Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 13
ginnette spune:
AncaB ce bine ca e ok Stefan, cu mersul;
Am uitat sa va spun - chiar dak stiati - ca am ramas masca cand l-am vazut pe Stefan cum merge. Pai, "codasa" mea cred c-o sa mearag asa, la vara!
Ramo, inseamna ca in timp o sa se decaloteze complet; am vazut ca Razvan e 'arging viu' din poze.
Ce as vrea s-o vad si eu misunand asa; azi o duc la pediatra ei, s-o vada sa-mi spuna dak e normal ca pana la aproape, 10 luni sa nu se ridice in picioare.
A luat Dan rezultatele: uraaaa, urocultura e negativa, iar in sumar sunt doar rare leucocite, restul indicatorilor sunt "absenti" .
Off, Sara (de stoisor) mica; o stii pediatra ce-o stii, dak a zis ca trece.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ereena spune:
ramonab,si mie mi-a zis pediatra ca sigur ajungem sa il operam de fimoza pe matei ,si asta p la 3 luni. astia sunt disperati cu fimoza.miri spunea ca nu se umbla la puta sii asa am facut pana am mers la control de cateva ori si imi tot arat doctorita cum sa fac. ei,pana atunci nu a avut probleme ,dar odata ce te-ai apucat sa umbli, trebuie sa o faci mereu.eu zic ,de la nastere trbuie lasati baieteii in pace, spalat doar cu apa curata fara incercari de decalotat fortat
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
ginnette spune:
Thea Maria,
Patricia Alexia,
Andreea Bianca,
Stefan Cristian
Am vorbit cu Simona-Gata - dak am vazut ca a lipsit, am indraznit s-o sun; ii face Sarei tratament cu CEFALEXIN, mai are cateva zile si poi ii repeta nalizele; imi spunea ca nu mai are rosu'n gat, dar ea se teme sa nu fie vre-o legatura intre infectia urinara si rosu'n gat, pentru ca este a doua oara cand se intampla si nu crede c-ar fi o coincidenta. Zicea ca-i va face si un exudat.
Sara s-a dat peste cap cu mancatul - de-abia isi revenise, off - iar mananca putin; Simona spunea ca, dak-o vede cu lingurita sau biberon deja incepe sa planga - asociaza cu "chinuiala" luatului antibioticului.
Era tare suparata si am incercat s-o incurajez - sper sa fi si avut succes; i-am spus ca toate suntem langa ea si sigur, cand va repeta analizele, o sa iasa ok analizele.
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Lala_D spune:
Multumesc Roxana ca ai sunat-o pe Simona.
Off, speram ca sunt bine.
Le cred ca sunt suparate, au patimit atatea
Off daca nu a luat saraca Saratica atatea medicamente incat nu ma mir ca are repulsie la ele.
Pup si mamica si fetita si ma gandesc la ele
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
miky_mamica spune:
Si noi a incercat sa o incurajam ieri in parc pe Simona si am vazut-o si pe sara dupa o luna jumatate..... aceeasi copila cu pofta de vorba si jucausa foc, dar cand a venit vorba de mancat a exasperat-o pe mamica ei si cu toate ca am incercat si eu sa-i dau chiar nu a vrut. Acum poate ca nu avea chef sa manance dar am incercat de mai multe ori in cele 2-3 ore cat am fost afara ..... oricum le trimitem un ic virtual si poate si unul natural azi daca ies si ele in parc.
Scuze de absenta dar inca mai am show-uri cu soacra care inca nu a inceput munca si ma dispera pe aici pe acasa..... Am 3 sapt de cand e zi de zi acasa si simt ca ma lasa puterile, nu mai am forta sa stau sa-i explica ca prea imi rasfata copilul ............
Lala_D spune:
Eu am ramas restanta cu ceva felicitari
- felicitari pentru progresele motrice si de limbaj ale clopoteilor Antonia, Sofia, Robert, Razvan, Andrei !
-felicitari vedetei Adeluta !!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
laura_dimitris spune:
Hello!!!!
Astazi nu am mai ajuns la birou. Am fost in instanta, am ajuns acasa de vreo ora si mi-am hranit copila iar acum suntem in pauza ei de mancare... Mananca cam 200 de grame de legume cu carnita dar face o pauza de vreo 15 minute dupa 100 de grame si apoi mananca si restul cantitatii... cateodata
Mi-am propus week-end-ul acesta sa fiu mai organizata si sa intru sa va citesc ca iar voi avea apoi zeci de pagini de recuperat...
So,
Anca soare, vizionat fotografiile aseara!! lui stefan ca este tare frumusel! Imi place tare mult aici:
http://family.webshots.com/photo/2776446730102534714KsARwc
Jelimoni, felicitari pentru primul "mama" spus de micutul Robert !!!!
Louiza, am cautat in albumul tau fotografii de la bran,... Nu ati fost la ravasitul oilor voi? Oricum, m-am delectat cu fotografiile de la 8-9 luni ale frumoasei Yasmin... Este tare-tare dulce, o papusica frumoasa foc!!!!
Adriana wow ce a patit biata ta cumnata.... cat despre sforaitul lui yannis... este posibil sa aiba totusi mucisori dar in gat cumva... asa are dimitris acum...
sanatate multa lui yannakis !!!
mai citesc si revin
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
Roxana, ce ma bucur ca sint bine analizele!!!! bravo bebica Adelutza care s-a luptat cu balaurii si i-a batut!!!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki_baby Fetelor cu puisori bolnaviori, sa treaca repede repede! Va citesc aproape in fiecare zi si sunt alaturi de voi. Noi ne pregatim sa plecam la Bucuresti ( duminica). Poate ne vedem peste o saptamana undeva, intr-un parc sau daca nu-i vreme frumoasa poate ne vedem doar noi mamicile la un pahar de vin si o cina calda:)) Ce ziceti? Cred ca ne-ar face tare bine sa mai iesim si noi fara bebelusi si sa lasam taticii macar din cand in cand sa se ocupe de bebelusi. Miki de Saara Maria 7.01.2008 Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
de acord. abia astept !!!!
dar eu propun 2 intalniri: una cu bebei, alta fara...
ca eu vreau sa o revad si pe frumoasa saara ca data trrecuta am stat putin impreuna....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
LalaD,
Am vrut s-o sun mai demult dar am stat in cumpana: ma gandeam ca dak e suparata cu Sara,numai chef de conversatie n-are.
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI