Dulciuri fel de fel...(2)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
Miho cand mai cumperi fondant din asta sa-mi iei si mie impartiti bidonul si cu mine
gasim noi pe undeva reteta...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Ortansa spune:
hello fetele,am vazut ca vorbiti despre fondamt.miha,de ce nu framanti fondantul cu mana-iei cate bucatica si o framanti bine pe masa,pana devine elastic.si tot asa pana obtii cantitatea de care ai nevoie.ma gandesc ccc ca e pacat de fondantul ala sa-l topesti,cand poti sa faci cu el cevrei,poti se te joci cu el ca cu plastelina.si eu vreau sa cumpar fondant,aici se gaseste in galetuse de 5 kg,dar mi se pare enorm de mult,poate cumpar totusi.miha,cam ce termen de valabiliate are fondantul asta?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
mariussimiuc spune:
Ortansa,cu ce sa-l framant?Cu lapte praf banuiesc...Nu? Ca e lipicios rau...
Eheheeee...visam eu ca am sa fac multe din el,dar m-am lasat pagubasa.
Nu stiu ce termen de valabilitate are.Eu l-am tinut intr-o cutie in frigider.Nu si-a modificat nici gustul si nici n-a prins miros...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ionela roxana spune:
fetelor asta sper sa va ajute in legatura cu fondatulhttp://www.culinar.ro/forum/continut/Tehnici-ustensile-ingrediente/15383/GLAZURA-DIN-FONDANT/
sper sa nu am proble ca am pus linkul
monica-elizabet spune:
eh...Miho ce intrebam e de fondante...nah ca aparu' reteta
multumim ionela
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Ortansa spune:
Miha,il poti framanta cu zahar pudra.banuiesc eu ca e un fondant romanesc sau ceva,un fel de sorbet?pt ca stiu ca rolled fondant,cel special pt modelat,este mai consistent,nu f. lipicios.dar si cu asta te poti descurca,asa cum ti-am spus cu zahar pudra,pana devine ca plastelina.incearca cu o biluta mica de fondant si daca-ti place ce-a iesit,faci cu o cantitate mai mare.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
mariussimiuc spune:
Helau!
Ortansa,multumesc! Ia sa vad cand ma mai loveste elanul creativ.
Ionela,multam de link.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ortansa spune:
hai,poate te www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/" target="_blank">loveste.elanul,ofcarz
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
mariussimiuc spune:
Ooooo Doamne...Ortansa draga...nici in visele mele n-am sa fac asa ceva vreodata.
Gentuta aceea mov e super!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...