Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

am reusit sa descarc si eu pozele din septembrie ,noi descarcam ap la sf lunii cu foldere pe luni,cine are timp si chef sa ne vada incepand de aici http://family.webshots.com/album/567519098cBWsuf?start=528

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

ce mare si frumoasa s-a facut sara!! si imi place tare cum o imbraca mami e tare la moda!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

am reusit sa descarc si eu pozele din septembrie ,noi descarcam ap la sf lunii cu foldere pe luni,cine are timp si chef sa ne vada incepand de aici http://family.webshots.com/album/567519098cBWsuf?start=528

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mi-au placut mult!
Sara ta zici ca este sora geamana cu eleni a mea la cat par au amandoua...
fata frumoasa!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Hai ca am apucat sa citesc si din urma.

LalaD, asa e, e putin...el in mod normal bea 240 ml lapte...uneori, dimineata, chiar mai mult...de asta am ajuns la faza cu inversatul meselor. azi ii dau 180-210 ml de lapte. sper sa-i bea si sa nu fi fost ziua de ieri doar o intimplare...

Raly, bine ai venit1

Mitsu, felicitari pentru rezultatele de la scoala! si eu zic ca ar fi mai bine pentru bebe C o cresa...e in colectivitate, sint persoane calificate (la cele de stat sint asistente medicale)...partea proasta e cu virusii...pina isi face imunitate.

Moni, cum e Robert cu mucisorii?

Laura D, eu ii dau de multisor spanac lui stefan. il fac dupa "reteta" de borcanas...adica cu cartof si un pic de unt...ii pun si carnita de pui sau galbenus de ou in el si ii place la nebunie...

Ramona
, ce sa zic cu operatia...daca de acolo face infectiile urinare fa-o. in alte conditii eu te-as fi sfatuit sa astepti sa se rezolve de la sine, dar asa...tu si dr stiti mai bine...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Salut!!!
Acum am ajuns din oras, am hranit si am culcat copilu'
Sa va spun cu cine m-am intilnit azi? cu Roxana (Ginette)...din pacate fara Adelutza, ca era mami cu treaba la cluj. ce m-am bucurat ca ne-am vazut, am prins si vreme faina si ne-am plimbat prin centru...frumos de tot. abia stept sa mai venici zuzici pe la cluj...

Ramona,
nurofen se da in functie si de greutatea copilului. noua ne-a dat 10 ml pe zi, in 3-4 doze, la alegerea mea, pt ca stefan e mai marisor. sa treaca mucisorii lui razvanel. daca sint aposi, ar trebui sa cedeze repede la medicament...

Ce ma bucur ca avem vesti bune de la Miri! Doamne-ajuta sa fie bine mama ei!

Roli, de obicei minca laptele seara; brinzica, fructele, iartul erau la ora 16-17. din pacate de vreo saptamina n-a mai vrut sa manince mincarea de dupa-masa si aveam si ffff mare scandal si la lapticul de la culcare. abia reuseam sa-l fac sa bea 120 ml, in conditiile in care el in mod normal sufla repede 240 ml. asa ca in disperare de cauza am inversat mesele...i-am dat laptele la 17 (l-a baut fara comentarii). aveam emotii pentru cina...eram pregatita sa-i dau din nou lapte, fara probleme...a papat insa 200 de grame de fagaras cu o banana zdrobita...si ar mai fi vrut....a baut si apa dupa si a dormit bine pina dimineata. stiu ca e putin cam greu la stomacel, dar ce sa fac, trebuie sa manince ceva, ca nu pot sa-l las cu trei mese pe zi tocmai acum, cind incepe sa umble si sa se agite. daca va vine vreo alta idee, pls sa-mi spuneti, ca incerc orice.

Povestea Nasterii

A, ce bine ca ne-ai spus de Roxana...
Uitasem ca a spus ca ajunge in cluj astazi si chiar eram ingrijorata ca nu a mai intrat de marti pe forum...

Cat despre mesele lui Stefan... si eu inversez ... ii dau sa pape la pranz lapte si legumele cu carne abia dupa amiaza...
Nu stiu sincer ce sfaturi sa-ti dau ca sa-l faci sa manance mai mult... Si nepotica mea are tot 3 mese pe zi la 8 luni... Si sora-mea este putin suparata din cauza asta.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Elle merci frumos,mult noroc in viata ii urez si eu Evitei, si sa fiti o familie unita si fericita toti trei sau mai multi daca iti doresti!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Anca si LalaD acum aveti voi mofturosi,of. lasa ca au si ei perioade si isi revin, si eu eram innebunita ca nu mai papa dar era si de la dinti si de la trecerea la bibe( inca o data merci de pont lalaD). Pup frumosii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna ziua,
citesc de 1h sa ajung la zi.
Am vazut in cap trecut inca un clopotel nascut pe 23 dec odata cu noi. Bun venit Raly si Thomas! E un frumos baietelul tau si a avut la nastere cam aceleasi dat cu Benji doar putin mai lung...Merge deja singurel?

LalaD,
si ce bea intre peste peste zi Andrei? Am aceeasi problema cu Benji nu vrea sa bea mai nimic. Asta vara mai golea sticluta mica de 125ml dar acuma nimic.

Noi o tulim la mama-soacra deseara, fug sa impachetez. Noi mereu pe drumuri. Maine e ziua nationala a Germaniei si ziua de nastere sa sotului soacrei asa ca va citesc abia luni din nou. Sa nu scrieti mult ok? Ba sa scrieti sa am ce citi!
Benji e un marait, treaz de la 7! Am fost la grupa de "taratoare" si acuma e rupt. Merg sa il culc!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

LalaD,
si ce bea intre peste peste zi Andrei? Am aceeasi problema cu Benji nu vrea sa bea mai nimic. Asta vara mai golea sticluta mica de 125ml dar acuma nimic.

Filmulete!
Poze f. noi

Nimic.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

A venit si rindul nostru. am migrat de la super-mincaciosi la mofturosi...sper sa ne revenim...

miine mergem la ortoped, sa vedem ce ne spune de dezvoltarea motrica a piciului. sint un pic stresata, ca doctorita (care e fff buna, dealtfel) e mai dura, asa...si le tot spune mamicilor ca au "copii grasi". sper sa fie si celalalt dr, un tinerel dragutz care ne-a mai vazut de doua ori....si care ii place si lui bebe, dar si lui mami

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Anca si LalaD acum aveti voi mofturosi,of. lasa ca au si ei perioade si isi revin, si eu eram innebunita ca nu mai papa dar era si de la dinti si de la trecerea la bibe( inca o data merci de pont lalaD). Pup frumosii!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

LalaD,
stai asa! Cum nimic? Ajunge laptele de hidratare? Si lichidul din alimentele solide? Recunosc ca nici eu nu beau destule lichide dar... macar lui Benji sa ii "fac program" desi e un capricorn capos si ma face el!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput