Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)
Raspunsuri - Pagina 3
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis PUSSI- o mai aspir de vreo 5-6 ori pe zi, dar asta e parfum pe langa ce a fost; asa e si aici cu cresele, cam 900-1000 ron, iar o bona pt gemeni cam 1800-2000 ron; mie mi se pare enorm. Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007) |
Ellis, si mie mi se pare enorm, mai ales ca nu prea stii cu cine iti lasi copilul... se intampla atatea in lumea asta...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
Doamne, un alt caz de copil mort la Hunedoara din cauza neglijetei si incompetentei medicilor!!! ... cum e posibil asa ceva? Nu se mai opresc cazurile astea?
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmin012
Ellis, si mie mi se pare enorm, mai ales ca nu prea stii cu cine iti lasi copilul... se intampla atatea in lumea asta... Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
eu sper sa nu ma solicite mai devreme la serviciu, astfel incat sa-mi pot duce fata la gradi...altfel...nu stiu cum voi proceda...am pe cineva de incredere, dar e inca bona la nepotica mea...mai asteptam sa creasca fetele
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi bianca ce a zis pediatrul? dar dr. maghiara? ellis voi cum stati cu nasucul? ank si ale mele se trezesc mai nou pe la 6-7 cu un plans.... dar e adevarat ca la 20.30 dorm! Si cu cresa, da-mi variante mai ieftine mai vb PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
mai ieftin asa vrea si eu ..daca s-ar putea

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Uite discutii aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=18383 si http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95189 si daca cauti pe site-uri concurente mai gasesti 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
pussi spune:
ankule nici pe mine nu ma incanta particularulele in mod special... dar vreau program pana la 18.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
adyanna spune:
| citat din mesajul lui Jasmin012 Adriana, se poate intampla asta cand sunt examene cu mai multe grupe si nu se stie care ce si cum , si atunci e mai usor pt cineva din afara sa se strecoare, dar cum D-zeu sa se intample asa ceva, sa se dea cineva drept mine la examenele orale? Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
Nu era vorba de examen oral, ci de examen scris, mai exact grila pe calculator, dar la fac nu acasa. Asta mi-a zis, asta spun, dar acum nu mi-o luati in nume de rau!

adyanna spune:
| citat din mesajul lui ellis M-a apucat o nostalgie... ; acum un an eram in spital internata pentru a doua oara, ca mica era zmucita din burta...sa nu uit de voi care ati fost aici sa ne bucuram si sa ne sustinem in momentele grele pe toate;ADRIANA - si eu spar sa fie un zvon, oricum azi avem pangasius in meniu; cum a fost la job? MIHA - si a mea se ridica in picioare si in scaun, balamsoar sau carut...nu mai e sigur decat patutul ei, asta pana cand l-o zgaltzai prea tare; in momentul de fatza Alessia mananca cel mai bine si cu drag pangasius, nemixat, asa bucati mari; am vazut ca ii mai place supa cu galuste.Pupam motata! avem si noi bluzita ca a voastra, dar mov Ma tot gandesc la BIANCA...oare sa fi luat picea din spital hepatita? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007) |
Si Antonia mananaca numai bucatele. Are apropae 3 sapt de cand nu a mai mancat nimic pasat. Doar cerealele sunt mai fine. Si cel mai mult ii place cand ii dau bucatele de ceva in mana sa manance ea singura!
La job e ok. Cam plictisitor deocamdata pt ca nu am nimic de facut efectiv. Doar invat, pentru ca m-am intors pe un alt post si tb sa invat ce e de facut si va mai dura ceva pana voi incepe munca efectiv. Merci de intrebare!

adyanna spune:
La multi ani si de la noi Ellis! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata alaturi de cei dragi! 

; acum un an eram in spital internata pentru a doua oara, ca mica era zmucita din burta