot baga cu forta apa pe gat.
Presupun ca nu ii este sete.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Pampersi nostri in schimb nu sunt mereu grei de pipi. E asta o problema? Si daca da ce inseamna?
Eu/noi mereu ne trezim mai tarziu ca restul lumii sa punem intrebari/sa facem chestii!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Ei ei, Sara e stelista din cap pana in picioare.Si eu si eu.
Foaaarte frumoase pozele, Sara e o scumpa, are cu cine semana, are doi parinti frumosi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

ne faci sa rosim,ti-am spus mai de mult ca si noi tot cu STEAUA .....ce zici ne cuscrim ca si noua ne place zambarelu Razvanici

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

multumesc tanti Elle ,da ce inseamna aia moda???ca mama asta ma capiaza toata ziua cu tinute de ma oboseste ....aia e moda,ca si bebe Eva i tot o tinuta si pe ea o obosesti asai??ne stresati cu atata moda mamelor....
asta e parerea lu fimea Elle ,cred, despre imbracat si dezbracat dar eu am o mare problema acum macar o imbrac eu cu ce vreu,eu,noi,mamicile,dar nepoatamea ea face d-ne legea de la vreo 3 anisori,ea scoate haine,care i plac ,care zice ea ca is la moda,auzi tu o puta de copila la 3 ani stie de moda tu Elle,sa cazi pe spate,ce ne-om face atunci nu stiu zau.....daca i iau ceva stie ca i de la tusa Ali si i la moda ,sa mori nu alta,azi vrea fusta ,maine rochita cu bretele,azi i zi de blugio .....iti vine sa pici nu alta

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

am reusit sa descarc si eu pozele din septembrie ,noi descarcam ap la sf lunii cu foldere pe luni,cine are timp si chef sa ne vada incepand de aici http://family.webshots.com/album/567519098cBWsuf?start=528

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mi-au placut mult!
Sara ta zici ca este sora geamana cu eleni a mea la cat par au amandoua...
fata frumoasa!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

asai??v-am vazut si eu pe voi acum cateva zile,.... ea avea fff mult parut la nastere dar de cand a facut cojitele sa dus si parutul,acum i creste si sunt topita dupa el ca e argintiu dea dreptu

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Laura sa speram ca avem ce taia ,ma rog nasicile,la un anisor
vad ca dezbate-ti problema lichidelor......reala problema si la noi,nici moarta nu bea ceai,apa,sucuri de fructe categoric NU,acum mai nou bea apa dar cu lingurita,la ea lichidu e nostim ca face PLOAIEdar nu sa il si inghita

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

acum sa va zic,am fost la doc ,a facut Sara vaccinul ,cel de 6 luni,e ok,i-am pus un sup ,acum face nanica,mi-a dat doc ceva pt imunitate,nu retin cum i zice,am reteta jos si o s a va zic mai pe seara,este practic un vaccin luat pe gurita 10 zile pe luna,pauza 20 zile si reluat inca de 2 ori,e umpic cam scump din ce stia doc dar a zis ca e ffff bun,imi pare rau ca nu am reteta acum ca aveam timp sa caut despre el pe net ,dar caut deseara

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

revenit neuronu din concediu cred ca bronchovaxon este vaccinu,parca asa retin

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

revenit neuronu din concediu cred ca bronchovaxon este vaccinu,parca asa retin

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Nu cred. Bronchovaxom ii dau eu lui Bogdan de 3 ani si sunt pastile.
si se iau 10 pe luna timp de 3 luni.
Cred ca voua v-a spus de o chestie gen Lantigen B.
Asta se ia exact asa cum ai spus tu

Sau au facut astia si picaturi la bronchovaxom.....anul trecut nu erau.

BRONCHO-VAXOM®, adulti/copii , capsule
vaccinuri

Actiune terapeutica: Imunobioterapia polivalenta a sistemului respirator.

Compozitie: Broncho-Vaxom adulti contine 7 mg dintr-un lizat bacterian liofilizat din Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae si ozanae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes si viridans, Neisseria catarrhalis. Broncho-Vaxom copii contine 3,5 mg din acelasi lizat liofilizat.

Proprietati: Broncho-Vaxom stimuleaza mecanismele de aparare naturala a organismului si mareste rezistenta fata de infectiile cailor respiratorii. Aceste efecte au fost demonstrate prin teste de protectie activa de stimulare a macrofagelor si prin cresterea numarului limfocitelor T circulante si al imunoglobulinelor secretate de mucoasele cailor respiratorii.

Indicatii: Terapie adjuvanta in toate starile infectioase ale sistemului respirator si din sfera ORL. Prevenirea recidivelor si a cronicizarii lor. Broncho-Vaxom este in special recomandat ca adjuvant in cazurile: bronsite acute si cronice; angina, amigdalite, faringite si laringite; rinite, sinuzite si otite; infectii rezistente la antibioterapia curenta; complicatiile bacteriene ale infectiilor virale ale sistemului respirator mai cu seama la copii si persoanele in varsta.

Toleranta: Toleranta este excelenta; nu au fost semnalat contraindicatii si nici reactii alergice.

Posologie: Pentru tratamentul starilor acute: 1 capsula zilnic luata pe nemancate (cel putin 10 zile) pana la aparitia simptomelor. In cazurile care necesita un tratament cu antibiotice, asocierea cu Broncho-Vaxom se recomanda chiar de la inceputul tratamentului. Pentru tratamentul de consolidare: 1 capsula pe zi timp de 10 zile consecutive lunar timp de trei luni. Atentie: Pentru copii indicatiile si posologia sunt identice ca mai sus, capsulele continand jumatate din doza adultului, respectiv 3,5 mg substanta activa. Pentru a usura administrarea medicamentului la copiii mici, continutul capsulelor poate fi introdus in lichide ca sucuri de fructe, lapte, ceai etc.

Forma de prezentare: Cutii cu 30 capsule.

Este eficient dar eu nu il voi da lui Andrei inainte de 1 an jumatate.
Bogdan la prima tura a facut o febra de zile mari .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput