Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 10
Madanic spune:
La multi ani pentru toti clopoteii zilei de 3:
Thea Maria
Patricia Alexia
Stefan Cristian
Andrea Bianca
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
Madanic spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de 3:
THEA MARIA
Patricia Alexia
STEFAN CRISTIAN
ANDREEA BIANCA
Madalina
mami de Isabella Andreea
Madanic spune:
HI! HI! am scris de doua ori . Da nu face nimic, sa fie sanatosi clopoteii, sa creasca mari si voiosi.
Multa sanatate si fericire si parintilor de clopotei .
Madalina
mami de Isabella Andreea
cristacoman spune:
Buna dimineatza, ZUZE dragi.
Am intrat o fuga sa va salut si sa va dau de dimineatza.
Mi-e dor de voi si de abia astept sa va mai citesc un pic. Deocamdata, ma pregatesc sa merg la birou.
La Multe Lunitze si La Multzi Ani!!!!! tuturor clopotzeilor.
De cand nu am mai intrat fiecare clopotzel a mai implinit o lunitza, asa ca sa fie sanatosi si sa nu aiba probleme.
Noi suntem bine. A trecut o luna de cand am inceput serviciul si pot spune ca lucrurile merg foarte bine.
Antonia s-a obisnuit cu lipsa mea, mananca foarte bine, doarme bine. Are 8.350 kg si 73 cm.Se ridica in picioare si merge singurica pe langa canapea sau pat, iar cand sta, nu se mai tine de nimic. Saptamana trecuta a exersat echilibrul, se tot ridica in picioare si isi dadea drumul la maini cateva secunde, apoi se prindea la loc.
Va pup pe toate si abia astept sa va citesc in weekend.
Pupici la Zuzici si Clopotzei.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 7+ lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
LaLa_20 spune:
THEA MARIA
Patricia Alexia
STEFAN CRISTIAN
ANDREEA BIANCA
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
jelimoni spune:
LA MULTI ANI THEA MARIA
PATRICIA ALEXIA
STEFAN CRISTIAN
ANDREEA BIANCA
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
EliaElia spune:
Bravo, Antonia! Ea cred ca e campioana la mers dintre clopotei, am vazut mai demult poze cu ea cum se dadea jos din pat singurica.Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem
Ellenuta spune:
neata zuzici,
multumim de cafea cristinuta
moni felicitari pentru primul mama. bravo roberticul
ceska, laurici, marinela imi pare rau ca sunteti supi pe sotiorii vostri .. si eu mai am meciuri cu al meu dar ieri a vazut meciul acasa (dinamo) si n-a mai venit la 12 noaptea. sa treaca supararea si sa va impacati cu sotiorii
cristina felicitari antoniei!! cat de curand o ia singurica! si a mea merge de-o mana prin tarc si isi da drumul la maini si sta cateva secunde ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
madalina28 spune:
Elle cred ca e ceva in aer,Sofia nu a fost o mancacioasa dar acum intrece orice masura,cum ma vede cu lingurita intoarce capul,imi da peste mana scuipa,de formula nici nu se pune vb,vrea numai tzitzi.
Ema am citit povestea nasterii,f frumos povestita,mi-au dat lacrimile poate odata si odata o voi posta si eu pe a mea.
Ceska, Irlandeza sper sa se rezolve repede probl cu soti.
Crista chiar imi era dor de voi,Antonia nazdravana.
Jmoni felicitari pt primul mama
Ieri Fifiuc a facut PRIMII PASI tinuta de manute,eram la maica-mea in vizita mancam iar bunicul o tinea in picoare jos pe podea, ce mi-a venit sa-i zic "hai la mama" si sa intind mainile catre ea,am crezut ca lesin cand am vazut ca incet incet incepe sa puna pasi sa ajunga la mami ei.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ginnette spune:
Neata fetelor,
In primul rand ici pt LauraD si Helene, ca mi-au simtit lipsa.
Apoi, Ramo, ce bine ca Razvi e ok si a scapat si de operatia de fren; cat despre fimoza, hai, c-o sa fie bine si o sa treceti si peste asta .
Felicitari Roberto (de moni) c-ai "strigat-o" pe mami!
N-am apucat sa citesc decat "in diagonala" ce-ai mai facut,dar am citit povestea Emei si am retrait momentele nasterii - cred ca de fiecare data cand voi citi o astfel de poveste o sa ma ia cu calduri, de emotie!
Si am citit si ca mamai lu' Miri e mai bine - Doamne ajuta!
Asa, acum sa-mi "motivez" absentele: am fost la Cluj miercuri si joi; miercuri am avut treaba toata ziua dar ieri m-am intalnit cu AncaB - am vazut ca v-a spus; vreau sa spun ca Stefan are niste ochi albastrii si este atat de prietenos - imediat a intins bratele la mine - si tare cuminte a fost: a stat in carut si a "cantat" cat ne-am plimbat noi, fara sa "protesteze" in vre-un fel. Ce mai, este o dulceata de copil, si i-am zis sa vina la Buc c-am o printzesa pentru asa un cavaler mandru .
Si mai vreau sa spun ca Anca arata tare bine (ca tot spunea ea ca e grasa alte chestii - prostii) si eu nu sunt genul care sa fac complimente de dragul sa m-aud sau sa dea bine.
Rezumat: m-am simtit excelent cu ei (sper ca si ei - adik mai mult Anca - cu mine).
Vreau sa spun ca nu credeam c-o sa-i simt lipsa buburuzei; am sunat din 2 in 2 ore - bine, mai putin ieri, cand dupa ce m-am intalnit cu Anca mi-a "murit" mobilul - sa vad ce face bubulina mea! Am exasperat-o pe mama cat am interogat-o !
Acum, cu mucii sta mai bine, adik s-au mai dus, nu se mai scoala noaptea si doar de 2 ori ii bag aspiratorul; la 11:30 se duce Dan dupa rezultate! Keep you updated!
Am citit si de-o intalneala prin Moghioros?! Sunt "pro"!
Si, sa nu uit sa ma laud: Adela a apaurt in revista BABY la "baby-album"! Am ramas masca cand mi-a aratat mama revista; eu am postat pozele pe site-ul lor dar n-am crezut c-o sa aleaga una s-o publice!
Mai citesc ce-ati mai scris si revin.
Hai ca m-am intins ca o placinta!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza