Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
(...)nu ma pricep si pace sa fac legaturile alea.
Mi-a promis Alina niste poze odata demult,dar a uitat de mine.

Aveam si eu pe undeva salvat un link cu poze demonstrative despre infasuratul WRAP-ului. Sper sa le mai gasesc...

Saptamana viitoare am sa-i trimit wrap-ul Jasminei. Sa-i trimiti ei link-ul,poate o sa aiba nevoie.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

merg sa ma pun in pat ca azi am facut o boacana mareeeeee ...m-am suit pe un scaunel si m-am dezechilibrat si am cazut in fund si apoi pe spate ...am trecut imediat pe nospa si scobutil si stat in pat ...si a trecut vad ca pericolul... noroc ca dormea raul si am putut sta linistita si cand s-a trezit a venit mama repede... Stau intr-una sa vad cum misca fatuca... dar vad ca e bine..a si sughitat in seara asta .
M-am speriat mai tare ca m-a si cam durut spatele si burta ieri si azi... se pare ca doar asa m-am potolit sa stau la pat

Tu vrei bataita mey? Sper din suflet ca sunteti bine acum.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

care au mai avut probleme de genul asta ?...stiu ca au fost bebei
ce creme ati fol.?
care e mai buna Avene sau Mustela, Klorane?
care stiti ceva....va rog, ajutati-ma si pe mine !
locoidul asta contine cortizon , asa ca nu-l voi putea fol. la nesfarsit (plus ca la un mom. dat nu va mai avea efect si va trebui schimbat cu altceva)

Am folosit si noi Locoid,dar numai atunci cand era absolut necesar,cand apareau bubitele multe,umflate si mancacioase.In rest,creme puternic hidratante.La noi Eucerin-ul,cu 10% uree,a fost cel mai eficient.Cat era mai mic,ii puneam in apa de la baita un ulei de la farmacie,Oliatum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

care au mai avut probleme de genul asta ?...stiu ca au fost bebei
ce creme ati fol.?
care e mai buna Avene sau Mustela, Klorane?
care stiti ceva....va rog, ajutati-ma si pe mine !
locoidul asta contine cortizon , asa ca nu-l voi putea fol. la nesfarsit (plus ca la un mom. dat nu va mai avea efect si va trebui schimbat cu altceva)

acum ies ....e tarziu
WE placut

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

noi am folosit Mustella Stelatopia, crema si un ulei (lapte) care se pune in cadita; au fost f bune pt noi.

ANK-ULE, STAI LINISTITA, MAI!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Haoleu frumoaselor...bulgaraselor... Pe unde umblati?

Mergi la inceput

Robert al meu a primit cu ocazia inceperii gradinitei o mapa pentru colorat de la Cars,care are creioane colorate,carioci si acuarele. Si a prins dragul meu drag de colorat. Partea cea mai cea e ca o data cu el a prins si Amira. Azi am constatat ca ea chiar stie pentru ce sunt creioanele. Am facut si cateva poze ,drept dovada.Data viitoare poate facem un filmulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

merg sa ma pun in pat ca azi am facut o boacana mareeeeee ...m-am suit pe un scaunel si m-am dezechilibrat si am cazut in fund si apoi pe spate ...am trecut imediat pe nospa si scobutil si stat in pat ...si a trecut vad ca pericolul... noroc ca dormea raul si am putut sta linistita si cand s-a trezit a venit mama repede... Stau intr-una sa vad cum misca fatuca... dar vad ca e bine..a si sughitat in seara asta .
M-am speriat mai tare ca m-a si cam durut spatele si burta ieri si azi... se pare ca doar asa m-am potolit sa stau la pat

Tu vrei bataita mey? Sper din suflet ca sunteti bine acum.

suntem bine ..
Va multumesc pt griji...Am stat azi la pat cu nospa si scobutil si e totul bine... fata miscareata... nu am dureri de nici un fel...fara contractii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

LA MULTI ANI Catalin, Maria si Luca!!!!

adelamaria felicitari pt dintisor!

ank ai mare grija de printesa!dar iti admir f mult energia de care dai doavada :si gravida si bb mic si scoala si treaba acasa

miha spor la "treaba" micutilor "pictori"!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Citat:
Cat era mai mic,ii puneam in apa de la baita un ulei de la farmacie,Oliatum.

Da, da, bun Oillatum-ul ala, foarte bun.

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:
(...)nu ma pricep si pace sa fac legaturile alea.
Mi-a promis Alina niste poze odata demult,dar a uitat de mine.

Aveam si eu pe undeva salvat un link cu poze demonstrative despre infasuratul WRAP-ului. Sper sa le mai gasesc...

Saptamana viitoare am sa-i trimit wrap-ul Jasminei. Sa-i trimiti ei link-ul,poate o sa aiba nevoie.

Daca mai are civena puterea sa care bebelusul in brate, aveti aici link-uri cu poze demonstrative:
www.peau-a-peau.be/port_ech.htm" target="_blank"> primul link
www.peau-a-peau.be/port_memain.htm" target="_blank"> al doilea

Mergi la inceput