Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!!!
Dau eu o canistra de , fierbinte si aromata.
Ce vreme urata!!!! .
Urasca sa stau in casa.

Adriana, ieri nu te-am vazut prin parc. Am fost toata gasca aseara. Vezi ca-ti trecem absenta nemotivata .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Dragele mele, imi pare rau, ma simt mai rau ca vremea de afara; credeam ca sunt o persoana puternica, dar m-a izbit rau de tot o problema; atat fizic, dar de o mie de ori mai tare psihic; nu am puterea sa vorbesc cu nimeni, nici nu stiu daca o voi face vreodata, oricum am impresia ca nici cei mai dragi mie nu ma inteleg. Am de luat o decizie grea, sper sa iau decizia corecta.
Voi lipsi din discutiile noastre o perioada, mai scurta sau mai lunga, probabil ca voi mai trece din umbra sa citesc, dar sunt destul de incarcata psihic si nu vreau sa mai incarc si pe altii.
Sa aveti grija de voi si de puiuti si, cel mai important, sa ne "vedem" sanatosi!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ellis, draga mea, iti doresc din tot sufletul sa iei cea mai buna decizie si sa fii din nou fericita. Imi pare tare rau ca treci prin acest moment greu. Te asteptam cu drag sa revii pe forum. Noi vom fi aici alaturi de tine.
Un mare pt tine si Alessia. Aveti grija de voi!

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Dragele mele, imi pare rau, ma simt mai rau ca vremea de afara; credeam ca sunt o persoana puternica, dar m-a izbit rau de tot o problema; atat fizic, dar de o mie de ori mai tare psihic; nu am puterea sa vorbesc cu nimeni, nici nu stiu daca o voi face vreodata, oricum am impresia ca nici cei mai dragi mie nu ma inteleg. Am de luat o decizie grea, sper sa iau decizia corecta.
Voi lipsi din discutiile noastre o perioada, mai scurta sau mai lunga, probabil ca voi mai trece din umbra sa citesc, dar sunt destul de incarcata psihic si nu vreau sa mai incarc si pe altii.
Sa aveti grija de voi si de puiuti si, cel mai important, sa ne "vedem" sanatosi!

POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ellis, sunt convinsa ca esti destul de puternica si de inteleapta sa treci cu bine peste orice problema... imi pare rau ca nu poti sa vorbesti despre asta, poate am fi reusit sa te ajutam, dar tu stii mai bine... poate candva, cand ranile vor fi vindecate ne vei impartasi prin ce ai trecut. Acum nu-ti mai spun decat sa ai grija de familia ta, in special de puiuta si sa stii ca ne va fi dor de voi si ca va asteptam cu drag... Iti doresc intelepciune si multa, multa forta sufleteasca...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna,

ce mai faceti voi ?
eu nu mai stiu ce sa fac de papa, nimic nu ne mai place ...azi incerc chestii mai sofisticate, o sa ii fac broccoli cu branza si ou la cuptor, poate mai bag niste legume, dar nu multe...am ajuns sa iau si borcanele, sa am la indemana, incercam cate 3 feluri de papa la masa, doar doar ne place ceva.

Ellis bafta multa, sanatate si putere !

noi inca nici un dintisor...dar ne purtam ca si cum avem, roadem tot.

adyanna parca tu ziceai ca vrei sa imi vezi puiuta ? pot sa iti dau pe PM linkul, daca vrei.

Roxxy as bea eu toata cafeaua, am o nevoieeeeeeeeee,,,da mai las si la altii, ca nu e frumos...mersi fain !

sa aveti o duminica faina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Neata!!!
Dau eu o canistra de , fierbinte si aromata.
Ce vreme urata!!!! .
Urasca sa stau in casa.

Adriana, ieri nu te-am vazut prin parc. Am fost toata gasca aseara. Vezi ca-ti trecem absenta nemotivata .

Buna! Da, chiar e foarte urata vremea asta!

Am fost ieri in parc, mai bine spus aseara, pe la 6 si ceva. M-am intalnit doar cu Ionela, pe voi nu v-am vazut. Lasa ca recuperez eu cand o fo vremea frumoasa.

Mergi la inceput

Citat:

Sunt convinsa ce vei reusi sa treci peste acest moment greu, si daca ai nevoie de ceva, orice , sunt aici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sorina7

Buna,

ce mai faceti voi ?
eu nu mai stiu ce sa fac de papa, nimic nu ne mai place ...azi incerc chestii mai sofisticate, o sa ii fac broccoli cu branza si ou la cuptor, poate mai bag niste legume, dar nu multe...am ajuns sa iau si borcanele, sa am la indemana, incercam cate 3 feluri de papa la masa, doar doar ne place ceva.

Ellis bafta multa, sanatate si putere !

noi inca nici un dintisor...dar ne purtam ca si cum avem, roadem tot.

adyanna parca tu ziceai ca vrei sa imi vezi puiuta ? pot sa iti dau pe PM linkul, daca vrei.

Roxxy as bea eu toata cafeaua, am o nevoieeeeeeeeee,,,da mai las si la altii, ca nu e frumos...mersi fain !

sa aveti o duminica faina !

Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)

Da as vrea, te rog, sa o vad si eu pe pitica. Nu stiu daca ti-am spus, dar am si eu frate de varsta baiatului tau cel mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

merg sa ma pun in pat ca azi am facut o boacana mareeeeee ...m-am suit pe un scaunel si m-am dezechilibrat si am cazut in fund si apoi pe spate ...am trecut imediat pe nospa si scobutil si stat in pat ...si a trecut vad ca pericolul... noroc ca dormea raul si am putut sta linistita si cand s-a trezit a venit mama repede... Stau intr-una sa vad cum misca fatuca... dar vad ca e bine..a si sughitat in seara asta .
M-am speriat mai tare ca m-a si cam durut spatele si burta ieri si azi... se pare ca doar asa m-am potolit sa stau la pat

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

vai, vai , vai....potoleste-te, nu mai fa prostii!!! stai linistita, macar acu, ca dupa ce apare si gagalicea, gata cu 'relaxu' tau....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

care au mai avut probleme de genul asta ?...stiu ca au fost bebei
ce creme ati fol.?
care e mai buna Avene sau Mustela, Klorane?
care stiti ceva....va rog, ajutati-ma si pe mine !
locoidul asta contine cortizon , asa ca nu-l voi putea fol. la nesfarsit (plus ca la un mom. dat nu va mai avea efect si va trebui schimbat cu altceva)

acum ies ....e tarziu
WE placut

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

noi am folosit Mustella Stelatopia, crema si un ulei (lapte) care se pune in cadita; au fost f bune pt noi.

ANK-ULE, STAI LINISTITA, MAI!

noi n-am avut dermatita, dar am folosit si folosim in continuare Mustella...am folosit Stelaker pentru scuamele de pe caput si a functionat bine...eu am incredere in Mustela..

sanatate multa!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput